به گزارش سایت خبری ساعد نیوز، بارداری تغییراتی را در خانم ها به وجود می آورد. برخی از تغییرات ایجاد شده طبیعی است و مشکلی ایجاد نخواهد کرد. اما گاهی اوقات اگر از عارضه های زایمان جلوگیری نشود، منجر به مشکلات بیشتر و جبران ناپذیر خواهد شد.
یکی از عارضه های متداول در زمان بارداری عفونت است. شاید برخی از مادران باردار از عفونت های ایجاد شده در بارداری نگران شوند. اما جای نگرانی وجود ندارد؛ چراکه چنین مشکلاتی در بارداری با درمان به موقع خطری ایجاد نخواهد کرد.
مادر باید در این دوران تحت نظر متخصص زنان و زایمان قرار گیرد تا دچار مشکلات جدی نشود. بهتر است اطلاعات خود را در زمینه عفونت ها و مشکلات شایع بالا برده و نحوه درمان و مقابله با آنها را بدانید.
شایع ترین عفونت هایی که در دوران بارداری رخ می دهند عفونت های پوستی، ادراری و تنفسی هستند که عوارض جدی هم به دنبال ندارند. اگر چه برخی عفونت ها ممکن است به جنین قبل از زایمان منتقل شوند و باعث آسیب به جنین یا سقط یا زایمان زودرس شود. اگرچه دریافت آنتی بیوتیک و داروهای ضد میکروب دوران بارداری بی خطر هستند اما به هر حال باز هم جای بحث وجود دارد. بیماری های منتقله از راه جنسی می توانند باعث این عوارض بشوند :
عفونت کلامیدیا
ممکن است باعث زایمان زودرس یا پارگی زودرس کیسه آب شود. همچنین ممکن است باعث التهاب چشم در نوزاد بگردد. عفونت گنوره باعث التهاب چشم نوزادان میشود. سیفلیس می تواند از مادر مبتلا به جنین از راه جفت منتقل شود. سیفلیس در جنین باعث نقصهای متعدد هنگام تولد و اختلالات موقعی زایمان می گردد. زنان باردار به طور روتین برای وجود سیفلیس زودرس در بارداری تست می شوند به طور معمول درمان سیفلیس طی بارداری برای مادر و جنین انجام می شود و هر دو بهبود می یابند. ایدز یا ویروس نقص سیستم ایمنی انسانی به جنین از مادر مبتلا که درمان نشده منتقل می شود.محققان توصیه می کنند زنان مبتلا به اچ آی وی داروهای ضد ویروس را در دوران بارداری مصرف کنند . مادری که ترکیب داروهای ضد ویروس را استفاده کند احتمال انتقال ویروس به جنینش کاهش می یابد و نوزاد سالم می تواند متولد شود.
انتقال هرپس تناسلی
هرپس تناسلی از کانال زایمان واژینال به کودک منتقل می شود کودکانی که با هرپس آلوده شدند ممکن است دچار عفونت مغزی بسیار شدید و تهدید کننده حیات به نام انسفالیت هرپسی شوند .عفونت هرپسی در کودکان می تواند سایر ارگانهای داخلی و پوست را تخریب کند و همچنین کودک ممکن است دچار زخم دهان آسیب دائمی مغز و حتی مرگ بشود. اگر مادری که زخم هرپسی در ناحیه تناسلی دارد زایمان را به طریق سزارین انجام دهد احتمال انتقال به نوزاد بسیار کاهش می یابد.
الکل برای مادران باردار
الکل برای مادران باردار در صورت نیاز به تجویز دارو منافع و مضرات ناشی از استفاده از دارو سنجیده میشود ی اینکه هشت ساله شود که می زنه باردار با داروهای ضدمیکروبی درمان شود یا خیر پزشک عوارض ناشی از دارو را در برابر عوارض ناشی از عفونت بررسی می کند برخی از داروهای ضدمیکروبی مثل پنی سیلین سفالوسپورین و داروهای مرتبط با اریترومایسین به طور معمول در دوران بارداری بی خطر و امن هستند سایر داروهای ضدمیکروبی مثل تتراسیکلین ها و سیپروفلوکساسین ممکن است باعث عوارضی در جنین می شوند همچنین پزشکان در نظر می گیرند که استفاده از دارو برای بیماری فایده دارد یا خیر به عنوان مثال عفونت باکتریایی واژن که علامت ندارد و عوارض بالایی هم ندارد ممکن است بهتر باشند که درمان نشود.