به گزارش سایت خبری ساعد نیوز به نقل از اعتمادآنلاین، کارشناسان هشدار داده اند این سیارک ظرف ۴۸ سال آینده ممکن است به سیاره ما برخورد کند. ستاره شناسان دانشگاه هاوایی تأیید کردند که سیارک عظیم "آپوفیس" در اثر تابش غیر یکنواخت که مانند یک رانشگر کوچک عمل می کند، در مسیر خود به زمین شتاب گرفته است.
پیش از این کشف، گفته می شد که این برخورد غیرممکن است اما یافته های جدید نشان می دهد این سیارک در ۱۲ آوریل ۲۰۶۸ احتمال برخورد به زمین را دارد و این می تواند فاجعه بار باشد.
عرض آپوفیس بیش از ۱۰۰۰ فوت است و شدت برخورد آن با زمین معادل انفجار ۸۸۰ میلیون تن تری نیتروتولوئن یا تی ان تی (TNT) یا تروتیل خواهد بود. آپوفیس در ۱۹ ژوئن ۲۰۰۴ توسط ستاره شناسان "رصدخانه ملی کیت پیک" در آریزونا کشف شد.
به گزارش گیزمودو ، ناسا به آپوفیس عنوان سومین و بالاترین تهدید را داده و آن را در جدول خطر قرار داده است. این جدول تخمین می زند که احتمال برخورد سیارک با زمین در طی ۴۸ سال آینده یک در ۱۵۰ هزار است اما ثولن به گیزمودو گفت که احتمال برخورد سیارک به زمین نزدیک یک در ۵۳۰ هزار است.
این سیارک حاوی نیکل و آهن است و تصاویر راداری نشان می دهد که با دو لوب کشیده شده چیزی شبیه به یک بادام زمینی است. (سال ۲۰۲۹ از کنار زمین با فاصله رد میشود اما وقتی دور زد و برگشت در ۲۰۶۸ احتمال کمی برای برخورد وجود دارد)