دستگاه شستشوی سبزیجات با استفاده از تکنولوژیهای مختلف، سبزیها را با دقت از آلودگیها، خاک، سموم و باکتری پاک نموده و موجب سرعت بخشیدن به فرآیند شستشوی سبزیها میشود.
با توجه به اهمیت استفاده از این دستگاه در صنایع مختلف، ما در این مطلب به بررسی نحوه عملکرد دستگاه شستشوی سبزی، نکات مهم نگهداری و تمیز کردن دستگاه و نحوه تعیین قیمت دستگاه شستشوی سبزی میپردازیم تا با مطالعه آن بتوانید اطلاعات لازم را درباره این دستگاه بدست آورید.
برای خرید جدیدترین مدلهای دستگاه شستشوی سبزی با شماره 09125883469 تماس بگیرید.
دستگاه شستشوی سبزی ابزاری تخصصی هستند که وظیفه شستشو و ضدعفونی کردن سبزیجات را برعهده دارد و با نام وان شستشوی سبزی نیز شناخته میشود. از این دستگاه برای شستشوی سریع، بهداشتی و موثر سبزیجات مختلف در مقیاس بزرگ استفاده میشود، به همین دلیل این دستگاه در صنایع غذایی، رستورانها، کارخانههای بستهبندی و سایر واحدهای تولیدی که به شستشوی سبزیجات در حجم بالا نیاز دارند، کاربرد فراوانی دارد.
هدف اصلی دستگاه شستشوی سبزی افزایش سرعت کار، بهبود کیفیت شستشو و کاهش هزینههای نیروی انسانی است که به کمک آن میتوان در زمان نیز صرفهجویی نمود. این دستگاهها با استفاده از سیستمهای پیشرفتهای همچون سیستم گردش آب، برسهای چرخشی و حتی سیستمهای اولتراسونیک، میتوانند سبزیجات را به طور کامل و بهداشتی شستشو دهند. دستگاه شستشوی سبزیجات معمولا از سیستمهای ضدعفونی برخوردار هستند که میتوانند هرگونه آلودگی میکروبی را برطرف کرده و از آلودگی مجدد آن جلوگیری نماید.
این دستگاه از یک مخزن تمام استیل برخوردار است که آب از طریق پمپ وارد آن شده و با ایجاد حباب ناشی از تبلور، محصول را در داخل وان به گردش در میآورد. در ادامه به بررسی مراحل شستشوی سبزیجات مختلف توسط این دستگاه میپردازیم.
مرحله اول: ابتدا باید خرابیها و بخشهای بلااستفاده سبزیجات پیش از شستشو خارج شوند که این کار به صورت دستی انجام میشود. سبزیها بر روی میز بازرسی یا نوار دستچین قرار میگیرند و اپراتور به سرعت سبزیهای خراب یا زرد شده را از سبزیهای سالک جدا میکند.
مرحله دوم: زمانی که سبزیهای سالم از سبزیهای خراب جدا شدند، باید از گل و لای پاکسازی شوند. به همین دلیل محصولات از وان اول به کمک نوار مدولار به سیستم چرخشی منتقل میشوند. نوارهای مدولار یا کانوایرهای دستگاه، صفحات مشبکی دارند که پلهدار بوده و میتوانند به انتقال محصول کمک کنند.
مرحله سوم: در این مرحله از سیستم سیرکولاسیون یا چرخشی آب استفاده میشود تا در حد امکان از مصرف بیش از حد و بههدر رفتن آب جلوگیری شود. در این حالت آبی که استفاده میشود ،وارد موتور تصفیه شده و پس از پاکسازی شدن، دوباره به مخزن بازمیگردد تا مورد استفاده قرار گیرد. بدین شکل در مصرف آب صرفهجویی میشود.
مرحله چهارم: پس از آنکه سبزیها پاکسازی شدند، مواد انگلزدا به آب شستشو وارد میشوند تا انگل زدایی انجام شود. سپس سبزیها توسط نوار مدولار از وان دوم به وان سوم یا دستگاه ضدعفونی منتقل میشود. در این مرحله به کمک دستگاه ضدعفونی، کودهای شیمیایی، حیوانی و آلودگیهای دیگر به طور کامل ضدعفونی میشوند. برای ضدعفونی این محصولات از مواد و ترکیبات مختلفی استفاده میشود که برای انتخاب ماده ضدعفونیکننده مورد نظر، باید فاکتورهای مختلفی را درنظر گرفت.
مرحله پنجم: در این مرحله شستشوی نهایی انجام شده و محصولات از وان سوم به نوار استیل آبکشی هدایت میشوند.
مرحله ششم: در آخر تمام محصولات بر روی نوار مدولار هدایت میشوند تا پس از آبکشی و خشک شدن، از دستگاه خارج شوند.
شستشوی سبزیها در وانهای مخصوص
به کار بردن مواد ضدعفونیکننده مناسب برای از بین بردن آلودگیها و باکتریها
جداسازی میوهها و سبزیجات خراب
افزایش راندمان
صرفهجویی در مصرف آب و جلوگیری از هدر رفتن آن به کمک سیستم فیلتراسیون
کسب اطمینان از بهداشتی بودن محصولات خروجی
صرفهجویی در وقت و زمان شستشوی سبزی
کاهش تعداد نیروهای انسانی
افزایش کیفیت عملکرد
برای آنکه طول عمر دستگاه شستشوی سبزی صنعتی شما افزایش پیدا کند، باید از عملکرد بهینه آن اطمینان حاصل کرده و به نگهداری و نظافت صحیح آن توجه ویژه داشته باشید. به همین دلیل در این بخش به بررسی نکات کلیدی در زمینه نگهداری و نظافت دستگاه شستشوی سبزیجات میپردازیم.
پس از هربار استفاده دستگاه باید به طور کامل شسته و تمیز شود. این پاکسازی شامل تمیز کردن مخزن آب، برسها، فیلترها و سایر قسمتهایی که با سبزیجات در تماس هستند، میباشد. دقت کنید که برای تمیز کردن قطعات مختلف دستگاه، از مواد شوینده ملایم و مناسب استفاده نمایید تا باعث زنگزدگی و یا فرسایش اجزا آن نشوند.
قسمتهای داخلی دستگاه پس از شستشو باید به طور کامل خشک شوند تا از رشد باکتریها و قارچها جلوگیری شود. در صورت امکان میتوانید از تهویه مناسب برای خشک کردن قطعات پس از شستشو نیز استفاده نمایید تا از ایجاد رطوبت و بوهای نامطبوع پیشگیری نمایید.
فیلترها و سیستمهای تصفیه آب دستگاه، باید به طور مرتب تمیز با تعویض شوند. در صورتی که فیلترها کثیف یا مسدود شده باشند، کیفیت شستشو را کاهش داده و موجب خرابی دستگاه میشوند. قطعات مصرفی و متحرک دستگاه باید به طور منظم بررسی شوند تا در صورت نیاز، در سریعترین زمان ممکن تعویض شده و از آسیب رساندن به دستگاه جلوگیری نمایند.
موتور و سیستکهای الکترونیکی دستگاه، باید به طور منظم مورد بررسی و روغنکاری قرار گیرند تا از خرابی آنها جلوگیری شود. همچنین اتصالات الکتریکی و مکانیکی دستگاه را جهت جلوگیری از اتصال کوتاه و خرابیهای دیگر بررسی نمایید.
برای آنکه عملکرد بهینه دستگاه به خوبی حفظ شود، باید هر چند ماه یکبار دستگاه توسط تکنسینهای متخصص بررسی و سرویس شود. فرد تکنسین میتواند بخشهای مختلف دستگاه همچون موتور، سیستمهای هیدرولیکی و پمپها را مورد بررسی قرار دهد. با این کار میتوانید به موقع مشکلات موجود را شناسایی کرده و پیش از تبدیل شدن آنها به خرابیهای بزرگ، آنها را برطرف نموده و هزینههای تعمیر را کاهش دهید.
زمانی که کارکنان جهت استفاده از دستگاه شستشوی سبزی به درستی آموزش دیده و روشهای صحیح نگهداری و نظافت دستگاه را بشناسند، احتمال بروز خرابیهای مختلف کاهش یافته و طول عمر دستگاه بهبود پیدا میکند.
هنگام تعیین قیمت دستگاه شستشوی سبزی، باید فاکتورهای مختلفی مدنظر قرار گیرند که هریک میتوانند به طور مستقیم بر هزینههای نهایی دستگاه تاثیرگذار باشند. این فاکتورها شامل موارد زیر میباشند:
ظرفیت و اندازه دستگاه
نوع تکنولوژی و سیستم شستشو
جنس بدنه و کیفیت ساخت
سفارشیسازی و ویژگیهای اضافه شده
برند و نام شرکت سازنده
هزینههای حمل و نقل و نصب دستگاه
گارانتی و خدمات پس از فروش
به همین دلیل قیمت این دستگاه مشخص نبوده و باید هنگام خرید استعلام قیمت دستگاه را از فروشگاه مورد نظر دریافت نمایید. برای این کار تنها کافی است اطلاعات لازم را در اختیار کارشناسان قرار دهید تا قیمت نهایی را محاسبه کرده و به شما اطلاع دهند.
برای خرید و دریافت اطلاعات تکمیلی درباره دستگاه شستشوی سبزی و میوه، با شرکت بهفر ماشین تماس بگیرید. 09125883469