خلاصه داستان
یک نویسنده ( محمدرضا فروتن ) که نتوانسته کتابش را چاپ کند، توسط دوستی که سر راهش سبز می شود ( بهرام افشاری ) در موقعیتی قرار می گیرد که بتواند کتاب پرفروشی بنویسد اما..
نکاتی درباره فیلم
فیلمنامه « آقای سانسور » یکی از بی سر و ته ترین فیلمنامه های سینمایی ایران در چند سال اخیر است. فیلمنامه ای که مشخص نیست چه می خواهد و حرف حسابش چیست!
سازندگان « آقای سانسور » کار بزرگی انجام داده اند و آن این بوده که در یک فیلم کمدی نتوانسته اند لبخندی از تماشاگر بگیرند!
شخصیت پردازی در فیلم وجود ندارد. تک تک شخصیت های فیلم کودن، بی خاصیت و البته بی مزه هستند. شما نمی توانید هیچ شخصیتی را در فیلم بیابید که هویت داشته باشد!
کماکان پس از سال ها، هنوز این فرهنگ در سینمای ایران جا نیفتاده افراد با روحیات یا حتی گرایش های جنسی متفاوت را احمق تصور نکنند! این افراد کماکان چه در جامعه و چه در سینمای ایران دست انداخته می شوند و انسان هایی با حداقل عقل و شعور معرفی می شوند!
ذهن سازندگان « آقای سانسور » کماکان در سینمای چند دهه گذشته باقی مانده و به روز رسانی نشده است. در ذهن آن ها، کماکان زن ها وسیله ای برای ازدواج هستند و صبح تا شب قدم می زنند تا یکی را پیدا کنند و عاشق شان شوند!
عامل تاثیرگذار برای تماشای فیلم
شاید محمدرضا فروتن کماکان بتواند برخی از تماشاگران را به دیدن فیلم ترغیب کند.
کارگردانی کار اولی و بازیگرانی جذاب
علی جبارزاده کارگردان و فیلم نامه نویس ایرانی است. «آقای سانسور» اولین ساخته سینمایی او است. لب خط دومین ساخته علی جبارزاده است که مراحل تولید را طی می کند. تهیه این فیلم سینمایی را علی عبدالعلی زاده برعهده دارد.
لب خط به نویسندگی علی جبارزاده فیلمی اجتماعی با رگه های طنز است که لیلا بهادری مجری طرح و سرمایه گذاری آن را انجام می دهد. این فیلم روایت جوانی به اسم رضا با بازی نیما شعبان نژاد است که در جنوب تهران «لب خط» زندگی می کند و از معدود آدم هایی در دنیا است که سندرم هایپرتیمزیا دارد. فیلمی متفاوت که با حضور شماری از بازیگران حرفه ای و شناخته شده نیز همراه شده است. فیلم آقای سانسور داستان طنزی اجتماعی است. داستان زندگی دو مرد.
شخصیت های فیلم
محمدرضا فروتن، ستاره دو دهه گذشته سینمای ایران که اغلب با فیلم « قرمز » به یاد آورده می شود، بازیگر نقش اصلی فیلم است.
در فیلم آقای سانسور، شاهد تقابل بهنوش بختیاری، محمد رضا فروتن، بهرام افشاری و بهاره رهنما در چاشنی طنز در لوکیشن های مختلف موزیکال هستیم که می تواند در جذب شمار زیادی از مخاطبان دور مانده از سینما در نیمه اول سال ۹۹، موثر باشد. هنرمند خردسال فیلم آقای سانسور آرشین مثنوی است که احتمالا پس از اکران آقای سانسور در کانون توجه کاربران شبکه های اجتماعی قرار بگیرد.
بازیگران
بهاره رهنما، بهرام افشاری، بهنوش بختیاری، امید روحانی، محمود پاک نیت، گیتی قاسمی، امیر کربلایی زاده، صحرا اسداللهی و شاهین باباپور بازیگران این فیلم هستند. «آقای سانسور» از معدود فیلم هایی است که محمد رضا فروتن، در آن نقش کمیک و غیر جدی دارد. چندی پیش بود که تغییر جنسیت محمدرضا فروتن خبرساز شد و در نهایت او با صدور بیانیه آن را تکذیب کرد.
دیگر عوامل
کارگردان: علی جبارزاده، تهیه کننده: غلامرضا گمرکی، مشاور کارگردان: جمال شورجه، مجرى طرح: على مثنوى، مشاور مجرى طرح: شاهین باباپور، مدیر فیلمبرداری: روزبه رایگا، طراح گریم: مهرى شیرازى، صدابردار: بابک اردلان، منشى صحنه: آنیتا فیروزبخت، تدوین: نازنین مفخم، طراح صحنه: حسین عالى نژاد، برنامه ریز: محسن حسن پور، عکاس: بابک برزویه.
نوع فیلم: سینمایی
ژانر: کمدی
سال تولید: 1396