ساعدنیوز
درباره ما
ساعدنیوز
ساعدنیوز

معرفی فیلم رمانتیسم عماد و طوبا

  یکشنبه، 26 تیر 1401   زمان مطالعه 9 دقیقه
معرفی فیلم رمانتیسم عماد و طوبا
در این مطلب به بررسی و معرفی فیلم رمانتیسم عماد و طوبا خواهیم پرداخت. با ساعد نیوز همراه باشید.

خلاصه فیلم رمانتیسم عماد و طوبا

وقتی سرنوشت برای اولین بار عماد و طوبا را روبه روی هم قرار داد، هر دو خوب می دانستند که عشق بیشتر یک مهارت است تا هیجان و تپش قلب و خارش پوست.

نقد فیلم رمانتیسم عماد و طوبا

فیلم رمانتیسم عماد و طوبی در مقام یک عاشقانه رمانتیک به حدی مصنوعی، بی معنی و فاقد ساختار ظاهر می شود که تماشای آن حتی برای زوج عاشقی که برای دوست داشتن یکدیگر راهی سینما شده اند هم پوچ و خسته کننده به نظر می رسد. با نقد بیش از حد مورد توجه قرار گرفته ترین فیلم جشنواره فجر ۹۹ با ویجیاتو همراه باشید.آن هایی که فیلم ایتالیا ایتالیا را در سال ۹۶ در سینماها تماشا کردند و باعث شدند این فیلم فروشی بیشتر از یک میلیارد و سی صد میلیون تومان داشته باشد، می دانند که کاوه صباغ زاده به عنوان فرزند مهدی صباغ زاده، کارگردان و تهیه کننده قدیمی سینما، در همان نخستین تجربه کارگردانی اش انتظارات از فیلم هایش را به شدت بالا برده بود. فیلم ایتالیا ایتالیا به یکی از متفاوت ترین و خوش ساخت ترین فیلم های کمدی رمانتیک سینمای ایران تبدیل شد که نوید فضاسازی های جدیدی را در این ژانر می داد.سینمای رمانتیک همیشه جایگاه مهمی در هنر هفتم ایران داشته و ریشه های آن را باید در فیلم دختر لر، نخستین فیلم ناطق فارسی، جستجو کرد. اما داستان فیلم های کمدی رمانتیک ایرانی اندکی متفاوت به نظر می رسد. با آغاز دهه ۴۰ و افزایش درآمدهای نفتی که ثروتمندشدن جامعه ایران را به همراه داشت، ذائقه شهروند ایرانی آهسته آهسته تغییر کرد. تقریحات جدیدی در شهرهای بزرگ ایران مطرح شده بود که برای ایران و ایرانی متفاوت به نظر می آمد و یکی از آن ها سینما لقب می گرفت.مورخان و روزنامه نگاران نقل کرده اند که وقتی برای جشن های ۲۵۰۰ ساله شاهنشاهی ایران راهی تخت جمشید می شدند، دیوارهای بلندی اطراف جاده نظاره می کردند که تلاش می کرد خرابه ها و زندگی اسفناک مردم روستایی و آواره در حاشیه شیراز را از چشم مهمانان ۶۹ کشور خارجی پنهان کند. شاید این دیوارها تعریف دقیق تری از جامعه ایران در سال های دهه ۴۰ و ۵۰ شمسی ارائه دهند؛ آواره هایی که پوشانده می شدند تا هدف های لوکس ماجرا هم چنان تماشایی باشد.

تصویرفیلم رمانتیسم عماد و طوبا

جامعه ایران در آن سال ها با سینما آشنا شده بود اما فیلم های آن را نمی پسندید. فیلم های خارجی و حتی مستقل ایرانی فرصت اکران پیدا می کردند اما عمده تماشاگرانی که به سینماها می آمدند، تماشای فیلمی را انتظار می کشیدند که حالشان را خوب کند؛ و خوب کردن حال عمده تماشاگران ایرانی در دهه ۴۰ و ۵۰ کار هر فیلمی نبود. به مرور زمان فیلم هایی که با سلیقه تماشاگر ایرانی همخوان بودند، ظهور کردند. فیلم هایی که هوشنگ کاووسی، مردی که او را بنیانگذار نقد تحلیلی در سینمای ایران می دانند، از آن ها با نام فیلمفارسی یاد می کرد.کاووسی باور داشت عنوانی که فیلمفارسی باشد نه فیلم است و نه در جهان فرهنگی فارسی زبانان قرار می گیرد. این فیلم ها که از اواخر دهه ۳۰ در سینماهای ایران مورد توجه قرار گرفتند، الگوبرداری نادرستی از سینمای عامه پسندانه هالیوود بودند که با مجموعه ای از بی سلیقه ترین مهارت های فرمی و محتوایی سینما به شالوده ای صرفا سرگرم کننده تبدیل می شدند.بخش قابل توجهی از فیلمفارسی ها در ژانر کمدی رمانتیک قرار می گرفتند و حتی میزبان تعدادی از بهترین بازیگران سینمای آن دوران ایران هم می شدند. فیلمفارسی ها با اختلاف محبوب ترین و مورد انتظارترین فیلم های سینمای ایران تا پیش از وقوع انقلاب اسلامی بودند. اما پس از انقلاب شرایط تغییر کرد؛ نوار عمده فیلم های هنری و مستقل سینمای ایران که در دوران پیش از انقلاب در اقلیتی بسیار کم جمعیت قرار می گرفتند، نابود شدند. تعداد اندکی از فیلم های واقعا ارزشمند سینمای ایران که در دوران پیش از انقلاب ایران ساخته شده بودند، امروزه در دسترس هستند.وضعیت فیلمفارسی ها اما اندکی متفاوت است. این فیلم ها به دلیل محبوبیت و شهرت مثال زدنی شان با گذشت بیشتر از نیم قرن از انتشارشان نه تنها هنوز هم مورد توجه نسل های قدیمی تر ایران قرار می گیرند بلکه این استقبال باعث شده تعدادی از این فیلم ها حتی ترمیم و بازسازی هم شوند تا کیفیت بهتری از آن ها در اختیار تماشاگر قرار بگیرد!

اگرچه به نظر می رسید سینمای ایران با وقوع انقلاب اسلامی دیگر بازگشتی به دوران فیلمفارسی ندارد اما گذر زمان این حقیقت غیرقابل انکار را یادآوری کرد که تاریخ برای نخستین بار به صورت تراژدیک مطرح می شود؛ بار دوم فقط کمدی است که بازتاب پیدا می کند.سینمای ایران که در دهه ۶۰ درگیر فیلم های جنگی و انقلابی بود و در دهه ۷۰ تلاش می کرد واقع گراتر از همیشه باشد در دهه ۸۰ وارد دورانی شد که در نهایت یادآور فیلمفارسی های پیش از انقلاب بود. در شرایطی مشابه با دهه ۴۰ و ۵۰ وضعیت اقتصادی ای که در اواخر دهه ۷۰ به ثابت نسبی رسیده بود، در دهه ۸۰ فیلم های کمدی رمانتیک جدیدی را به سینمای ایران تقدیم کرد که تنها تفاوتشان با فیلمفارسی های مشابه دوران پهلوی در محدودیت هایی خلاصه می شد که وزارت فرهنگ و ارشاد تعیین می کرد.فیلم رمانتیسم عماد و طوبی با روایتی که از سوی سارا بهرامی ارائه می شود، الناز حبیبی و حسام محمودی را در نقش های اصلی اش می بیند. علی انصاریان که مدتی پیش به دلیل ابتلا به ویروس کرونا در گذشت هم حضورهای کوتاهی در فیلم دارد. در شرایطی مشابه با فیلم ایتالیا ایتالیا، کاوه صباغ زاده این بار هم تصمیم گرفته داستان زوجی عاشق را در سختی ها و خوشی ها روایت کند اما نتیجه کار نه تنها بی نظم و به هم ریخته است بلکه مضحک هم به نظر می رسد.فیلم رمانتیسم عشق بازی های نمایش نداده زیادی دارد که اندکی تماشاگر را گیج می کند. اما پایان ماجرای گیج گنندگی فیلم به همین جا محدود نمی شود. این فیلم اساسا داستانی برای روایت کردن ندارد. کل فیلم نامه فیلم رمانتیسم شامل بخش های مختلفی از زندگی یک زوج عاشق شده که با سرفصل هایی شبیه به انیمیشن های فانتزی دخترانه ورق می خورد.

تصویرفیلم رمانتیسم عماد و طوبا

تکه تکه کردن روایت های فیلم بزرگترین ضربه را به ساختار روایی آن وارد می کند و به همین دلیل فیلم رمانتیسم بیشتر شبیه مینی سریالی با اپیزودهای کوتاه به نظر می رسد که همه قسمت های آن به یکدیگر متصل شده اند تا در نهایت به فیلمی سینمایی تبدیل شود.صباغ زاده تلاش کرده فضای فیلم را به سمت نمایش های تئاتری نزدیک کند و در ۹۰ دقیقه در قالب ۱۶ پرده به نام های پیش درآمد، رشد، باغ آلبالو، شیدایی، همدلی، ازدواج، مسایل احمقانه، لذت ها و خوشی ها، قهرها و دلخوری ها، یک سال اول، خط باریک قرمز، ارغوان، زلافه، جانِ دل، دوسال بعدی و بلوغ داستان بی آغاز و بی پایانش را روایت می کند.دومین تجربه کارگردانی کاوه صباغ زاده خیلی دوست دارد که صمیمیت خوبی با اصول ژانر فانتزی برقرار کند اما نتیجه کار عنوان گیج کننده ای شده که حوصله تماشاگرش را سر می برد. از سوی دیگر فیلم رمانتیسم علاقه خاصی به فضاسازی منحصربه فرد خودش دارد و به همین دلیل تلفیق بی پایانی از رنگ های مختلف را به تماشاگرش نمایش می دهد. خانه هایی که فیلم داستانش را در آن ها روایت می کند، رنگارنگ و جذاب به نظر می رسند و کتاب ها و گیاهان هم جایگاه مهمی در فضاسازی فیلم دارند.فیلم رمانتیسم مانند فیلم اول صباغ زاده یعنی فیلم ایتالیا ایتالیا باز هم شخصیت های اصلی اش را در رادار طبقه متوسط و روشنفکر جامعه ایرانی قرار داده اما برخلاف آن فیلم موفق در این فیلم هیچ داده قابل اتکایی از شخصیت های اصلی به تماشاگرش ارائه نمی دهد. فیلم آن قدر درگیر روایت عاشقانه ای که دوست دارد مطرح کند می شود که ثابت می کند اگر پردازشی هم روی شخصیت هایش انجام داده تنها از روی اجبار بوده است.تغییرات تدریجی شخصیت های اصلی با حداقل پس زمینه شکل می گیرند و شاید دلیل این اتفاق آن است که فیلم اساسا درک نکرده که چه دستاوردی از داستانش طلب می کند.فیلم ایتالیا ایتالیا نه تنها به تاثیرگذارترین فیلم کارنامه هنری سارا بهرامی تبدیل شد و به او کمک کرد تا بسیار بیشتر از قبل دیده شود بلکه حامد کمیلی را هم در نقشی نمایش داد که با وجود شباهت های نسبی با فیلم های قبلی اش در نهایت متفاوت به نظر می رسید. اما فیلم رمانتیسم به حدی ناکام عمل می کند که هیچ نکته مثبتی در کارنامه هنری بازیگران اصلی اش حساب نمی شود.

تصویرفیلم رمانتیسم عماد و طوبا

اگر علی انصاریان به دلیل ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست نمی داد احتمالا تنها برنده فیلم رمانتیسم لقب می گرفت. حتی با وجود اینکه فیلم نامه فیلم هم آزادی های زیادی به بازیگرانش نمی دهد اما باز هم این الناز حبیبی است که به شکل ناامیدکننده ای ثابت می کند در بهترین حالت برای درخشش در اینستاگرام کافی به نظر می رسد و شاید بهتر باشد که پیگیر نقش های کلیدی نشود.وضعیت برای حسام محمودی هم که این روزها با سریال با خانمان در تلویزیون حضور دارد هم چندان تفاوتی ندارد؛ صباغ زاده به شکل واضحی از بازیگرهای درجه دو و نادرستی برای فیلم دومش استفاده کرده و نه تنها فرصت پیشرفت را به آن ها نداده بلکه بازیگران اصلی فیلمش اصلا استعدادی که از آن ها انتظار می رود را هم ندارند.فیلم رمانتیسم عماد و طوبی که ظاهرا اقتباسی آزاد از کتاب سیر عشق نوشته آلن دوباتن است آن قدر به پرش های متعدد میان روایت هایش اعتیاد پیدا کرده که حتی برای زوجی که دوست دارند فیلمی عاشقانه را در سینما تماشا کنند هم فایده خاصی ندارد. کاظم راست گفتار، کارگردان فیلم زنان وسوسی، مردان مریخی، مدعی شده بود اگر همه مردم جامعه فیلم او را تماشا کنند این میزان طلاق در جامعه است که می تواند تا ۳۰ درصد کاهش داشته باشد.

کارگردان فیلم رمانتیسم عماد و طوبا

  • کاوه صباغ زاده : کاوه صباغ زاده (متولد ۱۳۵۹، تهران) کارگردان و فیلم نامه نویس ایرانی ست. وی فرزند مهدی صباغ زاده تهیه کننده و کارگردان سینما و فریده فریور (نقاش) می باشد. وی از سال ۱۳۹۲ عضو هیئت مدیره انجمن صنفی برنامه ریزان و دستیاران کارگردان سینمای ایران است.

بازیگران فیلم رمانتیسم عماد و طوبا

تصویربازیگران فیلم رمانتیسم عماد و طوبا

دیگر عوامل فیلم رمانتیسم عماد و طوبا

  • مدیر فیلمبرداری:شهرام نجاریان
  • تدوین :پگاه احمدی
  • طراح گریم:محسن دارسنج
  • طراح صحنه:محمدرضا میرزامحمدی
  • طراح لباس:آرام موسوی
  • صدابردار:ساسان نخعی
  • صداگذار:آرش قاسمی
  • موسیقی:پیام آزادی
  • مدیر تولید و مجری طرح:ناصر مقدس
  • برنامه ریز و دستیار اول:مهدی فهیمی
  • دستیار دوم:آوا بالاور
  • منشی صحنه:دنیا راد
  • جلوه های بصری:سینا قویدل
  • جلوه های ویژه:ایمان کرمیان،آرش آقابیک
  • طراح استوری بورد:اوستا فروردین
  • طراح بدلکاری:امیر بدری

تیزر فیلم رمانتیسم عماد و طوبا

مشخصات فیلم رمانتیسم عماد و طوبا


دیدگاه ها


  دیدگاه ها
پربحث های هفته   
فال قهوه با نشان روز سه شنبه 18 دی ماه 1403/ خیر و نعمت بیش از حد در راه است (3 نظر) از پرده سینما تا مجمع عمومی حزب موتلفه؛ حسام نواب صفوی کجای ماجراست؟+عکس (2 نظر) کویر گردی برونا بیانکاردی، همسر نیمار، و ژست گرفتنش کنار شتر/چه خوراکی های خوشمزه ای چیدن رو میز (1 نظر) بازیگوشی پسر ایلان ماسک و واکنش جالب ترامپ؛ یه ای کاش می‌تونستم یه نیشگون ازت بگیرمِ خاصی توی نگاه ترامپ هست+ویدیو (1 نظر) فعال سیاسی اصولگرا: جلیلی به توهمات احمدی نژاد دچار است (1 نظر) فال قهوه با نشان روز یکشنبه 16 دی ماه 1403/ خبرهای خوشی که مدتها منتظرش بودید به شما می رسد (1 نظر) روحانی معروف اینستاگرام پاسخ می‌دهد؛ کدامیک از بازیگران نقش طلبه رو بهتر بازی کردند؟+ویدیو (1 نظر) علی لاریجانی به دولت پزشکیان پشت کرد؟ (1 نظر) مدیران دولتی به شعور ملت توهین نکنند! / چرا دلار گران شد؟ (1 نظر) (ویدئو)شوکه شدن بهرنگ علوی از دیدن وضعیت داغون ماشینش در شب!/ شکستن این طلسم بستگی به خودت داره، نیمه شب منتظرتم! (1 نظر) آیت الله علم‌الهدی: جوانان پای اسلام و انقلاب نمی‌ایستند اگر ... (1 نظر) پشت پرده رویداد تلخ دیپلماتیک در لبنان: آن چمدان ها چرا باز شد؟ (1 نظر) پشت پرده شکست عشقی جولانی؛ رهبر 43 ساله تحریرالشام تا حالا چندبار ازدواج کرده؟ (1 نظر) جشن پرشکوه سال نو میلادی در کشور های مختلف/ بازیگران ایرانی و خارجی در تب و تاب سال 2025 بغض مهران مدیری با اشعار عاشقانه و ناب "نیما یوشیج" اشک به چشمانتان می آورد / خشک آمد کشتگاه من...
تیتر امروز   
جزییات تعطیلی مدارس چهارشنبه 19 دی 1403
فال قهوه با نشان روز چهارشنبه 19 دی ماه 1403/آرزوی دیرینه تحقق می یابد
فال ابجد روزانه چهارشنبه 19 دی 1403 / خطر نزدیک است عقب بکش تا آسیب نبینی
فال شمع روزانه امروز چهارشنبه 19 دی ماه 1403/ حواستتون به خشم و عصبانیتتون باشه!
فال روزانه امروز چهارشنبه 19 دی ماه 1403/ مژده که خبرای خوشی تو راهه
فال انبیاء روزانه چهارشنبه 19 دی 1403 / آگاه باش با این نیت از غم خلاص می‌شوی
فال حافظ با تفسیر امروز چهارشنبه 19 دی 1403 + فیلم / آگاه باش این کار نتیجه خوبی برایتان ندارد
یادداشت‌های روزانه مسعود: شاید خوب باشد پویش «دو ماهی بیشتر» هم راه بیندازم که مردم در هفته حداقل دو وعده ماهی بخورند
آیا در بازی سوپرجام کریم باقری هدایت پرسپولیس را برعهده دارد؟
اشتباه زندانبان مستی که شب سال نو میلادی کار دستش داد! / نمیخواد زیاد خوشحالی کنی
آقای شهردار را در این شهر جنوبی با بنزین زنده زنده سوزاندند!
درخواست جالب کریم باقری از بازیکنان پرسپولیس
ویروس جدید چینی خطرناک است؟ علائم شایع این ویروس HMPV چیست؟
دونالد ترامپ و ایلان ماسک: داستان دو رئیس‌جمهور در یک قصر/ وقتی ترامپ با دیدن ماسک حالش بهم میخورد!
مهاجرت به سرزمین رؤیاها با پایان جاستین ترودو در کانادا به تاریخ پیوست
منتخب روز   
جزییات تعطیلی مدارس چهارشنبه 19 دی 1403 رونمایی گلوریا هاردی از مادربزرگ و فامیل فرانسویش/ مگه میشه دلتنگ این مادربزرگ چشم رنگی نشد؟😍 شیرینی بدون فر/ طرز تهیه چیز کیک نارنگی به روش قنادی+ فوت و فن شل نشدن چیزکیک حقوق زنان یا حقوق دلاری؟؛ چهره واقعی مسیح علینژاد را بهتر بشناسید+ویدیو ویروس جدید چینی خطرناک است؟ علائم شایع این ویروس HMPV چیست؟ (ویدئو) عصبانیت شدید اکبر عبدی : شما خودت به اون چیزی که میخونی اعتقاد داری؟!/ رضا عطاران و پرویز پرستویی کاهگل لگد میکردن؟ دلشوره و نگرانی خانواده بهرنگ علوی بعد از ماجرای غیب شدنش در خانه ارواح/ پیگیریم، ما خبری ازش نداریم! پلوهای مخلوط/ طرز تهیه بادمجان پلو، یک غذای عربی با طعم و عطر مثال زدنی نوستالژی روز/ جذاب‌ترین و اکشن‌ترین کارتون بچه‌های دهه 60 «لوک خوش‌شانس» / هضم این حجم از نوستالژی غیر ممکنه😍 گشت و گذاری در پایتخت جدید ایران/ جاذبه‌های خیره کننده و بکر سواحل مکران (عکس + فیلم) (ویدئو)لاکچری‌ترین میز صبحانه دبی برای شبنم قلی‌خانی و مادر جوانش/ بعد ورزش تو سواحل دبی همچین صبحونه‌ای می‌چسبه تصاویر قدیمی از دولا شدن امیرعباس هویدا، نخست وزیر پهلوی، در برابر جاستین ترودو و مادرش/ رفته مذاکرات هسته‌ای یا خوشگذرانی؟
آخرین ویدیو ها