چشمه آب گرم ماستخور
این چشمه در دهکده ی ماست خور، ۵ کیلومتری شهر رودبار و در غرب سد منجیل قرار دارد. آب چشمه ماست خور هنگام خروج از مظهر خود، گرم و جوشان است. اهالی ماستخور و علی آباد سفلا، آب چشمه را به خزینه هایی هدایت و در آن ها حمام می کنند. اهالی معتقدند استحمام در آب گرم این چشمه، بسیاری از بیماری های چشم و بیماری های استخوانی و رماتیسمی را درمان می کند.
کوه درفک
این کوه درناحیه کوهستانی البرز غربی در نزدیکی مرزهای کوهستانی کوهای گشلان قرار دارد و از شمال توسط یک دیوار عظیم آهکی ۵۰۰ متری به منطقه جنگلی سیاهکل، از جنوب به منجیل، از شرق به دیلمان و از غرب به دره سفید رود محدود می شود. فوق العاده سرسبز و دیدنی است و به بهشتی معروف است که محل عبور فرشته ها است.
سلانسر رودبار
سلانسر روستایی از توابع بخش مرکزی شهرستان رودبار و یکی از زیباترین ییلاقات رودبار رستم آباد از شهرهای شهرستان رودبار در استان گیلاناست و در ۱۵ کیلومتری رودبار قرار دارد. این منطقه دارای طبیعت بی نظیر و بسیار زیبایی است که هر بیننده ای را به خود جذب می کند. ییلاق سلانسر در ارتفاع ۱۲۵۰ متری از سطح دریا قرار دارد و در دامنه این ییلاق درختان تنومند و بزرگ و در بلندای آن علفزارهای زیبایی وجود دارد. سلانسر تابستان های بسیار خنک دارد، ارتفاع زیاد و طبیعت همیشه مه گرفته آن از زیبایی های دیگر این ییلاق است. سلانسر از زیباترین ییلاقات منطقه رودبار است، سلانسر در ارتفاعات شهر رستم آباد قرار گرفته است و نزدیک ترین منطقه ی توریستی و گردشگری به مرکز استان گیلان است.
دریاچه ویستان بره سر
استخر ویستان (viyastan) بره سر یکی از جاذبه های طبیعی و جزو مناطق نمونه گردشگری منطقه خورگام محسوب می شود که در بهار و تابستان مورد توجه گردشگران وطبیعت گردان بی شماری از سراسر ایران است. این استخر با داشتن محیطی مفرح و سالم در دل جنگل، دارای گونه های مختلف از پرندگان، انواع آبزیان است. این دریاچه به طور طبیعی بر اثر زلزله به وجود آمده و آب از کوه های اطراف تامین می شود و دارای یک موقعیت عالی و مناظر چشم نوازی است.
دریاچه ویستان فاقد رود دائمی است و از سرازیر شدن آب های سطحی و چشمه های زیرزمینی ایجاد شده است. پوشش گیاهی منطقه شامل بید، بلوط و راش، زالزالک و گیاهانی چون گل گاوزبان، لاله کوهی، شیرین بیان و... است اما در حاشیه دریاچه گیاه غالب نی به وفور قابل مشاهده است. این منطقه به دلیل کوهستانی بودن و قرار گرفتن دریاچه در دره برای فصول گرم سال پیشنهاد می گردد. امکان ماهیگیری در دریاچه وجود دارد اما ماهیان زینتی قرمز بیش از سایر ماهیان خودنمایی می کنند. اطراف این دریاچه فاقد هرگونه امکانات رفاهی است و منطقه از امنیت خوبی برخوردار است. وسعت دریاچه در حدود ۴ هکتار است و طولی در حدود ۲۳۰ متر و عرضی در حدود ۱۰۰ متر دارد.
آبشار کلشتر
آبشار زیبای کلشتر که بیش از بیست متر ارتفاع دارد یکی دیگر از مکان های دیدنی روستای کلشتر رودبار به حساب می اید. روستای کلشتر به دلیل شرایط خاص، مساحت عمده جنگل های منطقه رابه خود اختصاص داده است. جنگل های پر درخت و بکر در ارتفاع ۱۰۰۰ متری از سطح دریا و کوه آسمانسرا با دشتی زیبا با علف های بلند و سبز در ارتفاع ۱۹۰۰ متری از سطح دریا یکی دیگر از نقاط دیدنی روستای کلشتر است.
منطقه حفاظت شده سیاهرود
منطقه جنلگی سیاهرود در ۳۵ کیلومتری شمال شرقی شهرستان رودبار واقع شده است که در تاریخ ۱۵/۱۰/۱۳۷۸ مورد حفاظت قرار گرفت. منطقه مذکور تماماً کوهستانی و دارای عرصه های جنگلی متراکم و پراکنده، اراضی مرتعی و اراضی کشاورزی وسیع، دره های عمیق و پرآب، مناطق صخره ای، چشمه سارهای متعدد و رودخانه های دائمی است.
چشمه آب معدنی داماش
این چشمه معدنی در روستای داماش از توابع بخش عمارلو شهرستان رودبار واقع شده است. روستای داماش در ارتفاع ۲۲۰۰ متری از سطح دریا قرار دارد. مسیر دسترسی به این محل عبور از کمربندی قزوین به سمت گردنه کوهین و خروج از جاده اصلی به طرف لوشان است. پس از طی مسافت ۴۰ کیلومتر منطقه جیرنده واقع شده است که از این زمان با طی مسافت ۷ کیلومتر دهکده ای کوچک و باصفا در میان دشتی سبز به نام داماش قرار دارد.
غار یخی درفک
سپیدرود، دریای خزر و آتشفشان درفک سه پدیده معروف جغرافیایی گیلان است. دهانه ی آتشفشان درفک بزرگترین دهانه ی آتشفشانی است که در ایران وجود دارد. نام درفک برای گیلانیان به همان اندازه آشنا است که دماوند برای مردمان فلات مرکزی یا سهند و سبلان برای ساکنان آذربایجان. این آتشفشان شگفت انگیز در ۵۰ کیلومتری جنوب وجنوب شرقی رشت واقع شده است و حدود ۲۷۰۵ متر ارتفاع دارد و یکی از قلل مرتفع سلسله جبال البرز است.
درفک دو غار معروف دارد: یکی غار یخی و دیگری غار آهکی به نام نوچاه غار یخی در تمام فصول سال پوشیده از لایه ضخیم یخ است. دهانه غار کوچک ولی شیب آن هول انگیز است. در حقیقت یک صفحه ی یخی صیقلی است که حدود ۴۵ درجه تا عمق ۱۲۰ متری ادامه دارد. غار دیگر غار استلاکتیکی نوچاه است که خیالات وهم انگیز مردم منطقه آنها را حیوانات منجمد شده می داند. با کمال تاسف این غار در فاجعه ی زمین لرزه ۳۱ خرداد ۱۳۶۹ فرو ریخت و امروزه آثاری از آن به جا نمانده است.
غار اسپهبدان
این غار در روستای شاه شهیدان از توابع دهستان خورگام، بخش خورگام شهرستان رودبار واقع شده است. این غار که مربوط به عصر آهن است، به عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
تپه مارلیک
تپه مارلیک یکی از ۵ تپه باستانی است که در دره گوهررود در اطراف رودبار واقع شده اند. دره ای خوش آب وهوا که برای سال ها محل سکونت اجداد ثروتمند گیلانی ها بوده است. تپه های زینب بیجار، پیلاقلعه، دوربیجار و جازم کول، نام های سایر این تپه ها هستند.
چشمه آب معدنی سنگرود
سنگرود روستایی است از توابع شهرستان رودبار، بخش عمارلو که تقریبا در ۲۰ کیلومتری شهر لوشان قرار دارد. متاسفانه چشمه آب معدنی سنگرود متروک مانده و انتظار می رود در سال های آینده چیزی جز نامی از آن باقی نماند. در حالی که این چشمه می تواند به یکی از جاذبه های گردشگری شهرستان رودبار تبدیل شود. آب این چشمه در مداوای رماتیسم و ناراحتی های استخوانی و همچنین بیماری های پوستی مؤثر است.
سرو هرزويل
در دل روستاي هرزويل منجيل، سروي به يادگار مانده كه به دليل قامت برافراشته و قدمت طولاني اش مورد توجه است. سرو كهنسال هرزويل كه در سال ۱۳۶۲ توسط شوراي عالي محيط زيست به عنوان يك اثر طبيعي ملي ثبت شده، در نزديكي منجيل در دامنه ي كوه هاي شمالي جاده ي رشت – تهران كه سرسبز از درختان زيتون و رزبين است، پابر جاست. سروهرزويل درختى كهنسال با ارتفاع ۳۰متر و قطر تنه چهارمتر، به روايات مختلف از ۱۰۰۰ تا۳۰۰۰سال است كه در خاك شهرك تاريخى هرزويل ريشه دوانده است. حتى ناصرخسرو قباديانى در سفرنامه اش از درخت سرو زيبا و كهنسالى در منطقه هرزويل ياد مى كند.
پل تاریخی لوشان
پل خشتی لوشان از بناهای دوره قاجاریه است و بنا به روایت تاریخی در سال ۱۲۳۵ قمری روی رودخانه شاهرود در شهر لوشان ساخته شده است. شهر لوشان، در جنوبی ترین قسمت استان گیلان و در مسیر رشت – قزوین در فاصله ۹۳ کیلومتری مرکز استان، قرار دارد. این پل که از جمله آثار تاریخی و قدیمی استان گیلان و شهر لوشان به شمار می آید، بر خلاف بقیه پل های خشتی که قوسی می باشند، به صورت پلکانی طراحی و ساخته شده است. در قسمت ورودی پل کتیبه ای وجود دارد که بر روی آن اطلاعاتی راجب به تاریخ ساخت آن حک شده است. این پل که دارای موج برگردان هایی در قسمت پایه ها است، شیب تندی داشته و در دوره ای روس ها شیب تند آن را ملایم کردند.
منطقه عمارلو
عمار لو یکی از بخش های شهرستان رودبار می باشد که دارای آب و هوای معتدل کوهستانی است و درحدود هزار و هشتصد متر بالاتر از سطح دریا قرار دارد.
طبق آماری که در سال هزار و سیصد و هشتاد و پنج گرفته شد این منطقه حدود هشت هزار و سیصد و بیست و دو نفر جمعیت دارد .
نام این منطقه از نام یکی از طایفه های کرد این گرفته شده است که در زمان نادر شاه برای دفاع از ایران در برابر روسیه (شوروی سابق) به منطقه خورگام رودبار کوچ کردند.