کال نیوپورت
کال نیوپورت که استاد علوم کامپیوتر دانشگاه جورج تاون است، در زمینه نظریه سیستم های توزیع شده تحقیق می کند. علاوه بر کارهای دانشگاهی، در زمینه تعامل و اندر کنش بین فرهنگ و تکنولوژی می نویسد. کال نیوپورت تاکنون 6 کتاب نوشته که آخرین آنها، کتاب پرفروش «مینیمالیسم دیجیتالی؛ انتخاب یک زندگی متمرکز در یک جهان پر سروصدا» است. معروف ترین کتاب او یعنی کتاب «کار عمیق» از سال 2017 تاکنون، همواره مورد توجه و استقبال خوانندگان و منتقدین بوده است. کارهای او که به بیش از 25 زبان دنیا ترجمه شده، مورد توجه نشریاتی مثل نیویورک تایمز، وال استریت ژورنال، واشینگتون پست، نیویورکر و اکونومیست قرار گرفته است.
درباره کتاب کار عمیق اثر کال نیوپورت
در این اثر استراتژی های گوناگونی مطرح می شود که به شما کمک می کند خروجی کارتان را بهبود بخشید و از زمان آزاد در اختیارتان نهایت بهره را ببرید. صرف نظر از اینکه برنامه نویس کامپیوتر باشید یا نویسنده، بازاریاب، مشاور و یا کارآفرین، برای موفقیت، باید بهترین چیزهایی که می توانید را تولید کنید، امر مهمی که نیاز به عمیق بودن دارد. اغلب افرادی که چندین کار را به صورت همزمان انجام می دهند، تحسین می کنید. دوست دارید خودتان هم با انجام همزمان و یا سریع چندین کار، بازدهی تان را بیشتر و در وقت تان صرفه جویی کنید. اما مشکل بزرگی در این نگرش وجود دارد؛ هیچ نتیجه ی مهم و قابل افتخاری با این شیوه به دست نمی آید! در اقتصاد فعلی روز به روز به تمرکز و کار عمیق بیشتر نیاز پیدا می کنید و همزمان داشتن تمرکز و کار عمیق، سخت تر می شود. اینگونه است که داشتن مهارت کار عمیق، شما را به یکی از معدود افراد بسیار ارزشمند در کسب و کار و زندگی شخصی تان تبدیل می کند. دو دلیل برای ارزشمندی کار عمیق وجود دارد. مورد اول، مربوط به یادگیری است. شما در دوران اقتصاد اطلاعاتی زندگی می کنید که وابسته به سیستم های پیچیده ای است که به سرعت در حال تغییرند. به عنوان مثال بعضی از زبان های برنامه نویسی که یاد گرفته اید، ده سال قبل وجود نداشتند و احتمالاً تا ده سال دیگر هم منسوخ خواهند شد. به طور مشابه، کسی که در زمینه ی بازاریابی در دهه 1990 فعالیت می کرده است، احتمالاً در مورد اینکه امروزه بازاریابان، نیاز به داشتن مهارت در زمینه ی تجزیه و تحلیل دیجیتال دارند، هیچ ایده ای نداشته است. بنابراین برای ارزشمند ماندن در اقتصادتان، باید بر هنر یادگیری مطالب پیچیده با سرعت بالا تسلط داشته باشید. این امر مهم، نیاز به کار عمیق دارد. اگر این توانایی را پرورش ندهید، به احتمال زیاد از پیشرفت های تکنولوژیکی عقب خواهید ماند. دلیل دوم برای ارزشمند بودن کار عمیق، این است که انقلاب شبکه های دیجیتال، اثرات مثبت و منفی دارد. اگر بتوانید چیز سودمندی ایجاد کنید، دسترسی به مخاطب آن (برای مثال، کارفرمایان یا مشتریان) اساساً بدون محدودیت است؛ عاملی که پاداش مادی و معنوی شما را به میزان قابل توجهی افزایش می دهد. از سوی دیگر، اگر چیزی که تولید می کنید متوسط باشد، پس به مشکل برخواهید خورد، زیرا پیدا کردن جایگزین بهتر در اینترنت برای مخاطبان شما بسیار آسان است.
جملات برگزیده ی کتاب کار عمیق؛ قوانینی برای تمرکز در دنیایی آشفته:
- رابطه ی بین کار عمیق و همکاری، مهارت می طلبد.
- کار عمیق به شما کمک می کند تا کاری در سطح ممتاز ارائه کنید.
- کار عمیق به شما کمک می کند تا مطالب دشوار را به سرعت بیاموزید.
- در میان حواس پرتی ها استراحت نداشته باشید؛ بلکه در میان تمرکزها استراحت کنید.
در بخشی از کتاب کار عمیق؛ قوانینی برای تمرکز در دنیایی آشفته می خوانیم:
ریک فورر آهنگر است. او متخصص شیوه های فلزکاری باستانی و قرون وسطایی است که در کارگاهش به نام «در کانتی فورج وورکز» با مشقت آن ها را بازسازی می کند. فورر هنرش را اینگونه توضیح می دهد: «تمام کارهایم را با دست انجام می دهم و از ابزارهایی استفاده می کنم که توانم را، بدون محدود کردن خلاقیتم یا تعاملم با مواد اولیه، چند برابر می کنند. کاری که ممکن است برای من، 100 ضربه ی دست طول بکشد، می تواند در یک دستگاه بزرگ پرس با یک ضربه انجام شود. این با هدف من در تناقض است و برای رسیدن به این هدف، تمام کارهای من، شواهدی از دو دستی را نشان می دهند که آن ها را ساخته اند». در سال 2012، شبکه ی پی بی اس برنامه ی مستندی تهیه کرد که نگاهی اجمالی به دنیای فورر ارائه می داد. در این برنامه متوجه می شویم که او در انبار غله ای، در مزرعه ای روستایی در ایالت ویسکانسین که به کارگاه تبدیل شده است، کار می کند، در جایی نه چندان دور از منظره ی دریاچه ی میشیگان. فورر، اغلب در های انبار را باز می گذارد (یک احتمال این است که برای خارج کردن گرمای کوره ها این کار را انجام می دهد) و به این ترتیب، تلاش و زحماتش در کارگاه در کنار قابی از زمین های مزرعه که تا افق امتداد دارند، قرار می گیرند. این محیط، دلپذیر است، اما در اولین برخورد، کاری که آن جا انجام می شود، می تواند خشن به نظر برسد. فورر، در مستند تلاش می کند تا یک شمشیر عصر وایکینگ را بازسازی کند. او با استفاده از یک تکنیک 1500 ساله برای گداخته کردن فولاد شروع می کند. نتیجه، شمشی است که خیلی بزرگ تر از سه یا چهار عدد گوشی هوشمند که روی هم چیده شده باشند، نیست. پس از آن، این شمش متراکم، باید به شکل یک تیغه ی شمشیر بلند و ظریف دربیاید و جلا داده شود.
فهرست مطالب کتاب
- مقدمه
- بخش اول) ایده
- فصل اول) کار عمیق ارزشمند است
- فصل دوم) کار عمیق کمیاب است
- فصل سوم) کار عمیق هدفمند است
- بخش دوم) قوانین
- قانون اول) عمیق کار کنید
- قانون دوم) سر رفتن حوصله تان را بپذیرید
- قانون سوم) رسانه های اجتماعی را ترک کنید
- قانون چهارم) کم عمقی را کاهش دهید
- نتیجه گیری
چرا کار عمیق مهم است؟
دو دلیل برای ارزشمندی کار عمیق وجود دارد. اولین مورد، مربوط به یادگیری است. ما در دوران اقتصاد اطلاعاتی (Information Economy) زندگی می کنیم که وابسته به سیستم های پیچیده ای است که به سرعت در حال تغییرند. به عنوان مثال، بعضی از زبان های برنامه نویسی که بن یاد گرفت، ده سال قبل از آن وجود نداشتند و احتمالاً تا ده سال دیگر هم منسوخ خواهند شد. به طور مشابه، کسی که در زمینه ی بازاریابی در دهه 1990 فعالیت می کرده است، احتمالاً در مورد اینکه امروزه بازاریابان، نیاز به داشتن مهارت در زمینه ی تجزیه وتحلیل دیجیتال دارند، هیچ ایده ای نداشته است. بنابراین برای ارزشمند ماندن در اقتصادمان، باید بر هنر یادگیری مطالب پیچیده با سرعت بالا تسلط داشته باشید. این امر مهم، نیاز به کار عمیق دارد. اگر این توانایی را پرورش ندهید، به احتمال زیاد از پیشرفت های تکنولوژیکی عقب خواهید ماند. دومین دلیل برای ارزشمند بودن کار عمیق، این است که انقلاب شبکه های دیجیتال، تاثیرات مثبت و منفی دارد. اگر بتوانید چیز مفیدی خلق کنید، دسترسی به مخاطب آن (به عنوان مثال، کارفرمایان یا مشتریان) اساساً بدون محدودیت است. عاملی که پاداش مادی و معنوی شما را به میزان قابل توجهی افزایش می دهد. از سوی دیگر، اگر چیزی که تولید می کنید متوسط باشد، پس به مشکل برخواهید خورد، زیرا پیدا کردن جایگزین بهتر در اینترنت برای مخاطبان شما بسیار آسان است. صرف نظر از اینکه برنامه نویس کامپیوتر باشید یا نویسنده، بازاریاب، مشاور و یا کارآفرین، برای موفقیت، باید بهترین چیزهایی که می توانید را تولید کنید، امر مهمی که نیاز به عمیق بودن دارد. کار عمیق بسیار مهم است، تا جایی که می توانیم در مورد آن، از اصطلاح اریک بارکر، نویسنده ی کتاب «سوراخ دعا را گم کردن» استفاده کنیم: «ابرقدرت قرن 21». فرضیه کار عمیق توانایی انجام کارهای عمیق به طور فزاینده ای در حال کمیاب شدن است و دقیقاً در همان زمان در اقتصاد ما، کار عمیق به طور فزاینده ای در حال ارزشمند شدن است. در نتیجه، افراد کمی که این مهارت را پرورش می دهند و سپس آن را محور اصلی زندگی کاری خود قرار می دهند، پیشرفت خواهند کرد.کتاب deep work دو هدف دارد که در دو بخش دنبال می شود. هدف اول که در بخش اول به آن پرداخته شده، این است که شما را متقاعد کند فرضیه ی کار عمیق، درست است. هدف دوم، آموزش چگونگی استفاده از مزیت این حقیقت به شما، از طریق تعلیم دادن مغز و تغییر عادت های کاری تان است، به نحوی که کار عمیق را محور زندگی حرفه ای تان قرار دهید.
نقد و بررسی کتاب «کار عمیق»
هر کسی در زندگی خود کار یا پروژه ای دارد که برای انجام آن، دائم حواسش پرت می شود. اگر آن پروژه سخت باشد، اوضاع بدتر هم می شود. به طور کلی، تمرکز کردن کار خیلی سختی است. این روزها مردم حتی برای خواندن همین مقاله نیز به تمرکز بالایی نیاز دارند. چون ممکن است حین خواندن آن، حواسشان با تلویزیون یا سروصدای بچه ها پرت شود. حتی برخی ممکن است این مقاله را صرفا برای این بخوانند که کمی استراحت کرده باشند؛ و به همین دلیل، راحت حواسشان به تبلیغات گوشه و کنار صفحه پرت شود. حالا فرقی ندارد که سایت آمازون آن لباس گل گلی زیبا را تبلیغ کرده و امکان تهیه ی آن سخت باشد. مخاطب، انگار دلش می خواهد که حواسش پرت شود. این رفتار، همان رفتاری ست که کال نیوپورت از آن متنفر است. در واقع او در کتاب «کار عمیق» سعی دارد منشاء این آسیب را پیدا و را ه حلی برای آن مطرح کند. یکی از نکته هایی که او دائم به آن اشاره می کند، اعتیاد به شبکه های اجتماعی ست. اما نیوپورت تنها کسی نیست که راجع به برنامه های اعتیادآور مجازی صحبت کرده است. گرچه فقط رسانه های اجتماعی نیستند که باعث حواس پرتی می شوند. حواس پرتی می تواند به هزار و یک دلیل باشد و امثال کتاب «کار عمیق» و… هم نمی تواند به داد مخاطب برسد. گرچه نیوپورت یکی از نویسنده هایی ست که در راه خودیاری و موفقیت، کتاب های زیادی نوشته است. او یک نویسنده ی آمریکایی است که با مدرک مهندسی کامپیوتر از دانشگاه فارغ التحصیل شد. جالب این جاست که او از مدرک خود برای نویسندگی استفاده می کند تا مردم را از شر تکنولوژی آسیب زا برهاند. او در کتاب «مینیمالیسم دیجیتال»، راجع به نحوه ی صحیح استفاده از تکنولوژی صحبت می کند. نیوپورت در این کتاب سعی می کند تا به مردم در پس گرفتن کنترل زندگی خود از دست تکنولوژی کمک کند. از جمله آثار او در زمینه ی خودیاری می توان به «چقدر خوب که نمی توانند تو را نادیده بگیرند»، «مینیمالیسم دیجیتال»، «دنیایی بدون ایمیل»، «چگونه یک دانشجوی ممتاز باشیم»، «چگونه در کالج موفق شویم»، «چگونه سوپراستار دبیرستانی شویم» و… اشاره کرد.
شناسنامه کتاب کار عمیق
-
نویسنده: کال نیوپورت
-
مترجم: ناهید ملکی
- زبان: فارسی
- ناشر چاپی: نشر نوین
- تعداد صفحات:256
- موضوع کتاب: کتاب موفقیت و خودسازی
- نسخه الکتریکی:دارد
- نسخه صوتی : دارد
امیدوارم از محتوای معرفی کتاب نهایت لذت را برده باشید و برای کسانی که کتاب دوست هستند، میتوانید ارسال نمایید. همچنین برای مشاهده ی مطالب پر محتوای دیگر میتوانید به بخش فرهنگ و هنر ساعدنیوز مراجعه نمایید. از همراهی شما بسیار سپاسگزارم .