درباره ی کتاب قدرت درونگرا
آیا افراد خجالتی درونگرا هستند؟ چرا ارتباط با برونگراها بسیار آسان تر از درونگراهاست؟ آیا افسردگی می تواند علت درونگرایی باشد؟ اگر شما هم سوالاتی از این دست در ذهن دارید و در جست وجوی منبعی برای رفع ابهام هستید، کتاب قدرت درونگرا از کاترین کورتیس، یکی از جدیدترین آثاری است که دربار ه ی این موضوع مناقشه برانگیز منتشر شده و می تواند پاسخگوی پرسش هایتان باشد. فصل آغازین کتاب به تعریف درونگرایی اختصاص دارد. در این قسمت متوجه می شویم برای تشخیص این خصوصیت روانی به دنبال چه ویژگی هایی بگردیم و چرا نباید درونگرایان را برای رفتارهایشان تحت فشار بگذاریم. نویسنده در قسمت بعد نقاط قوت اشخاص درونگرا را مورد تحلیل قرار می دهد. این صفت به اشتباه حاوی بار معنایی منفی در جامعه است درحالی که تمرکز بر دنیای درونی، ویژگی های ارزشمندی را به اشخاص درونگرا می بخشد: آن ها رهبرانی توانا، همکارهایی ایده آل و سخنورانی ماهر هستند. سومین فصل کتاب قدرت درونگرا مقایسه ای خواندنی را بین این گروه افراد و برونگرایان در اختیارمان می گذارد تا علت بنیادین تفاوت هایشان را درک کنیم. کاترین کورتیس در فصل چهارم، درونگرایان را مخاطب قرار می دهد، مطالعه ی این بخش کمک می کند مهارت های خود را توسعه داده و توانایی های جدیدی در زمینه ارتباطات به دست آوریم. فصل پنجم با عنوان «کمک عملی» توضیحی دوستانه است تا متوجه شویم چرا درونگرایی -مانند هر خصلت روانی دیگر- اگر از حد طبیعی فراتر رود احتمالا به خلق مشکلاتی گوناگون منجر می شود. قسمت پایانی کتاب قدرت درونگرا از انتشارات جزیره کتاب شامل نکته های متعدد برای بهبود کیفیت زندگی است. امیدواریم این اثر مفید که با ترجمه ی یاسین قاسمی بجد در اختیار خوانندگان فارسی زبان قرار گرفته نقش مفیدی را در افزایش دانش روانشناسی و کیفیت روابط اجتماعی آن ها ایفا کند!
در بخشی از کتاب قدرت درونگرا می خوانیم
همیشه یک تصور بسیار غیرواقعی در مورد نوعی از همگرایی بین درونگرایی و افسردگی وجود داشته است. در فصل های گذشته، به وضوح می توان دریافت که ارتباطی فرضی بین درون گرایی و افسردگی چقدر غیرواقعی است. هر فرد افسرده ای درونگرا و هر فرد درونگرایی افسرده نیست. افسردگی در افراد با شخصیت های مختلف به طور تصادفی رخ می دهد. با این وجود، مقابله با افسردگی به عنوان یک درونگرا می تواند بسیار چالش برانگیز باشد. افراد افسرده درونگرا به ندرت از کسی کمک می گیرند. برای آن ها، افسردگی ممکن است در ابتدا کمی نامحسوس به نظر برسد و انتظار می رود پس از مدتی از بین برود. با کمال تعجب، مردم به دلیل میل و عشق طبیعی او به تنهایی، به سختی متوجه علائم افسردگی در یک درونگرا می شوند. واقعیت این است که بسیاری از افراد نمی دانند که خوشحال بودن یک درون گرا چگونه است. بنابراین، هنگامی که یک درونگرا افسرده است، تشخیص تفاوت برای آن ها دشوار است. پس تفاوت این دو چیست؟ درونگراها زمانی که افسرده می شوند، علاقه خود را نسبت به همه چیزهایی که به آن ها اهمیت می دادند از دست می دهند. هیچ یک از فعالیت هایی که قبلاً آن ها را دوست داشته اند، به اندازه ای قوی نیست که آن ها را از اندوه نجات دهد. تنها چیزی که ثابت می ماند نیاز آن ها به تنهایی است. اغلب، نیاز مفرط به تنهایی ایجاد می شود. افسردگی یک درون گرا را به تمام معنا ناکارآمد می کند.
فهرست مطالب کتاب
- فصل 1: آیا شما یک درونگرا هستید؟
- آنچه درونگرایی نیست
- درونگرا چیست؟
- فصل 2: نقاط قوت شما به عنوان یک درونگرا چیست؟
- سخنوران ماهر!
- مشاهده
- خلاقیت
- اولویت بندی
- بازیکنان تیم
- مهارت های منحصربه فرد رهبری
- بیش از حد فکر کردن
- شنوندگان خوب
- فصل 3: شناخت روان یک فرد درون گرا در مقابل برونگرا
- نگرش ذهنی صحیح: درونگراها و برونگراها
- انواع افراد درونگرا
- فصل 4: به عنوان یک درونگرا بهتر ارتباط برقرار کنید
- برقراری ارتباط صحیح را یاد بگیرید
- پذیرای یادگیری باشید
- فصل 5: کمک عملی
- نکاتی برای کمک به کنترل درونگرایی
- فصل 6: مسائل درونگرا: مالک مشکلات خود باشید و با آن ها مقابله کنید
- "ماهواره های" درونگرا
- چگونه ناامنی های خود را تحت اختیار خود قرار دهید و آن ها را مهار کنید
شناسنامه کتاب قدرت درونگرا
- نویسنده: کاترین کورتیس
- مترجم: یاسین قاسمی بجد
- زبان: فارسی
- ناشر چاپی: انتشارات جزیره کتاب
- تعداد صفحات: 43
- موضوع کتاب: کتاب ارتباطات و روابط عمومی
- نسخه الکترونیکی:دارد
- نسخه صوتی : ندارد
بنابراین اگر می خواهید با کمک یک راهنمای جامع و درعین حال مختصر، مفهوم درونگرایی را درک کنید، این اثر را به شما پیشنهاد می کنیم. امیدوارم از محتوای معرفی کتاب نهایت لذت را برده باشید و برای کسانی که کتاب دوست هستند، میتوانید ارسال نمایید و برای مشاهده ی مطالب پر محتوای دیگر میتوانید به بخش فرهنگ و هنر ساعدنیوز مراجعه نمایید. همچنین شما نیز بهترین کتابی که تا حال مطالعه کرده اید، برای ما معرفی نمایید. از همراهی شما بسیار سپاسگزارم.