موارد منع مصر ف و تداخل دارویی گلوتاتیون

  پنجشنبه، 07 اردیبهشت 1402   زمان مطالعه 1 دقیقه
موارد منع مصر ف و تداخل دارویی گلوتاتیون
گلوتاتیون به عنوان یک آنتی اکسیدان مهم در بدن هر فرد عمل می‌کند و به مبارزه با رادیکال‌های آزاد کمک می‌کند. در این مطلب موارد منع مصرف و تداخل دارویی گلوتاتیون بررسی می‌شود. همراه ساعدنیوز باشید.

سلول های هر فرد حاوی گلوتاتیون است. ماده ای که از سه اسید آمینه به نام های زیر ساخته شده است: سیستئین، گلوتامات و گلیسین .گلوتاتیون به عنوان یک آنتی اکسیدان مهم در بدن هر فرد عمل می کند و به مبارزه با رادیکال های آزاد کمک می کند. رادیکال های آزاد مولکول هایی هستند که می‌توانند به سلول های بدن آسیب برسانند. گلوتاتیون در بسیاری از واکنش های شیمیایی موجود در بدن نقش دارد. این ماده همچنین به سم زدایی مواد شیمیایی، از جمله برخی اجسامی که به طور طبیعی توسط بدن ایجاد می شود و همچنین آلاینده ها و داروها کمک می‌کند.

داروی گلوتاتیون

موارد منع مصرف داروی گلوتاتیون


  • منع مصرف در بارداری

  • منع مصرف در شیردهی

  • آسم (استعمال استنشاقی)

تداخل دارویی گلوتاتیون


اگر پزشک یا داروساز استفاده از این دارو را برایتان پیشنهاد داده است، ممکن است از هرگونه تداخلات احتمالی دارویی آگاه باشد و شما را تحت کنترل قرار دهد. قبل از مراجعه به پزشک، یا ارائه دهنده مراقبت های سلامتی یا داروساز، هیچ دوز دارویی جدیدی را شروع نکنید، یا مصرف آن را متوقف نکنید و یا تغییر ندهید. گلوتاتیون هیچ تداخل شدید شناخته شده ای با داروهای دیگر ندارد.

سخن آخر

گلوتاتیون با افزایش سن کاهش می یابد. حفظ مقادیر کافی این آنتی اکسیدان بسیار مهم است. از آن جایی که بیشتر آنتی اکسیدان ها در غذاهای مصرفی یافت می شوند، گلوتاتیون توسط بدن نیز تولید می شود.


دیدگاه ها

آخرین ویدیو ها