موارد منع مصرف کپسول فروکامپلیت + تداخل دارویی

  دوشنبه، 09 مرداد 1402   زمان مطالعه 1 دقیقه
موارد منع مصرف کپسول فروکامپلیت + تداخل دارویی
فروکامپلیت دارای فرمولاسیون منحصربفرد که حاوی ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری برای ساخت هموگلوبین و گلبول‌های قرمز خون است. در این مطلب موارد منع مصرف و تداخل دارویی کپسول فروکامپلیت بررسی می‌شود. همراه ساعدنیوز باشید.

کم‌خونی زمانی رخ می‌دهد که سطح گلبول‌های قرمز خون در بدن از حالت نرمال پایین‌تر باشد و از شایعترین انواع آن میتوان به کم‌خونی فقر آهن اشاره کرد که در نتیجه از دست رفتن ذخایر آهن بدن رخ می‌دهد. بدن به آهن برای ساخت پروتئین هموگلوبین نیاز دارد، نقش این پروتئین در بدن رساندن اکسیژن به بافت‌های مختلف بدن است تا عملکرد مناسبی داشته باشند. در صورتی که میزان آهن خون کم باشد بافت‌های مختلف بدن دچار کمبود اکسیژن خواهند شد در نتیجه عملکرد مناسب خود را از دست خواهند داد. کم خونی وضعیتی است که درآن، تعداد یا اندازه گلبول‌های قرمز یا مقدار هموگلوبین موجود درخون کاهش یافته و تبادل اکسیژن و دی اکسید کربن بین خون و سلول‌ها دچار اختلال می‌شود. از علل ایجاد کننده کم‌خونی می‌توان کمبودهای تغذیه ای، خونریزی، ناهنجاری‌های ژنتیکی، بیماری‌های مزمن یا مسمومیت های دارویی را نام برد. منظور از کم‌خونی‌های تغذیه‌ای، کم خونی‌هایی است که در اثر دریافت کم مواد مغذی ایجاد می‌شوند. فروکامپلیت دارای فرمولاسیون منحصربفرد که حاوی ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری برای ساخت هموگلوبین و گلبول‌های قرمز خون است.

موارد منع مصرف کپسول فروکامپلیت


  • زنان باردار و شیرده قبل از مصرف با پزشک و یا متخصص تغذیه مشورت نمایند.

تداخل دارویی کپسول فروکامپلیت


  • تتراسایکلین و بیوفسفنات‌ها: مصرف همزمان این دو دسته دارویی با مکمل آهن باعث کاهش جذب هر دو می‌شود.

  • مصرف همزمان آهن با محصولات شامل کلسیم، منیزیم و آلومینیوم؛ جذب آهن مختل می‌شود.

  • جذب برخی آنتی بیوتیک ها (فلوروکینولون ها مثل سیپروفلوکساسین، لووفلوکساسین، نورفلوکساسین، و فلوکستین) در صورت مصرف همزمان با مکمل آهن به شدت کاهش می‌یابد.

  • سیتواستاتیک، سولفونامید، آنتی اپی لپتیک و باربیتورات ها جذب فولیک اسید را مختل می‌کنند.


دیدگاه ها

  دیدگاه ها
نظر خود را به اشتراک بگذارید
از سراسر وب   
پربازدیدترین ویدئوهای روز   
آخرین ویدیو ها