موارد منع مصرف و تداخل دارویی لیوروفیت

  چهارشنبه، 03 اسفند 1401   زمان مطالعه 1 دقیقه
موارد منع مصرف و تداخل دارویی لیوروفیت
داروی لیوروفیت برای بیماری‌های کبدی تجویز می‌شود. در این مطلب، ساعدنیوز، موارد منع مصرف و تداخل دارویی لیوروفیت را بررسی می‌کند. هراهمان باشید.

دستگاه گوارش انسان از دهان تا مقعد ادامه دارد و از لوله گوارشی و غدد گوارشی تشکیل شده است. از غدد گوارشی که متخصص گوارش به بررسی آنها می پردازد، می توان به معده، پانکراس، روده و کبد و غده های بزاقی اشاره کرد. همچنین متخصص گوارش می‌تواند به تشخیص بیماری های مختص به لوله های گوارشی حلق، مری، معده و روده کوچک و بزرگ و راست روده بپردازد. مواد غذایی از مری وارد معده شده و با آنزیم های معده ترکیب می‌شود و به سمت روده ها می‌رود و در آنجا مواد غذایی مصرف شده جذب جریان خون می‌شود تا در اندام های بدن ذخیره و یا مصرف شوند و دیگر مواد جذب نشده از طریق مدفوع خارج می‌شود. در واقع می‌توان گفت متخصص گوارش با بررسی این فرآیند در بیمار آشنایی کامل دارد.

داروی لیوروفیت

موارد منع مصرف داروی لیوروفیت


  • افرادی که به گیاهان موجود در این فرآورده حساسیت دارند، از مصرف این دارو خودداری کنند.

  • در بیماران مبتلا به سرطان سینه تحت درمان با داروی سیکلوفسفامید

  • در بیماران مبتلا به زخم معده

  • در بیماران مبتلا به سنگ صفرا و یا انسداد مجاری صفراوی

  • در افراد دارای حساسیت به گیاهان خانواده آستراسه

  • دو هفته پیش از عمل جراحی

تداخل دارویی لیوروفیت


  • مصرف خار مریم ممکن است باعث افزایش اثر داروهای شیمی درمانی گردد.

  • این عصاره ممکن است باعث کاهش اثرات مترونیدازول، دوکسوروبیسین، یوهیمبین، فنو تیازین ها یا بوتیروفنون ها، فنتولامین، داروهای کاهش دهنده قند خون، داروهای ضد انعقاد مانند وارفارین، داروهای ضد پلاکت، داروهای متابولیزه شونده توسط سیستم CYP450، داروهایی که از طریق گلوکورونیده شدن متابولیسم می‌شوند (مانند لاموتریژین، هالوپریدول، مورفین و…)، سوبستراهای p-گلیکوپروتئینی (مانند دیگوکسین، کوئینیدین و …)، رالوکسیفن، سیرولیموس، تاموکسیفن، سولفاسالازین، تاکرولیموس و مهارکننده های توپو ایزومراز I تداخل دارد.

  • بنابراین در صورت مصرف همزمان این دارو با داروهای فوق به منظور اثربخشی بهتر پیش از مصرف با پزشک مشورت نمایید.

سخن آخر

بانوانی که در دوره بارداری و یا شیردهی به سر می برند تنها با تجویز پزشک اقدام به مصرف این دارو نمایند. چنانچه تحت درمان هر نوع حالت پزشکی خاص (حتی بارداری) هستید، از دارو استفاده می نمایید و یا سابقه پزشکی دارید لازم است تا قبل از مصرف قرص لیوروفیت با پزشک مشورت نمایید. به دلیل وجود خار مریم در قرص لیوروفیت، مصرف آن ممکن است موجب افزایش اثرات مربوط به داروهای شیمی درمانی شود.


دیدگاه ها

  دیدگاه ها
نظر خود را به اشتراک بگذارید
پربازدیدترین ویدئوهای روز   
آخرین ویدیو ها