معرفی و بررسی خودروی رنو لتیتود

  سه شنبه، 15 مهر 1399   زمان مطالعه 7 دقیقه
معرفی و بررسی خودروی رنو لتیتود
رنو لتیتود از مزایایی همچون سواری نرم و راحت، کابین با کیفیت و جادار، طراحی ظاهری شیک، عملکرد فنی مناسب، شتاب خوب و کیفیت ساخت بالا بهره می‌برد. در بحث نقاط ضعف نیز می‌توان به عرضه محدود و بازار دست‌دوم نه چندان پررونق این محصول اشاره کرد.

به گزارش سایت خبری ساعد نیوز،رنو لتیتود یا لتیتیود (renault latitude) از سال 2010 در کشور فرانسه تولید شد. نام دیگر این محصول رنو سامسونگ SM5 است. این محصول در کشور های کره و روسیه تولید شده است. برای ساخت رنو لتیتود، از پلتفرمی مشترک با نیسان آلتیما استفاده شده است. رنو لتیتود ( Latitude ) با موتور های 2000، 2500 و 3500 سی سی بنزینی و 2000 – 3000 سی سی دیزلی ساخته شده است. در کشور ما، تنها پیشرانه 3500 سیسی لتیتود عرضه شده است.

تصویر
طراحی ظاهری رنو لتیتود

رنو لتیتود تا پیش از ارائه مدل جذاب تلیسمان حکم پرچم دار محصولات شرکت رنو را بر عهده داشت تا اینکه نهایتا در سال ۲۰۱۵ تولید آن به خط پایان رسید و مدل محبوب رنو تالیسمان جایگزین آن شد. رنو لتیتود بر پلتفرم D گروه رنو نیسان استوار شده که محصولات دیگری همچون نیسان تیانا، نیسان مورانو و ماکسیما ۲۰۱۵ نیز بر پایه این پلتفرم طراحی و توسعه داده شده اند.

رنو لتیتود در قالب مدل های ۲۰۱۱ و ۲۰۱۲ وارد بازار ایران شد و تصمیم داشت تا بخشی از بازار رقبای پرطرفدار کره ای را از آن خود کند؛ با این وجود هماوردان کره ای سرسخت تر از آن بودند که جایگاه والای خود را به این مدل جدید فرانسوی واگذار کنند. در این مقاله شما را با جزییات بیشتری پیرامون ویژگی های فنی، ظاهری و وضعیت فروش رنو لتیتود آشنا خواهیم کرد.

طراحی بدنه محافظه کارانه اما شکیل!

تصویر
طراحی ظاهری رنو لتیتود

لتیتود زمانی وارد بازار شد که هیوندا سوناتا YF با طراحی انقلابی و خیره کننده تمامی حواس ها را معطوف به خود کرده بود و کمتر کسی حواسش به ارائه مدل جدید فرانسوی متمرکز شد. طراحی بدنه رنو لتیتود در مقایسه با هیوندا سوناتا وای اف چندان پیچیده و پرآلایش نبود اما می توانست رقیب مناسبی برای محصولاتی همچون تویوتا کمری از لحاظ ظاهری باشد. همچنین خانواده ها و مشتریان مسن تر که علاقه چندانی به پیچ و تاب های آن چنانی خطوط طراحی بدنه اتومبیل خود ندارند، از ظاهر نسبتا ساده اما مجلل رنو لتیتود لذت برده و آن را به طراحی پیچیده و مدرن سوناتا وای اف ترجیح می دادند. در حال حاضر نیز رنو لتیتود با ارائه یک نوع شمایل آرام و متشخص، با وجود گذشت حدود ۱۰ سال از عرضه آن به بازار همچنان می تواند نیازهای بصری و دیداری مشتریان را به نحو مطلوب برآورده ساخته و کلاس شخصیتی والایی برای مالک خود به دنبال آورد. بدنه کشیده، چراغ های بزرگ، استفاده به جا از نوارهای کرومی به ویژه در انتهای ستون C، طراحی مناسب سپر، درب صندوق و جلوپنجره کرومی از ویژگی های بارز طراحی ظاهری رنو لتیتود به شمار می روند که جلوه مناسب و قابل قبولی را برای این خودرو فرانسوی به ارمغان آورده اند.

طراحی داخلی رنو لتیتود

تصویر
طراحی داخلی رنو لتیتود

با ورود به کابین این سدان سگمنتE فرانسوی مطمئنا از حضور در آن و مشاهده کیفیت بالای ادوات مختلف لذت خواهید برد؛ صندلی های راحت و جادار، داشبورد نسبتا بزرگ با طراحی زیبا که به ویژه نسبت به محصولات هم عصر خود کاملا جذاب جلوه می کند، غربیلک فرمان خوش دست و چینش جذاب دکمه ها روی کنسول میانی حجیم و همچنین تونل جعبه دنده، همگی جزو ویژگی های مثبت کابین رنو لتیتود به شمار می روند. استفاده از تریم داخلی دورنگ و همچنین تزیینات طرح چوب نیز سبب زیبا و لوکس تر به نظر رسیدن کابینت رنو لتیتود شده است. تزیینات استیل-کرومی رنگ روی کنسول میانی، دستگیره درها، غربیلک فرمان و سایر بخش ها نیز حس و حال تشریفاتی تر و مجلل تری به فضای داخلی این خودرو بخشیده است.

با این حال طراحی کابین رنو لتیتود در مقایسه با محصولات امروزی اندکی قدیمی به نظر می رسد که البته با وجود گذشت ۱۰ سال این مورد قطعا چندان نمی تواند برای خریداران آزاردهنده باشد. متریال به خدمت گرفته شده در ساخت ادوات مختلف نیز از نوع نسبتا با کیفیت بوده و می تواند به راحتی رضایت مشتریان را برآورده سازد. همچنین کابین رنو لتیتود فضای تقریبا جادار و مطلوبی را برای حضور پنج سرنشین بزرگسال فراهم آورده و محدودیت چندانی برای آنها ایجاد نخواهد کرد. صندوق عقب جادار رنو لتیتود نیز قابلیت پذیرش اسباب و وسایل مسافرت های خانوادگی را داشته و دغدغه خانواده ها را از این لحاظ تا حد امکان کاهش می دهد.

در مجموع باید عنوان کرد که فضای داخلی رنو لتیتود چه از لحاظ طراحی و چه از لحاظ فاکتورهای کاربردی و جادار بودن در سطح مطلوبی قرار داشته و یکی از بهترین ها در میان محصولات مشابه به شمار می رود.

تجهیزات و امکانات رنو لتیتود

رنو لتیتود با مدل privilege و در قالب نسخه های فول و نیمه فول روانه بازار ایران شد و در ادامه به مهمترین تجهیزات موجود در این خودرو اشاره خواهیم کرد: سامانه کنترل پایداری و لغزش، سیستم تثبیت کننده سرعت یا کروز کنترل، حسگرهای پارک در هر دو سمت به علاوه سنسور باران و حسگر فشار باد لاستیک ها، سیستم ترمز ABS و توزیع الکترونیکی نیروی ترمز EBD، ترمز کمکی، ترمز پارک برقی، تنظیم ارتفاع نور به صورت خودکار، چرخش زاویه چراغ ها هنگام عبور از پیچ، مه شکن، سیستم شستشوی چراغ ها، چراغ مشایعت، فرمان برقی حساس به سرعت با روکش چرم و دکمه های کنترل، سیستم صوتی bose ، ۱۰ عدد اسپیکر ۳۰۰ وات و آمپلی فایر، نمایشگر مرکزی ۷ اینچی با کنترلر، سامانه نویگیشن، دوربین عقب، بلوتوث، درگاه usb و AUX، نمایشگر ۴.۲ اینچی، کامپیوتر سفری، شش عدد کیسه هوا (ویژه راننده و سرنشین جلو + ایربگ جانبی)، پشت سری اکتیو، کمربند پیش کشنده و محدودکننده، کارت هوشمند، ورود و استارت بدون کلید، تهویه مطبوع کابین به صورت سه گانه به علاوه خوشبوکننده و دریچه تهویه عقب، هشت حالت تنظیمات برقی برای صندلی راننده به علاوه تنظیم گودی کمر و مموری، صندلی سرنشین هشت حالته برقی، صندلی عقب تاشونده دو تکه، گرمکن برای صندلی های جلو، ماساژور ویژه صندلی راننده، روکش صندلی چرمی، برق ۱۲ ولت، آینه وسط حساس به نور، آینه های جانبی تاشونده برقی با گرمکن، سقف پانوراما، سانروف، شیشه بالابر آنتی ترپ.

پیشرانه و جعبه دنده پرقدرت لتیتود

رنو لتیتود برخلاف حریفان کره ای که عمدتا به پیشرانه چهار سیلندر ۲.۴ لیتری مجهز هستند، نیروی مورد نیاز خود را از یک موتور شش سیلندر تنفس طبیعی به حجم ۳.۵ لیتر دریافت می کند. نتیجه بهره مندی از چنین پیشرانه ای، انتقال ۲۳۷ اسب بخار قدرت و ۳۳۰ نیوتن متر گشتاور توسط یک گیربکس شش سرعته اتوماتیک به سوی محور جلو است که شتاب ۰ تا صد معادل ۸.۴ ثانیه برای این سدان ۱۶۱۵ کیلوگرمی در پی داشته است. حداکثر سرعت رنو لتیتود حدود ۲۳۴ کیلومتر بر ساعت عنوان شده و میانگین مصرف سوخت آن نیز ۱۰.۵ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر برآورد می شود. بنابراین واضح است که در اینجا با یک سدان نسبتا چابک طرف هستیم که البته مصرف سوخت آن نیز به ویژه در سطح شهر (با توجه به حجم بالای پیشرانه) کمی بیش از حد معمول خواهد بود. جهت رفع این مشکل یک باک ۷۰ لیتری برای رنو لتیتود در نظر گرفته شده است.

نقاط قوت و ضعف رنو لتیتود

رنو لتیتود از مزایایی همچون سواری نرم و راحت، کابین با کیفیت و جادار، طراحی ظاهری شیک، عملکرد فنی مناسب، شتاب خوب و کیفیت ساخت بالا بهره می برد. در بحث نقاط ضعف نیز می توان به عرضه محدود و بازار دست دوم نه چندان پررونق این محصول اشاره کرد.

رقبا و وضعیت فروش رنو لتیتود

از جمله مهمترین رقیبان رنو لتیتود می توان به هیوندای سوناتا، کیا اپتیما، تویوتا کمری، نیسان تیانا و با کمی ارفاق، محصول ارزان قیمت تر چینی یعنی لیفان ۸۲۰ اشاره کرد. همان طور که در ابتدا بیان شد، وضعیت خرید و فروش رنو لتیتود به دلایل مختلف نسبت به محصولات کره ای در بازار ایران چندان رونقی نداشته و مالکان این محصول جهت فروش اتومبیل خود باید مدتی صبر پیشه کنند تا مشتری مناسب برای رنو لتیتود خود پیدا کنند. با این حال کیفیت ساخت بالا و سواری مطلوب این خودرو به قوت خود همچنان باقی است و اگر نیاز ندارید که اتومبیل خود را خیلی زود بفروشید، می توانید از رنو لتیتود به عنوان یک سدان خانوادگی باکیفیت و مناسب استفاده کنید.


دیدگاه ها
  دیدگاه ها
پربحث های هفته   
سه پرس کباب سفارش پسر کوچک رهبر معظم انقلاب برای خانواده شش نفره‌شان+عکس/ فرزندانی که در ساده زیستی راه پدر را ادامه میدهند (163 نظر) ساده زیستی مثال زدنی رهبر انقلاب ؛ از عینک شکسته و کفش قدیمی تا مبل ساده و عبای نخ کش شده +عکس (150 نظر) شعری که استاد شهریار با خواندن آن اشک ریخت و تا آخر به صورت گریان ادامه داد/ طفل بودم دزدکی پیر و علیلم ساختند (73 نظر) پیام توئیتری علی دایی درباره حمایت از کاندیداهای ریاست جمهوری+عکس (36 نظر) تصویری از خانه ابدی همسر جوان نسرین مرادی، فریده سریال نون خ/ روحش شاد و یادش گرامی (19 نظر) خلاقیت بی نظیر راننده یزدی، با نوشته جالب پشت کامیون حماسه ساز شد/ آدم حَظ میکنه از این درک و فهم بالا... (18 نظر) نگاهی به سبک دکوراسیون و سلیقه ساده پسندِ خانه علیرضا زاکانی+عکس/ خانه ای با فرش ماشینی و لوازم در حد شهروند عادی (17 نظر) مراسم تشییع پدر محسن تنابنده، شوهر همای پایتخت با حضور چهره های سرشناس و بازیگران/ روحش شاد و یادش گرامی +عکس (15 نظر) رستوران گردی دو نفره حامد آهنگی با مادر شاد و خوش پوشَش+عکس/ خلوت مادر و پسری به سبک مجری خوش خنده😍 (13 نظر) تزیین ماشین مخصوص حاجی ها/ مُد جدید این روزهای کشورمان +عکس (12 نظر) نگاهی به سلیقه خاص و متفاوت علی انصاریان در چیدمان میز تنقلات و میز شام در میزبانی از بازیگران+عکس/ باقالی پلو و سالادالویه و... (11 نظر) (عکس) انگشتر بسیار زیبای رهبر انقلاب با طرحی دلربا و چهره شاداب و پرانرژی ایشان در 85 سالگی / پیر ما اشرف مخلوقات است ... (10 نظر) نگاهی به کیک تولد متفاوت و به شکل سالاد الویه حامد آهنگی در مراسم سورپرایز تولدش+ویدیو/ چه ذوقی میکنه آقای خوش خنده😍 (9 نظر) میز غذای خوشمزه و مفصل سپیده بزمی پور برای مهمانانش/ خوش به حال آقا شاهرخ با این خانوم کدبانو (8 نظر) خلاقیت پدر ایرانی در ثبت اولین عکس متفاوت از پسرش حماسه ساز+عکس/کل آتلیه های شهر زیر سوال رفت...🤣 (8 نظر)
تیتر امروز   
فال روزانه امروز یکشنبه 10 تیر ماه 1403
فال ابجد روزانه یکشنبه 10 تیر 1403
فال شمع روزانه امروز یکشنبه 10 تیر خرداد 1403
قیمت رسمی انواع چلوکباب 43 سال قبل در رستوران اصیل ایرانی! +عکس
روایت جالب آیت الله هاشمی رفسنجانی از آوازخوانی دلپذیر و اجباری آیت الله طالقانی و منتظری در زندان/ خودم صدای خوبی ندارم اما...+ویدیو
فال قهوه با نشان روز یکشنبه 10 تیر ماه 1403
دانلود آهنگ جدید "دل بیچاره" مهدی جهانی +فیلم/ منو تنهام نذار با این احوال زار نگاه کن به دلت منو یادت بیار
فال حافظ با تفسیر امروز یکشنبه 10 تیر 1403 + فیلم
استفتاء از رهبری در مورد رای سفید
قتل دلخراش خانم معلم به دست شوهرش/ پرت کردن همسر از طبقه سوم
ماجرای تصمیم خاص حاج قاسم برای کَفنش از زبان یکی از همرزمان جانبازش
دست نوشته‌های یک جانباز هنرمند: نسل انتقالی به پایان راه نزدیک می‌شود
رونمایی از خونه زندگی شاه نشین و مجلل عادل فردوسی پور با 15 میلیارد قیمت/ خونه نگو کاخ بگو😍
امیر تتلو در انتخابات شرکت کرد!
درچه شرایطی انتخابات دو مرحله‌ای می‌شود؟