به گزارش سایت خبری ساعد نیوز،سئات لئون حاصل همکاری دو کمپانی سئات اسپانیا و فولکس واگن آلمان است. این خودرو ۵ درب، در کلاس خودرویی هاچ بک قرار دارد، و تولیدش از سال ۱۹۹۹ و بر روی پلت فرم A فولکس واگن آغاز شده است. سئات لئون در فیس لیفت ابتدایی خود در بسیاری از موارد مشترکات بسیار زیادی با خودروی آئودی A3 داشت، اما سئات با ارائه نسل دوم این خودرو(فیس لیفت دوم سئات لئون)که بر روی پلت فرم A5 فولکس واگن قرار گرفت، این وابستگی ها را به شدت کم کرد، ولی این بار در نسل دوم سئات لئون(سئات لئون ۲۰۱۲)هم مجددا وابستگی های زیادی به کلاس آلفا رومئو را در ذهن بیننده تداعی می کرد. که این نکته خود نوعی نقطه ضعف به حساب می آمد. نقطه ضعفی که از طراحی سئات آلتئا کلید خورده بود.
مشخصات فنی سئات لئون
سئات لئون در ایران در دو مدل مختلف و با دو پیشرانه کاملا متفاوت عرضه می شود. نسخه اول این خودرو به پیشرانه ای 1.8 لیتری با قدرت 180 اسب بخار و گشتاور 250 نیوتن متر مجهز شده و در کمپانی آئودی ساخته می شود. سئات لئون آئودی دارای گیربکس 7 سرعته اتوماتیک DSG ساخت فولکس واگن است و از شتاب صفر تا 100 کیلومتر 7.2 ثانیه ای بهره می برد. این خودرو از استاندارد آلایندگی یورو 6 برخوردار است و در هر 100 کیلومتر تنها 5.8 لیتر بنزین مصرف می کند.
مدل دوم سئات نیز که از نظر ابعاد و اندازه با نسخه اول تفاوتی ندارد، دارای پیشرانه ای به حجم 1395 سی سی است که 150 اسب بخار قدرت و 250 نیوتن متر گشتاور را فراهم می کند. گیربکس سئات فولکس واگن نیز با مدل آئودی تفاوتی ندارد و از شتاب صفر تا 100 کیلومتر 8 ثانیه ای و مصرف سوخت 5 لیتری بهره می برد.
طراحی بیرونی
سئات لئون در نمای ظاهری شباهت زیادی به خودروی گلف فولکس واگن دارد اما از خطوط حجم دهنده و عضلانی بیشتری بهره می برد. ترکیب جلوپنجره ذوزنقه ای شکل و مشبک این خودرو با چراغ های LED، رینگ های 18 اینچی تیتانیومی و زوایای تیز موجب شده تا سئات لئون چهره ای جذاب و اسپرت به خود بگیرد. استحکام زیاد شاسی و بدنه و طراحی آیرودینامیک از ویژگی های سئات لئون 2017 محسوب می شوند.
طراحی داخلی
کابین سئات لئون نیز همانند طراحی بدنه آن از زیبایی خاصی برخوردار است و با رعایت سادگی و اجتناب از طراحی فانتزی راحتی و جذابیت دلنشینی را به سرنشینان خود القا می کند. صندلی های این خودرو با توجه به اصول ارگونومیک ساخته شده اند و از روکش چرم جیر برخوردارند.
صفحه نمایش 6.5 اینچی با زاویه ای متمایل به راننده که استفاده از آن را آسان تر می کند نیز از دیگر شاخصه های طراحی داخلی سئات لئونمحسوب می شود. فرمان خوش دست این خودرو با کنترلرهای قرار گرفته بر روی آن و طراحی دو رنگ و منطبق با سایر قسمت های اتاقک نیز حس یک رانندگی اسپرت را به شما می دهد. با این حال به عقیده برخی، سئات لئون بر خلاف جثه بزرگ و حجیم خود از فضای جاداری برای نشستن یک خانواده برخوردار نیست.
امکانات رفاهی و تجهیزات ایمنی
سئات در هر دو مدل فولکس واگن و آئودی از تجهیزات ایمنی یکسانی بهره می برد. 9 کیسه هوا، سیستم های هشدار دهنده پارک و خروج از خط به همراه ترمز خودکار، سیستم حفاظت از عابرین پیاده، دوربین ناوبری با قابلیت تشخیص علائم راهنمایی و رانندگی، دوربین دید عقب به همراه سنسور های 4 طرفه، سیستم کنترل هوشمند چراغ های جلو جهت تابش مستقیم نور و سیستم ضد سرقت ایموبلایزر از جمله تجهیزات ایمنی نصب شده بر روی این خودرو به شمار می روند.
این خودرو به لحاظ امکانات رفاهی از وضعیت مطلوبی برخوردار است که از جمله آنها می توان به سیستم تهویه دوگانه به همراه دو کمپرسور مجزا، پنجره های برقی با قابلیت کنترل از طریق ریموت، سنسور باران، سیستم شارژ بی سیم گوشی، کروز کنترل هوشمند و تطبیقی با خودرو های جلویی، پدال پشت فرمان، صندلی های عقب تاشو جهت افزایش فضای بار صندوق عقب، گرمکن سه حالته صندلی های جلو، شیشه شور چراغ های جلو مجهز شده به گرم کن آب، تنظیم برقی صندلی و گودی کمر ، استارت دکمه ای اشاره کرد.