دسته بندی ها

سیاست
جامعه
حوادث
اقتصاد
ورزش
دانشگاه
موسیقی
هنر و رسانه
علم و فناوری
بازار
مجله خانواده
ویدیو
عکس

جستجو در ساعدنیوز

مجله خانواده / مجله خودرو / معرفی و بررسی خودرو /

معرفی و بررسی خودروی شاسی بلند هایما S7 توربو 

یکشنبه، 25 خرداد 1399
وظیفه ی انتقال قدرت پیشرانه هایما S7 توربو هم بر عهده یک گیربکس ۶ سرعته اتومات می باشد، این گیربکس توانایی تعویض به شکل دستی را هم داراست، طبق گفته سازنده گیربکس مذکور ساخت کره جنوبی می باشد.

به گزارش سایت خبری ساعد نیوز، ایران خودرو در سال 1394 هایما S7 را به عنوان کراس اوری تک دیفرانسیل و تنها در تیپ «اتوماتیک» به بازار معرفی کرد. هرچند S7 دنده ای راهی بازار کشورمان نشد اما امکانات مانند ورود بدون کلید و استارت دکمه ای، کروزکنترل، تنظیم نزدیکی ستون فرمان و رینگ های بزرگتر تنها مختص مدل اتومات آن است. در سال 1396، مدل توربوشارژ S7 با پیشرانه 1.8 لیتری توربو و با ظاهری متفاوت و فیس لیفت شده درکنار تجهیزات بیشتر، به بازار ایران آمد که خطوط عمودی جلوپنجره اش، از بارزترین تفاوت های S7 توربو با S7 دو لیتری است. باتوجه به شتاب گیری بسیار بهتر مدل توربو نسبت به مدل دو لیتری و همچنین وجود امکانات بیشتر، می توان گفت که S7 توربو شانس موفقیت بیشتری نسبت به برادرش در ایران دارد. هرچند که عرضه محدود S7 توربو باعث شده است تا این خودرو نسبت به سایر رقبای چینی اش از جمله جک S5 و چری تیگو5 کار سخت تری در بازار ایران داشته باشد. از ابتدای سال 97 نیز تولید S7 دو لیتری، متوقف شد.

تغییرات هایما S7 توربو نسبت به مدل معمولی:

هایما S7 توسط سازنده سه بار دچار بازنگری شده است و آخرین بازنگری آن هم در سال ۲۰۱۶ رخ داده است، با انجام این بازنگری کمپانی هایما اتومبیل نام جدید هایما S7 new را برای این شاسی بلند بلند قامت برگزید، ایران خودرو هم این خودرو را برای بازار کشور انتخاب کرد تا هموطنان ما هم با نسخه به روز هایما S7 همراه شوند، در بازار ایران هایما S7 new را با نام هایما S7 توربو می شناسند، در ادامه تفاوت های هایما S7 توربو را نسبت به نسخه معمولی برای شما بیان می کنم:

  1. اولین تغییر که از اسم آن هم پیداست در بخش فنی رخ داده است که در ادامه (در بخش معایب هایما S7 توربو) به آن خواهیم پرداخت.
  2. چراغ ها کاملا به روز شده است و رنگ و روی بهتری را به بیننده انتقال می دهد، چرا که در چراغ ها شاهد به کارگیری نوار LED هستیم.
  3. جلو پنجره هم دومین تغییر در بخش جلو خودرو می باشد، در جلو پنجره هم شاهد بکارگیری یکسری نوار کرومی به شکل عمودی هستیم.
  4. اما آخرین تغییر در بخش جلوی هایما S7 توربو سپرها هستند، سپر کاملا قالب جدید به خود گرفته است، نکته دیگر در سپرها در اطراف مه شکن ها قابل مشاهده است، چرا که یک هوزینگ کرومی آن را در بر گرفته است.
  5. از بغل هم شاهد تغییر کلی رینگ ها هستیم.
  6. از بالا شاهد تغییر باربند هستیم.
  7. از نمای عقب دیفیوزر و سپر به طور جدی متحول شده است، و شاهد امروزی تر شدن آن هستیم.
  8. فرم مستطیلی خروجی اگزوزها هم آخرین تغییر در بخش عقب می باشد.
  9. سیستم کمکی حرکت در سربالایی دیگر تغییر است.
  10. نویگیشن و بلوتوث هم علاوه بر دوربین ۳۶۰ درجه هم آخرین تغییرات هستند که در مدل توربو فقط قرار دارند.

بررسی معایب هایما S7 توربو

۱-پیشرانه متوسط:

همان طور که در ابتدای مقاله هم گفته شد بیشترین تغییر در فیس لیفت جدید هایما S7 توربو در بخش پیشرانه رخ داده است، در این بخش شاهد یک پیشرانه با حجم ۲ لیتر و تنفس طبیعی بودیم که قادر به تولید ۱۴۸ اسب بخار قدرت بود و گشتاور ۱۸۰ نیوتن متری را دارا بود، اما در هایما S7 توربو این پیشرانه جای خود را به یک پیشرانه ی ۱.۸ لیتری توربو داد، پیشرانه جدید قادر به تولید ۱۷۰اسب بخار قدرت می باشد، گشتاورش هم به ۲۳۰ نیوتن بر متر ارتقا یافته است، کمپانی خودروسازی هایما اتومبیل معتقد است که طبق تست های فراوان این موتور توربو بسیار خوب عمل کرده است و ۱۰ میلیون کیلومتر تست جاده داشته است، این کمپانی مدعی شده است که ۴۰ ماه را برای ساخت این موتور صرف تحقیق و توسعه گذاشته است، در ضمن منبع پیشرانه مذکور را هم میتسوبیشی معرفی کرده است، این را هم بگویم که سیستم انژکتورهای الکترونیکی هایما S7 توربو ساخت کمپانی خوشنام بوش آلمان است.

وظیفه ی انتقال قدرت پیشرانه هایما S7 توربو هم بر عهده یک گیربکس ۶ سرعته اتومات می باشد، این گیربکس توانایی تعویض به شکل دستی را هم داراست، طبق گفته سازنده گیربکس مذکور ساخت کره جنوبی می باشد.

در ادامه باید گفت که با وجود قدرتمند شدن پیشرانه هایما S7 توربو برخی از دارندگان این خودرو به ما گفتند که از تنبل بودن این خودرو گلایه مندیم و کم شتاب بودن را از معایب اصلی هایما S7 توربو دانسته اند امری که در نسخه معمولی به شکل جدی از معایب هایما S7 بود، بی شک قدرتمند شدن پیشرانه اس۷ باعث بالا رفتن شتاب خودروی مذکور شده است اما طبق ادعای تعداد قابل توجهی از دارندگان، این امر را همچنان یکی از معایب هایما اس۷ به شمار می آورند، اما در خصوص خود بنده، باید بگویم که وقتی پشت هایما S7 توربو نشستم شاهد شتاب صفر تا صد ۱۰.۰۲ ثانیه بودم، سایت ایران خودرو هم اطلاعاتی در خصوص شتاب صفر تا صد این خودرو در دسترس قرار نداده است، در ضمن حداکثر سرعت هایما S7 توربو هم ۱۷۰ کیلومتر در ساعت است، و میانگین مصرف سوختش هم در هر ۱۰۰ کیلومتر ۹.۶ لیتر است.

در خصوص نسخه معمولی هم باید گفت که شتاب صفر تا صد ۱۵.۸ ثانیه را داراست و ماکزیمم سرعت و میانگین مصرف سوختش هم به ترتیب ۱۶۵ کیلومتر در ساعت و ۸.۸ لیتر می باشد، بی شک عملکرد پیشرانه در نسخه معمولی بسیار بد می باشد، و از بزرگترین معایب هایما S7 به شمار می آید.

۲-بازار دست دوم ضعیف:

بارها و بارها در خصوص ضعیف بودن بازار دست دوم محصولات چینی با شما صحبت کرده ام، این بار هم باید بگویم که بازار دست دوم ضعیف و افت قیمت زیاد از مهمترین معایب هایما S7 توربو به شمار می آید لذا در هنگام فروش هایما S7 بایستی صبر زیادی را به خرج دهید.

۳-مونتاژ بد:

برخی از دارندگان هایما S7 از ما به واسطه مونتاژ بد هایما S7 گلایه های بسیار کرده اند، آن ها معتقدند که در این خودرو شاهد مشکلات مونتاژی بسیاری بوده اند، البته این امر در محصولات ساخت داخل امری عادی است، به نوعی به شانس شما هم بستگی دارد، چون بعضی از محصولات دارای کیفیت ساخت خوبی هم هستند، در ضمن باید گفت که هایما S7 موفق به کسب تنها سه ستاره از پنج ستاره سازمان استاندارد ایران شده است.

۴-نمای پشت:

متاسفانه وقتی از عقب به هایما S7 توربو نگاه می کنیم شاهد عدم تناسب طول و عرض این خودروی شاسی بلند ایران خودرو هستیم، امری که بی تردید از معایب هایما S7 توربو به شمار می آید.

بررسی محاسن هایما S7 توربو

۱-امکانات معقول:

در محصول چینی ایران خودرو یعنی هایما S7 شاهد به کارگیری امکانات معقولی بودیم، امری که در هایما S7 توربو افزایش هم پیدا کرده است. (در ابتدای مقاله به شکل دقیق ذکر شد.) به طور مثال آپشنی مانند دوربین ۳۶۰ درجه در برخی از خودروهای گران تر از این خودرو هم وجود ندارد، پس به همین علت هم می توان این بخش را جز محاسن هایما S7 توربو به حساب آورد، در ادامه نگاهی به امکانات رفاهی هایما S7 توربو می اندازیم:

  • صفحه نمايش ۷ اينچي با امكان پخش MP3 و داراي پورت AUX و USB و GPS +SD و بلوتوث هندزفري
    فرمان برقی
  • نشانگر باز بودن كمربند جلو که هشداردهنده هم دارد
  • ايزوفيكس که امكان وصل صندلي كودک را هم دارد.
  • سپرجلو به روز تر نسبت به فیس لیفت قدیمی
  • جلو پنجره به روز تر نسبت به فیس لیفت قدیمی
  • قطعات تزئيني جلو داشبورد و طرح چوب دستگيره هاي درب ها
  • كنسول مياني صندلي جلو و همین طور برای صندلی عقب
  • فرمان MFC (دكمه هاي كنترل سيستم صوتي – كروز كنترل و بلوتوث بر روي فرمان)
  • شيشه جانبي از نوع دودي
  • تودوزي چرمي به شکل دو رنگ
  • ريموت كنترل قفل مركزي
  • كامپيوتر سفري
  • چراغ مخصوص روز
  • سانروف به شکل برقي
  • اسپويلر
  • دكمه روشن و خاموش و ورود بدون كليد و سنسور باران
  • فرمان قابل تنظيم در ۴ جه
  • دوربين ۳۶۰ درجه
  • سيستم ضد سرقت موتور
  • سنسور دنده عقب
  • قفل مخصوص كودك
  • قطع سوخت بهنگام تصادف
  • صندلي راننده ۸ حركته برقي گرمكن دار و صندلي شاگرد ۴ حركته دستي
  • چراغ روشن در هنگام باز بودن درب ها
  • سامانه كنترل باد تاير موسوم به TPMS
  • قفل اتوماتيك درب ها در سرعت

۲-امکانات ایمنی:

متاسفانه اطلاعاتی در خصوص حضور هایما S7 در تست ایمنی در دسترس ما نبود اما با این وجود هایما S7 توربو دارای امکانات ایمنی بسیار معقولی می باشد که در زیر قابل مشاهده است:

  1. کیسه هوا راننده، سرنشين جلو و جانبي که در مجموع به چهار عدد می رسد.
  2. ترمز و پایداری سيستم ترمز ضدقفل موسوم به ABS
  3. سيستم توزيع متعادل نيروي ترمز موسوم به EBD
  4. سيستم كنترل پايداري الكتريكي موسوم به ESP
  5. سيستم كمكي حركت در سربالايي موسوم به HSA
  6. سيستم كنترل كشش موسوم به TCS

خب این هم از بررسی محاسن و معایب هایما S7 توربو در ادامه، اول خودرو برای شما جدولی را تهیه کرده است که در آن می توانید به شکل کلی هایما S7 را با رقبایش در بازار ایران مقایسه بفرمایید، در ضمن اگر دارنده هایما S7 هستید در بخش نظرات از نگاه خودتان محاسن و معایب هایما S7 توربو را بیان کنید…

مشخصات هایما S7 توربو اتوماتیک هایما S7 نسخه معمولی (دستی) پژو ۲۰۰۸ توربو چری تیگو۵ چانگان CS35 سانگ یانگ تیوولی BYD اس ۶ جک S5 اتومات جک S5 دستی
تعداد سیلندر ۴–خطی ۴- خطی ۳-خطی ۴-خطی ۴-خطی ۴-خطی ۴-خطی ۴-خطی ۴-خطی
حجم موتور (سی سی) ۱۷۹۵ ۱۹۹۵ ۱۱۹۹ ۱۹۷۱ ۱۵۹۸ ۱۵۹۷ ۲۴۰۰ ۱۹۹۷ ۱۹۹۷
حداکثر توان (اسب بخار) ۱۷۰ ۱۴۸ ۱۱۰ ۱۳۹ ۱۲۳ ۱۲۸ ۱۶۰ ۱۷۴ ۱۷۴
استاندارد آلایندگی یورو ۵ یورو ۴ یورو ۶ یورو ۵ یورو ۴ یورو ۶ در دسترس نیست یورو ۵ یورو ۵
حجم باک (لیتر) ۶۱ ۶۱ ۵۰ ۵۵ ۵۲ ۴۷ ۷۲ ۵۵ ۵۵
مصرف سوخت ترکیبی (L/100 Km) ۹.۶ ۸.۱ ۴.۸ ۸.۹ ۷.۲ ۷.۲ ۹.۸ ۸ ۷.۸
جعبه دنده ۶ سرعته اتومات ۵ دنده دستی ۶ سرعته خودکار CVT ۴ سرعته خودکار ۶ سرعته خودکار تیپ ترونیک ۶ سرعته دو کلاجه ۶ سرعته دو کلاجه ۶ سرعته دستی
حداکثر سرعت (Km/h) ۱۷۰ ۱۶۵ ۱۸۸ ۱۶۵ ۱۸۰ ۱۷۵ ۱۸۵ ۱۸۰ ۱۸۰
زمان رسیدن به سرعت ۱۰۰ Km/h ۱۰.۲ ۱۵.۸ ۱۰.۳ ۱۳ ۱۵ ۱۲ در دسترس نیست ۱۰.۷ ۱۰.۲
وزن (کیلوگرم) ۱۵۴۵ ۱۵۱۰ ۱۱۵۰ ۱۵۳۷ ۱۲۹۰ ۱۳۰۰ ۱۶۹۵ ۱۵۴۵ ۱۵۰۵
قیمت نمایندگی (میلیون تومان) ۹۵ ۸۹.۸ ۱۰۳ ۹۳.۹ ۶۹ ۱۲۵ ۱۰۵ ۱۰۴ ۸۷

1 پسندیدم دیدگاه ها

استخاره آنلاین
فال حافظ آنلاین
فال امروز جمعه 14 اردیبهشت
از سراسر وب
دیدگاه خود را ثبت نمایید
اکسپت فوری مقاله علمی پژوهشی
هزینه تبدیل پایان نامه به کتاب
پذیرش تضمینی مقاله علمی پژوهشی
پذیرش و چاپ مقاله علمی پژوهشی در کمترین زمان
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی
تعرفه نگارش مقاله از پایان نامه
چگونه پایان نامه را به کتاب تبدیل کنیم؟
پایان نامه خود را چگونه به مقاله تبدیل کنیم؟
آموزش گام به گام نحوه سابمیت مقاله در مجلات ISI (آی اس آی)
چاپ فوری مقالات علمی پژوهشی