مراحل اکستنشن مو با چسب کراتین

  چهارشنبه، 28 اردیبهشت 1401   زمان مطالعه 10 دقیقه
مراحل اکستنشن مو با چسب کراتین
امروزه روش‌های گوناگونی برای اکستنشن مو وجود دارد و چند سالی است که در ایران از اکستنشن استفاده می‌کنند. کاربرد اصلی این کار پرپشت کردن و بلندی مو‌ها است. یکی از روش‌های مرسوم استفاده از اکستنشن مو با چسب است. اگر می‌خواهید مو‌های پرپشت تر یا بلندتری داشته باشید و به دنبال روشی برای این کار هستید، این مقاله راجع به اکستنشن مو با چسب را بخوانید.

بیشتر متخصصان توصیه می کنند تا برای اکستنشن مو از روش اکستنشن مو با چسب کراتین استفاده شود، زیرا دارای مزایای بیشتر و معایب کمتری است. در این بخش قرار است به طور کامل با این روش آشنا شوید پس با ما همراه شده و جواب تمام سوال هایتان را راجع به اکستنشن مو با چسب پیدا کنید. این روش به دو صورت سرد و گرم به مو ها متصل می شود. تفاوت این دو روش در این است که در روش سرد مو های مورد نظر با چسب به ریشه به طور مستقیم متصل می شود و در خانه می توان آن را انجام داد، ولی در روش گرم همین عمل با حرارت و به وسیله دستگاه انجام می گیرد.

چسب کراتین

نوعی چسب گیاهی و بی ضرر وجود دارد که ساختار مو را تشکیل می دهد و بعد از قرار گرفتن روی مو کاملا طبیعی به نظر می رسد. چسب کراتین یکی از ابزار اصلی در متصل کردن مو های طبیعی یا مصنوعی به مو های سر است. البته وجود چسب به تنهایی کار را راه نمی اندازد و برای اتصال چسب و شروع عملکردش نیاز به دستگاه مخصوص است. قبلا از دستگاه های معمولی برای اتصال این چسب به مو استفاده می شد، ولی امروزه از لیزر استفاده می شود. خوبی استفاده از لیزر این است که درجه حرارت وارد شده به سر با توجه به جنس مو تنظیم و کنترل شده و در نتیجه این کار با کمترین میزان آسیب انجام می شود.

اکستنشن مو با چسب کراتین

مراحل اکستنشن مو با چسب

بهتر است این روش توسط یک متخصص انجام گیرد، ولی اگر می خواهید خودتان آن را امتحان کنید مراحل انجام به ترتیب زیر است. قبل از نصب اکستنشن مو از نرم کننده و ماسک مو به هیچ وجه استفاده نکنید تا دوام و ماندگاری اکستنشن بالا رود.

۱. بررسی موهای مشتری

در ابتدا میزان مجعد بودن یا صاف بودن موهای مشتریان را بررسی می کنیم. اگر مشتری مشکلات پوستی داشته باشد امکان بروز مشکلات مو هم برای او وجود دارد. سپس از او درباره اندازه موهایی که دوست دارد داشته باشد، می پرسیم و آن را اندازه گیری می کنیم. سپس برای او توضیح می دهیم که چگونه باید از این به بعد از برس های مخصوص اکستنشن که دندانه های مویی و زبر دارند استفاده کند. به محض این که اطمینان پیدا کردیم که اکستنشن برای موهای مشتری مناسب است، یعنی اگر حساسیت خاصی ندارد و بافت موهای مشتری شکننده نیست، کار را شروع می کنیم.

سپس نزدیک ترین رنگ به رنگ موهای مشتری را انتخاب می کنیم. ما سه رنگ نزدیک و سایه روشن را انتخاب می کنیم تا برای اکستنشن از ترکیب آنها استفاده کنیم. قبل از این که به سراغ نصب اکستنشن برویم بهتر است به اندازه موها توجه کنیم. به دلیل این که می خواهیم موهای طبیعی را کوتاه کنیم. وقتی حرف از کوتاهی مو می زنیم منظورمان این نیست که به صورت خط کشی و صاف صاف موها را کوتاه کنیم تا مرز بین موهای طبیعی و اکستنشن مشخص شود. به طور کلی فقط منظور این است که موها نرم تر به نظر برسند. بنابراین با روش «Point Cut» با حرکت قیچی به صورت سریع و با زاویه ای تند نسبت به موها، نوک موها را کوتاه می کنیم. به طور کلی هر چقدر مو بلند تر باشد به کوتاهی کمتری نیاز دارد و هر چقدر مو کوتاه تر باشید به کوتاهی بیشتری نیاز دارد. بنابراین کوتاهی مناسب زمانی انجام می شود که موها قسمت بندی شده و کوتاه شده تا یکدست شوند و موهای بلندتر داخل موهای طبیعی محو شوند. در مرحله بعد شستن و آماده سازی مو را انجام می دهیم. بعد از آن موها را کاملا خشک می کنیم تا برای نصب اکستنشن آماده شود.

۲. شست و شو و آماده سازی مو

موها را با شامپو و بدون استفاده از نرم کننده شست و شو می دهیم. زیرا نرم کنننده ممکن است چرب باشد و باعث لغزش اکستنشن ها شود. اگر نوک موها خیلی خشک بود ، نرم کننده را فقط به نوک موها بزنید بدون این که به ریشه برسد. حالا با یک حوله یا پارچه نخی آب اضافی موها را می گیریم. و بعد آن با سشوار موها را خشک کرده و صاف می کنیم. موها از ریشه تا انتهای موها مرتب شده اند و تمام موهای مرده ریخته و از بین رفته اند و هیچ گره ای در موها نیست.

خب ما کارمان را از پشت سر شروع می کنیم. وقتی ما موها را کوتاه کرده و رنگ های مختلف اکستنشن را با هم ترکیب می کنیم باید این نسبت را رعایت کنیم. یک دوم از رنگ تیره و یک چهارم از رنگ روشن تر را استفاده می کنیم. و هر چقدر به سمت بالا بالا و جلوی سر می رویم نسبت رنگ های روشن بیشتر از رنگ های تیره می شود، اما ما از قسمت پشت سر شروع می کنیم. شاخه های اکستنشن را با ترکیب کردن رنگ های دلخواه آماده می کنیم. برای شاخه هایی که در پشت سر استفاده می شوند رنگ های تیره تر و برای جلوی سر رنگ های روشن تر را به کار می بریم. برای استفاده راحت تر و این که شاخه های اکستنشن با هم گره نخورند، آنها را درون حوله گذاشته و حوله را میپیچیم.

۳. تقسیم بندی موها

برای شروع کار باید موها را به 4 بخش تقسیم بندی کنیم. به این صورت که از بالای سر، فرقی از یک گوش تا گوش دیگر باز می کنیم. و بعد در ناحیه پشت سر هم فرق دیگری از یک گوش تا گوش دیگر باز می کنیم. و بعد فرق وسط در جلوی سر را باز می کنیم. توجه کنید که برای جلوگیری از خراب شدن اکستنشن ها باید خط تقسیم های تمیزی داشته باشیم.

ما یک تقسیم بندی افقی انجام داده ایم و از تمیز بودن آن مطمئن هستیم. تقسیم بندی تمیز خیلی اهمیت دارد زیرا موهای وز و سرگردان باعث خراب شدن یا شکنندگی اکستنشن ها می شوند. در قسمت پشت سر و به فاصله ۴ سانتی متر از ریشه کار را شروع می کنیم، اگر راست دست هستید از چپ به راست شروع کنید تا دستتان به اکستنشن هایی که انجام می دهید نخورد. قسمت های کوچک و نزدیک به هم را انتخاب می کنیم که این برای هر مشتری متفاوت است. محافظ را روی موها قرار داده و با یک کلیپس آن را نگه می داریم. شاخه اکستنشن را به فاصله یک و نیم تا دو سانتی متر از ریشه قرار می دهیم و به کمک انگشت اشاره و شصت و انبرک آن را نگه می داریم و سپس آن را حرارت می دهیم. به آرامی انبرک را باز می کنیم و می توانیم ماده ای که از اکستنشن آب شده یا حرارت داده شده بیرون آمده را بببینیم. برای محکم تر شدن و جلوگیری از ریزش اکستنشن با کمک انگشت اشاره و شصت محل اتصال را فشار می دهیم. همین کار را به فاصله یک سانتی متری از هم ادامه می دهیم تا این قسمت تمام شود. توجه داشته باشید که دراین ناحیه به دلیل نازک تر بودن موها از نصف شاخه اکستنشن استفاده می کنیم. قسمت بعدی را تقریبا یک سانتی متر بالاتر از قسمت قبلی و مثل قبل اکستنشن ها را با چینش آجری نصب می کنیم.

۴. نصب موهای قسمت های کناری و وسط سر

در مرحله بعد یک بخش بیضی که از پشت به سمت پایین و به طور مورب تا جلوی سر بالا می آید را جدا می کنیم. این همه سمت ها را شامل می شود و مطابق با رشد طبیعی موهاست. حالا از سمت چپ و با مراحل مشابه دور تا دور این ناحیه را نصب می کنیم. این کار را با سه ردیف دیگر با چینش آجری ادامه می دهم.

۵. نصب لایه های بالایی تقسیم بندی ها

در مرحله بعد روی قسمت منحنی با برگشت دایره ای، کار را انجام می دهیم و در سمت پر پشت مو سه تقسیم بندی و در قسمت دیگر دو تقسیم بندی انجام می دهیم و اکستنشن ها را به حالت مشابه و آجروار نصب می کنیم.

۶. ادغام با موهای طبیعی

حالا به کمک موهای طبیعی اکستنشن ها را محو می کنیم. موهای طبیعی قد متوسطی داشتند و با نصب این اکستنشن ها به اندازه ۱۵ سانتی متر به طول آنها اضافه شد. قسمت های اضافی اکستنشن ها را کوتاه می کنیم. تمام قسمت های اضافی را با استفاده از تکنیک «Slicing» کوتاه می کنیم. در قسمت های پشت سر می توانیم با استفاده از تکنیک های خرد کردن مو گوشه های اضافی را حذف کنیم. این کار را می توانیم به صورت دست باز و تکنیکی انجام دهیم.

۷. حالت دادن به موها

در این مرحله برای آرایش موها از دستگاه فر کننده بزرگ استفاده می کنیم. دسته زیادی از مو ها را میگیریم و با ایجاد فرهای افقی، فرهایی به سمت درون صورت ایجاد می کنیم. در اتمام این سرویس باید پیشنهادات لازم برای مراقبت های ویژه و توصیه های لازم برای ریمو اکستنشن را برای مشتری توضیح دهیم. برای برداشتن اکستنشن ها باید دستکش های مخصوص را بپوشیم و از محلول ریموور یا حذف اکستنشن روی محل اتصال اکستنشن ها بریزیم. این کار باعث شل شدن اکستنشن می شود و می توان بدون هیچ گونه صدمه ای به موها از انبری برای شکستن محل اتصال استفاده کرد. بعد اکستنشن ها را می توانیم به راحتی رو سر تکان دهیم و آن ها را از مو خارج کنیم.

روش کندن یا ریمو اکستنشن چسبی

  • برای باز کردن تکه های اکستنشن نیز از ریموور های مخصوص آن استفاده میکنند
  • کندن اکستنشن های چسبی از مو های نازک و نیمه ضخیم دشوار است
  • برای ریمو کردن این نوع اکستنشن باید دور مو ها را طلق پیچیده و پنبه را آغشته به ریموور کرد.
  • بعد از زدن این ریموور به چسب ها و شل شدن آن ها با استفاده از یک انبر چسب ها را کم کم می کنند.
  • چسب که باز شد، همان قسمت مو را با شانه ی ریز شانه می کنند تا چسب درآید و با استفاده از آن چسب ها را از مو ها جدا می کنند.
ریمو اکستنشن

خب همان طور که دیدید ما انتهای موها را با تکنیک خرد کردن لابه لای موهای طبیعی مدلمان محو کردیم. در نهایت باید به مشتری نحوه شستن موها، بستن و شانه کردن موها را هم یاد دهیم. شانه کردن خیلی خیلی مهم است و باید موها از کف سر تا انتهای مو شانه شوند. عموما افراد از این کار سرباز می زنند ولی شانه نکردن روزانه مو، باعث ریزش مو و در هم رفتن موها می شود و کار غلطی است. بهتر است موهایتان را تا ۲۴ ساعت نشویید تا فرصت خشک شدن و فیکس شدن روی سر را داشته باشند. بنابراین تنها کاری که قبل از رفتن مشتری باید انجام دهید این است که موهایش را حالت دار و صاف کنید تا با موهای خود شخص یکدست شود و باید توصیه های لازم درباره نحوه بستن موها به شکل دم اسبی، هنگام شنا کردن، خوابیدن و ورزش را برای مشتری توضیح دهید.


دیدگاه ها

  دیدگاه ها
نظر خود را به اشتراک بگذارید
پربازدیدترین ویدئوهای روز   
آخرین ویدیو ها