به گزارش سایت خبری ساعد نیوز، تمامی موتورهای موجود در جهان برای این که بتوانند انرژی مورد نیاز برای پیشروی خودروها را تامین کنند، در هر ثانیه احتراق های فراوانی را انجام می دهند. وقوع این احتراق ها در کنار مواردی همچون گرد و غبار موجود در هوا، خرده های جدا شده یا ساییده شده از قطعات موتور، ناخالصی های سوخت و… ذرات فراوانی را درون روغن موتور رها می کنند که در دراز مدت می تواند باعث تشکیل رسوب داخل موتور گردد.
سیستم احتراق خودرو ممکن است به دلایلی همچون سوختن ناقص بنزین یا نامناسب بودن سوخت مصرفی، دچار رسوب گرفتگی شود.
در این میان رسوباتی که پایه کربنی دارند، تاثیر مستقیمی بر پایین آمدن راندمان موتور می گذارند و به مرور می توانند خرابی های فراوانی را برای خودرو به همراه داشته باشند؛ بنابراین برای پاکسازی و احیای مجدد پیشرانه خودرو یا افزایش راندمان سیستم سوخت رسانی خودرو باید از تمیزکننده ها و مکمل های جرم گیر سوخت استفاده کرد.
روش استفاده از مکمل های جرم گیر خودرو
طرز استفاده از این مکمل های جرم گیر خودرو به این صورت است که شما به راحتی می توانید این مکمل ها را داخل باک بنزین ریخته تا این مکمل فعال شده و قسمت هایی همچون سوپاپ هوا، بخش احتراق موتور، انژکتور خودرو و…. را به طور کامل تمیز و پاک کند.
این راه یکی از با صرفه ترین و سریعترین روش هایی است که می توان با کمک آن رسوب های موجود در بخش های مختلف را پاکسازی کرده و راندمان خودرو را افزایش داد.
این مکمل ها انواع مختلفی دارند که با توجه به میزان و قدرت پاک سازی، حجم مواد داخل آن جهت پاکسازی، نقطه موثر آن، و …. از قیمت های مختلفی برخوردار می گردند.
تنها لازم است که این مکمل را به باک بنزین خودروتان اضافه کرده و پس از طی کردن مسافتی در حدود ۳۰۰۰ تا ۵۰۰۰ کیلومتر دوباره این کار را تکرار کنید تا رسوبات به راحتی حذف شوند.
این رسوبات می توانند شامل رسوبات موجود در کاربراتور، انژکتور، سوپاپ های هوا و…. باشند.
قسمت دیگری که ممکن است رسوبات در آن شکل گیرد و شما مجبورید آن را هر چند وقت یک بار به صورت دستی تمیز کنید؛ بدنه ی داخلی دریچه ی گاز است.
برای پاکسازی این قسمت شما می توانید از اسپری مخصوص دریچه گاز یا از برس مخصوص آن کمک بگیرید.
اما ابزارهایی که به آن نیاز دارید بستگی به قسمتی دارد که می خواهید رسوبات را از آن بزدایید.
ضمنا برای باز کردن این قسمت می توانید از انبردست و پیچ گوشتی و برای دیدن قسمت داخلی دریچه گاز از چراغ قوه کمک بگیرید تا رسوبات ایجاد شده در جداره داخلی را ببینید.
با ابزار مخصوصی که در دست دارید و یا حتی در نهایت با یک مسواک نرم و یک مایه شوینده ی ملایم هم، می توانید پاکسازی را انجام داده و محفظه ورود هوا به هر قسمت دیگری که به طور مستقیم به دریچه ی گاز مرتبط است را تمیز کنید.
باید محفظه ی هوای ورودی، وایر سنسورها و هر چیز دیگری که به دریچه مربوط است و یا به آن متصل است را تمیز کنید.
وقتی دریچه گاز باز است بهتر است موتور را روشن نکنید، چون روشن کردن موتور در این مرحله ممکن است تنظیم موتور را بر هم زند و لازم باشد که وضعیت آن به دقت مورد بررسی قرار بگیرد.
اگر از ابزار مخصوص استفاده کنید؛ دارای نوکی است که از قبل، به میزان مناسبی از مایع جرمگیر آغشته شده است و به قسمت داخلی دریچه گاز آسیبی نخواهد رساند.
ابزار را بر روی قسمت داخلی بکشید تا زمانی که همه رسوبات کاملاً برطرف و زدوده شوند.
اما اگر از مسواک، حتی نوع نرم آن استفاده می کنید، مراقب باشید که مسواک می تواند به سنسورهای داخل دریچه گاز آسیب برساند.
مکمل های جرم گیر خودرو معمولا بسته به نوع موتور و فاصله زمانی بین استفاده از آن ها با هم فرق دارند.
در نظر داشته باشید استفاده از جرم گیر های قوی می تواند رسوبات را برطرف کند؛ ولی از سوی دیگر می تواند به کاسه نمدها و سنسور ها هم آسیب برساند.
فواید استفاده از مکمل هایِ جرم گیر در موتورِ خودرو
فواید استفاده از این مکمل ها را این گونه می توان عنوان کرد؛
- کاهش مصرف سوخت در خودرو
- بالا بردن راندمان موتور خودرو
- افزایش شتاب خودرو
- کاهش ضربه های وارد شده به موتور خودرو
- تمیز کننده انژکتور و کاربراتور