نظر جنجالی صادق زیباکلام درباره ترکیب دولت جهادی انقلابی

  یکشنبه، 31 مرداد 1400 ID  کد خبر 163949
نظر جنجالی صادق زیباکلام درباره ترکیب دولت جهادی انقلابی
رونمایی کابینه پیشنهادی رئیسی در مجلس با واکنش های مختلفی همراه بوده است؛ یکی از بحث برانگیزترین واکنش ها، نظر خاص و جنجالی صادق زیباکلام درباره کابینه جهادی انقلابی است.

به گزارش پایگاه خبری ساعد نیوز، سید ابراهیم رئیسی روز شنبه در صحن علنی مجلس حاضر شد و از کابینه پیشنهادی خودش رونمایی کرد. ترکیب وزرای پیشنهادی که در میان آنها، افرادی سرشناس و چهره های برجسته جریان اصولگرا هم حضور دارند، با انتقادات فرآوانی مواجه بوده است. در این میان نظر خاص و جنجالی صادق زیباکلام قابل توجه است:

"برخلافِ همه شایعات که انتخابِ وزرای دولتِ آقای رئیسی را تحتِ تاثیرِ نهادهایِ حاکمیتی، نظامی، امنیتی و بالاخره سهمیه جریانات تندرو میگفتند؛ امروز معلوم شد که هیچکدام این حرفها واقعیت نداشته و انتخابِ وزرا برطبقِ حساب و کتابِ دقیقی صورت گرفته. ابتدا در یک سامانه ای از صاحنظران خواسته می شود تا گزینه های مورد نظرشان را معرفی نمایند. سپس یک جمع متخصص و مجرب پیشنهادات را بدقت مورد بررسی قرار می دهند. ملاکهایِ این کمیته که زیرِ نظرِ شخصِ آقایِ رئیسی می بوده، خلاصه میشده در تحصیلات، تجربه و سوابق اجرایی و مدیریتی.

برنامه هایِ کلان دولتشان هم که باز توسطِ متخصصین کارآمد و نخبه کشور برنامه ریزی شده عبارتنداز: مبارزه با فقر، تورم، گسترشِ عدالت، ایجادِ رونق اقتصادی با توجه به توانمندی های داخلی، قطعِ وابستگی به صادرات نفت، اصلاحِ نظام بانکی و پولی کشور، مبارزه با فساد، رانت خواری و مفاسد اقتصادی، تحول درنظام آموزش و پرورش کشور، توجه به اقتصاد دانش بنیان بجای اقتصاد سنتی، مدرنیزه کردن کشاورزی، بهبود محیط زیست، مدیریت بهینه منابع آبی کشور، رسیدگی به وضعیتِ معیشتی اقشار و لایه های کم درآمدِ جامعه و پرکردن شکاف طبقاتی، اتخاذ استراتژی اقتصاد مقاومتی بجای نگاه به بیرون، کاهش تصدی گریِ دولتی و سوق دادن دولت به امرِ نظارتی، تقویتِ شایسته سالاری بجای خویشاوند سالاری، ایجادِ تعامل و دوستی با سایر کشورها بالاخص همسایگانمان و...سایرشعارهایی که همه مان ۴۲ساله از حفظ شده ایم.

من حتی سعی می کنم نبودِ زنان، کردها و اهلِ سنت را در دولت آقای رئیسی درک کنم. بالاخره کارآن کمیته با حساب و کتاب بوده. اما همچنان یک پرسش از ایشان و مجموعه حاکمیتی باقی می ماند: با توجه به این واقعیت که هم شخصِ ایشان و هم کلیه وزرای شان از ابتداءِ انقلاب سمتهایِ مهم مدیریتی و حکومتی داشته و در دولتهایِ مختلف حضور داشته اند، چگونه است که ما ظرف ۴۲ سال گذشته همچنان داریم درجهت این اهداف و آرمانها تلاش میکنیم اما درمقایسه با بسیاری از کشورهایِ دیگر، خیلی موفق نبوده ایم؟ آیابیشتر همانند کسانی که خلاف جهت آب شنا میکنند، بجایِ رفتن بجلو، منظماً در تحققِ آن اهداف درجا زده و ای بسا به عقب نرفته ایم؟

در عشقِ تو ام نصیحت و پند چه سود
زهراب چشیده ام مرا قند چه سود
گویند مرا که بند بر پاش نهید
دیوانه دل است پای در بند چه سود"


دیدگاه ها

  دیدگاه ها
نظر خود را به اشتراک بگذارید
پربازدیدترین ویدئوهای روز   
آخرین ویدیو ها