نشانه هایی از ارتودنسی و ایمپلنت های دندانی در مومیایی فرعون مصر + تصاویر
به گزارش پایگاه خبری - تحلیلی ساعدنیوز، در چند دهه اخیر پیشرفتهای زیادی در ارتودنسی صورت گرفته است، از نوارهای فلزی اطراف هر دندان گرفته تا براکتها و سیمها تا ترازهای شفاف جدید موجود در اینویزیلاین. اما آیا میدانستید که این پیشرفتها تنها بخش کوچکی از تاریخ است که قدمت آن به مصر باستان میرسد؟
میل به داشتن دندانهای صاف برای لبخندی بینقص، آرزویی است که برای سالها وجود داشته است، و به لطف برخی متفکران و مبتکران بزرگ در طول قرنها، دستیابی به آن آسانتر از همیشه است.
باستان شناسان بقایای انسانی با دندان های کج کشف کرده اند که قدمت آن به 50000 سال می رسد. اولین تلاش برای تعمیر این دندان ها در بقایای مومیایی های مصر باستان یافت شد. بسیاری از مومیاییهای یافت شده دارای نوارهای فلزی در اطراف دندانها بودند که به آنها بسته شده بود تا فشاری برای حرکت دندانها ایجاد کند.
همچنین شواهدی یافت شده است که نشان می دهد یونانیان، رومی ها و اتروسک های باستان (پیشینیان رومی ها در ایتالیا) نیز نوعی ارتودنسی را انجام می دادند.
اتروسک ها برای جلوگیری از افتادگی صورت و حفظ فاصله دندان هایشان وسیله ای شبیه به محافظ دهان، ساخته شده از طلا، در دهان زنان متوفی خود قرار می دادند تا هنگام ورود به زندگی پس از مرگ، ظاهر خوبی داشته باشند.
بقراط، پزشک یونانی باستان، اولین توصیف از بی نظمی های دندان را در حدود 400 سال قبل از میلاد نوشت و 400 سال بعد، یک نویسنده رومی به نام سلسوس پیشنهاد داد که دندان های تازه بیرون آمده را با انگشتان فشار دهید تا آنها را به موقعیت مناسب هدایت کنید.
1 سال پیش
1 سال پیش