راهنمای دریافت کارت ایثارگری

  یکشنبه، 17 مرداد 1400   زمان مطالعه 5 دقیقه
راهنمای دریافت کارت ایثارگری
منظور از طراحی سامانه رزمندگان اسلام و صدور کارت ایثار جمع آوری و ثبت اطلاعات مربوط به جانبازان،‌ آزادگان و رزمندگان پایور و وظیفه ۸ سال دفاع مقدس آجا در جهت احیای ارزش های دفاع مقدس و سهولت دسترسی به این اطلاعات می باشد که در این راستا جهت رزمندگان، جانبازان و آزادگان پایور و وظیفه آجا کارت ایثار صادر و در اختیار نامبردگان قرار می گیرد.

مدارک لازم جهت اخذ کارت ایثار چیست؟

وجود برخی اطلاعات همچون، مدارک معتبر مربوط به حضور در جبهه اعم از امریه ها، اعزام، ورود و خروج، حکم پایان ماموریت، تسویه حساب بایگانی، گواهی مدت حضور در جبهه ( به صورت تاریخ دقیق، مدت روزم، ماه و سال حضور در جبهه) نام مناطق جنگی و عملیاتی، و … از مدارک لازم جهت اخذ کارت ایثار همه ارگان های کشور می باشد. این اسناد از طریق پررسی پرونده رزمنده قابل استخراج است، به همین دلیل به هنگام داشتن سایر مدارک زیر الزامی است.

  • کپی تمامی صفحات شناسنامه و اصل آن
  • کپی کارت ملی و اصل آن
  • دو قطعه عکس 3*4 با زمینه سفید
  • همه مدارک نشان دهنده حضور فرد در جبهه
  • تکمیل و امضای دو برگ درخواست کارت و تایید حضور در جبهه ارائه شده از سوی کارشناسان مربوطه

مزایای دریافت کارت ایثارگران چیست؟

  • برخورداری از کسر خدمت
  • اختصاص سهمیه کنکور به خود شخص، همسر یا فرزندان وی
  • داشتن اولویت در دریافت وام های اشتغالزایی
  • اختصاص بیمه مختص به ایثارگران
  • اختصاص دو سال خدمت جزء بیمه و یا پرداخت حق بیمه از سوی برخی از سازمان ها
  • اهدای مدال شجاعت
  • اعطای حق امتیاز معافیت از سربازی فرزند برای دارندگان کارت ایثار که در مجموع 30 ماه در جبهه حضور داشته ند.
  • تسهیل در اعطای وام مسکن
  • برخورداری از تخفیف برای مواردی همچون ورود به اماکن تفریحی و رفاهی

نحوه دریافت کارت ایثارگری ناجا

مشکلی که نیروی انتظامی همانند آنچه که در راهنمای دریافت کارت ایثارگری گفته شد، با آن روبرو بود، نداشتن اطلاع دقیق از آمار و تعداد افراد واجد شرایط دریافت کارت ایثارگری ناجا است. به این ترتیب، در فروردین 99 دستورالعملی صادر شد که طی آن، شناسایی ایثارگران راحت تر شد. البته به دلیل وجود پرونده های پایوران انجام این مورد سهل الوصول تر گشت.

پس از اینکه رزمندگان بر اساس راهنمای دریافت کارت ایثارگری ، اطلاعات لازم را به آخرین یگان محل خدمت خود ارائه نمودند، سازمان مربوطه، آن ها را به شکل الکترونیکی به بیرخانه شورای هماهنگی امور رزمندگان ستاد کل نیروهای مسلح ارسال می کند تا در صورت تایید، کارت صادر گردد.

علاوه بر این، برای اعضای خانواده این عزیزان نیز امکان استفاده از کارت ایثار وجود دارد و لازم است که جهت دریافت کارت ایثارگری ناجا به معاونت نیروی انسانی انتظامی فرماندهی انتظامی استان خود مراجعه نمایند.

راهنمای دریافت کارت ایثارگری ارتش

آن دسته از رزمندگان یگان ارتش که بیش از سه ماه در جبهه حضور داشته اند، می توانند برای دریافت کارت ایثارگری ارتش اقدام نمایند. برای این منظور می توان به آخرین یگانی که در ان خدمت صورت گرفته است، مراجعه و اقدامات لازم جهت دریافت کارت ایثارگری که در بالا توضیح داده شد را انجام دهند.

همچنین، اگر صدور کارت با تاخیر همراه بود، ایثارگران می توانند از چند طریق آن را پیگیری نمایند. برای مثال:

به آخرین یگان خدمتی خود سر بزنند

درخواست خود مبنی بر دریافت کارت ایثارگری ارتش را به یگان تحویل و سوابق مربوطه را جمع آوری کند.

مدارک را به صورت سی دی یا لوح فشرده برای ستاد نیروهای مسلح ارسال نماید

مدارک و اقدامات لازم جهت دریافت کارت ایثارگری سپاه

همانطور که در اهنمای دریافت کارت ایثارگری گفته شد، داشتن مدارک مبنی بر حضور در جبهه برای اخذ این کارت ضروری است. از این رو، رزمندگان سپاهی بایستی در هنگام مراجعه به بسیج بایگاه ها این مدارک را به خود به همراه داشته باشند.

  • ارائه اصلی و رونوشت همه صفحات شناسنامه رزمنده، همسر و فرزندان وی

  • ارائه اصل و رونوشت پشت و روی کارت ملی رزمنده، همسر و فرزندان او
  • ارائه اصل و رونوشت کارت پایان خدمت رزمنده
  • ارائه رونوشت آخرین مدرک تحصیلی رزمنده
  • تحویل دو قطعه عکس پرسنلی رزمنده، ترجیحا با با زمینه سفید

روش پیگیری کارت ایثارگری با کد ملی

چنانچه پس از ارائه اقدامات لازم جهت دریافت کارت ایثارگری و ثبت نام، هنوز به دستتان نرسیده است، می توان از طریق کد ملی از آخرین وضعیت آن مطلع شوید.

برای این کار دو روش کد ملی و اقدام از طریق پست وجود دارد. اگر مایل به پیگیر از طریق کد ملی هستید باید بگوییم که رزمندان ارتش، سامانه ایی مجزا از رزمندان سپاه و ناجا دارند. برای مثال، به منظور پیگیری دریافت کارت ایثارگری ارتش می بایست به سایت آجا به آدرس aja.ir مراجعه شود.

پس از ورود به صفحه اصلی، با انتخاب منوی ” سامانه تکمیل اطلاعات ایثارگری آجا” واقع شده در سمت راست، وارد پنجره ایی خواهید شد که باید فیلدهای آن را پر نمایید. توجه داشته باشید که اگر نتوانستید با شماره کارت ایثار و شماره ملی قید شده بر روی کارت، موفق به ورود نشدید، با مشاوران ایران تحصیل تماس بگیرید تا راهنمای دریافت کارت ایثارگری را ارائه دهند.

ایثارگران سپاه نیز لازم از به سایت isaarit.isaar.ir مراجعه کنند. این عزیزان بایستی ابتدا گزینه ” خدمات پرکاربرد” را از سمت چپ انتخاب و سپس منوی ” درخواست صدور کارت” را انتخاب کنند. چنانچه نام کاربری نداشتید نیز می توانید به نزدیک ترین دفتر بنیاد محل سکونت خود مراجعه نمایید.

راهنمای دریافت کارت ایثارگری با ذکر سه روش

هر چند که ممکن است اختلاف های کوچک و بزرگی دیده می شود، اما به طور کلی می توان گفت که دریافت کارت ایثارگری ناجا یا هر کدام از یگان های دیگر، به سه طریق قابل انجام است.

شیوه اول:

در روش اول فرد می تواند با مراجعه حضوری به محل یگانی که در آن خدمت کرده است، برای دریافت کارت ایثارگری ارتش یا هر ارگان دیگری درخواست دهد. ضمنا به همراه داشتن مدارک لازم جهت اخذ کارت ایثار و همچنین پرداخت دو فقره فیش بانکی نیز لازم می باشد. البته توضیحات لازم در مورد این پرداخت را کارکنان مربوطه در اختیار متقاضی قرار می دهند. سپس، کارت ایثار در حدود دو تا چهار ماه بعد برای وی صادر می گردد

شیوه دوم:

در این روش، لازم که برای انجام امور مربوط به ارسال درخواست، به یکی از دفاتر پستی مراجعه شود. البته باید گفت که اداره پست تنها مدارک مراجعه کننده را به یگان مربوطه انتقال می دهد و بیشتر برای افرادی کاربردپذیر است که از یگان های خدمتی دور هستند و یا امکان تحویل شخصی ندارند. نکته مهم این است که ایثارگر باید حتما آدرس و نشانی یگان را در اختیار باجه پستی قرار دارد، چرا که به طور معمول این دفاتر آدرس دقیق را ندارند.

شیوه سوم:

ایثارگر می توانند پس از مراجعه به اداره ارتباطات و مراجعات (هاتف) بنیاد شهید و امور ایثارگران که در آن پرونده دارد، طبق راهنمای دریافت کارت ایثارگری وارد سامانه isaarit.isaar.ir شده و مدارک مربوطه بارگذاری نماید.


دیدگاه ها

  دیدگاه ها
نظر خود را به اشتراک بگذارید
پربازدیدترین ویدئوهای روز   
آخرین ویدیو ها