راهنمای ورود و ثبت نام در سامانه برپا!

  یکشنبه، 07 آبان 1402   زمان مطالعه 4 دقیقه
راهنمای ورود و ثبت نام در سامانه برپا!
آموزش و پرورش به منظور یاری رسانی به دانش آموزان کم برخوردار که به دلایل مختلفی ترک تحصیل کرده اند، اقدام به راه اندازی سامانه ای تحت عنوان سامانه برپا نموده است. معلمان و گروه های جهادی با آشنایی به نحوه ثبت نام می توانند اقدامات لازم برای ورود به سایت برنامه پشتیبان آموزشی را انجام دهند و به دانش آموزانی که ترک تحصیل کرده اند کمک نمایند.

آموزش و دسترسی به امکانات آموزشی رایگان و مناسب یکی از اهداف سند تحول بنیادین آموزش و پرورش می باشد که همواره آموزش و پرورش به آن بها داده است و به منظور برقراری شرایط یکسان و عدالت آموزشی برای تمامی دانش آموزان، طرح های زیادی را درنظر گرفته است. یکی از این طرح ها که به تازگی به منظور یاری رسانی به دانش آموزان و جا ماندگان از تحصیل در نظر گرفته شده است، سامانه برپا یا برنامه پشتیبان آموزشی می باشد.

در این طرح گروه های جهادی و معلمان می توانند به آموزش دانش آموزان بپردازند تا دانش آموزان و افرادی که به دلیل عدم دسترسی به منابع آموزشی و دلایل دیگر از تحصیل باز مانده اند نیز به تحصیل بپردازند. در ادامه این مقاله به معرفی سامانه برپا پرداخته شده و اهداف و جزئیات ورود به سایت برنامه پشتیبان آموزشی و نحوه ثبت نام در آن ذکر شده است.

معرفی سامانه برپا

آموزش و پرورش به عنوان بزرگترین سازمانی که در کشور وظیفه تعلیم و تربیت نسل جدید را دارد، همواره به دنبال راه کار هایی برای اجرای عدالت آموزشی در بین تمامی دانش آموزان در تمامی شهر ها و روستاهای کشور بوده است. سامانه برپا یکی از طرح های جدید آموزش و پرورش می باشد که برای معرفی سامانه برپا می توان ذکر کرد که این طرح به منظور یاری رسانی به دانش آموزان در حال تحصیل و یا ترک تحصیل کرده به دلیل عدم دسترسی به امکانات آموزشی برنامه ریزی شده است.

به طور مثال یکی از طرح های دیگر آموزش و پرورش سامانه شناسایی بازماندگان از تحصیل می باشد که در این طرح با کمک ثبت احوال به شناسایی افراد گروه سنی 6 تا 17 سال که نام آن ها در سامانه ثبت احوال وجود دارد ولی در سامانه سیدا مدارس نمی باشد، پرداخته شده است. در این طرح پس از شناسایی دانش آموز، مدیریت مدارس یا گروه های جهادی با توجه به کد پستی و آدرس، به بررسی مشکلات وی پرداخته و راه کار های موجود برای ادامه تحصیل وی را بررسی می نمایند.

به طور کلی می توان بیان کرد که سامانه برپا طرحی برای برنامه پشتیبان آموزشی دانش آموزان می باشد. در این طرح گروه های جهادی و معلمان می توانند به آموزش دانش آموزان و گروه های سنی 6 تا 17 سال که به معلم و مدرسه دسترسی ندارند بپردازند. طبق اعلام آموزش و پرورش شناسایی اولیه دانش آموزان و بازماندگان از تحصیل در مناطق کم برخوردار توسط گروه های قرارگاه عملیاتی عدالت تربیتی و نصیب آموزشی برابر انجام شده است و برنامه ریزی های آموزشی برای مشارکت معلمان و گروه های جهادی برای آموزش در حال انجام می باشد اما در حال حاضر سایت یا سامانه ای برای ورود به سایت برنامه پشتیبان آموزشی از طرف آموزش و پرورش اعلام نشده است.

ثبت نام سامانه برپا

آموزش و پرورش با راه اندازی طرح قرارگاه عملیاتی عدالت تربیتی و نصیب آموزشی برابر، تا به امروز توانسته است به شناسایی بسیاری از دانش آموزان و جاماندگان از تحصیل پرداخته و با معرفی برنامه پشتیبان آموزشی یا سامانه برپا به آموزش آن ها بپردازد. هدف از طرح ریزی برای این برنامه، افزایش کیفیت تعلیم و تربیت در محلات حاشیه ای شهر ها و نقاط کم برخوردار می باشد. همچنین دانش آموزانی که شرایط تحصیل در مدارس حضوری را ندارند می توانند در مدارس مجازی ثبت نام نمایند.

در حال حاضر ثبت نام سامانه برپا یا طرح برنامه پشتیبان آموزشی تنها توسط گروه های شناسایی آموزش و پرورش انجام می شود و دانش آموزان و یا افراد نمی توانند اقدامی برای ثبت نام در این طرح انجام دهند.

نحوه آموزش در طرح سامانه برپا

طبق اعلام آموزش و پرورش و ستاد توانمندسازی و تحول اجتماعی، در کشور 2020 محله کم برخوردار وجود دارد که تا به امروز حدود 874 هزار نفر در این محلات شناسایی شده اند که در گروه سنی 6 تا 17 سال بوده و بازمانده از تحصیل هستند. برخی از این دانش آموزان شناسایی شده که شرایط تحصیل و ثبت نام مدارس غیرحضوری را داشته اند به این مدارس معرفی شده و در حال تحصیل هستند اما برای اکثریت این جامعه آماری اقدامی انجام نشده است.

به منظور آموزش این افراد طرح سامانه برپا یا همان برنامه پشتیبان آموزشی افتتاح و رونمایی شده است که نحوه آموزش در طرح سامانه برپا قرار است به چند طریق انجام شود. طبق این طرح گروه های جهادی و معلمان خیر و با انگیزه می توانند برای آموزش دانش آموزانی که دسترسی به امکانات آموزشی اولیه را ندارند، به آموزش و پرورش مراجعه کرده و اقدامات لازم برای برگزاری کلاس های آموزشی دروس را برای دانش آموزان انجام دهند.

از طرف دیگر برخی از دانش آموزان در حال تحصیل در این محلات، از وضعیت تقریبا مناسبی برخوردار بوده اما به دلیل عدم برابری امکانات آن ها با سایر دانش آموزان، در برخی دروس ضعیف می باشند. راه کار ارائه شده برای تقویت دروس این دانش آموزان، تشکیل شورای مدرسه می باشد. در این شورا دانش آموزانی که درسشان بهتر است می توانند پشتیبان دانش آموزان ضعیف تر شده و با آموزش به آن ها روند تحصیل این گروه های ضعیف را تسریع بخشند.


دیدگاه ها
  دیدگاه ها
پربحث های هفته   
همسر رهبر معظم انقلاب: آقای ما اجازه نمی‌دهد که در خانه، غیر از برنج کوپنی استفاده کنیم و آن هم کفاف خوراک ما را بیش از یک بار در هفته نمی‌دهد (667 نظر) نگاهی به سفره مفصل و تمام و کمال حضرت ابوالفضل در منزل شاه نشین علی دایی+عکس/ از گل آرایی و شمع‌دان‌هایی طلایی تا پَک هایی لاکچری و جذاب (120 نظر) نگاهی به ماشین مازراتی هوش پران علی دایی که همه آرزوشو دارن/ شهریار فوتبال ایران سوار بر دلبر مشکی😍 (96 نظر) رهبر معظم انقلاب: بعد از فوت پدرم همه‌ی موجودی خانه‌اش 45 هزار تومان شد که نمی‌شد با آن گاز یا یخچال خرید (81 نظر) مات و مبهوت موندن مهران مدیری از دیدن همزاد خودش تو دورهمی/ چقدرم که شبیه همدیگه هستن!+عکس (70 نظر) (فیلم) ورود جالب و معنادار رهبر انقلاب به حسینیه امام خمینی (ره) به همراه مسعود پزشکیان و شعار حیدر حیدر جمعیت (65 نظر) میز غذای ساده رهبر معظم انقلاب و خوردن غذا در بشقاب استیل/ ساده زیستی ایشان همیشه مثال زدنی است+عکس (51 نظر) خلاقیت منحصر به فرد آرایشگر خوش ذوق در تغییر چهره داماد حماسه ساز شد+ویدئو/سلطان بی چون و چرای گریم در سطح خاورمیانه😂 (40 نظر) خلاقیت خنده‌دار اوستا بنّا در ساختن توالت کنار روشویی برای راحتیِ صاحبخانه حماسه آفرید+ عکس/ مغز نیست که فسفر خالصه😂 (39 نظر) رهبر معظم انقلاب: من در کلاس اول ابتدایی چشمانم ضعیف بود و تخته سیاه و چهره معلم رو نمی‌دیدم +ویدیو/ از 13 سالگی عینکی شدم (30 نظر) ریحانه سادات دختر بزرگ شهید رئیسی: سجاده نماز پدرم را در اندونزی تکه تکه کردند و به عنوان تبرّک بین مردم پخش کردند+ویدیو (23 نظر) درخت خرمای بزرگ حیاط باصفای خونه ویلایی زهرا گونش/ نخل های هم قد والیبالیست مشهور ترکیه ای (21 نظر) حضور ساده و بدون تشریفات همسر رهبر معظم انقلاب در یک درمانگاه/ ایشان گفتند من نمی‌خواهم پارتی بازی بکنم+ویدیو (17 نظر) بازیگرانی که در جوانی فوت شده اند + ویدئو با صدای معتمدی سریال گرگ و میش / روحشان شاد چقدر حیف شدن😥 عسل بدیعی، پوپک گلدره و .. (17 نظر) مراسم تشییع پدر حامد بهداد، با حضور چهره های سرشناس و بازیگران +عکس/ روحش شاد و یادش گرامی (16 نظر)
منتخب روز   
(فیلم) سکانس فوق العاده احساسی و عاشقانه از شهاب حسینی و معشوقه‌اش در سریال "شهرزاد" / با چراغی همه جا گشتم و گشتم در شهر هیچکس به تو مانند نشد😍 (فیلم) خرید دکتر مسعود پزشکیان از یک سوپرمارکت در تهران به همراه نوه‌ها و عروسش با کارت بانکی شخصی / نوه‌ها پدربزرگ را به خرج انداخته‌اند اقدام منحصربفرد و زیبای طلافروش یزدی به احترام دختر سه ساله امام حسین(ع)+عکس/ این جور تصاویر مخصوص ایران ماست والسلام👌 (فیلم) رهبر معظم انقلاب: به من می‌گویند شما گفتید سوءاستفاده جویان را افشا نکنید / ما حق نداریم افراد را به صرف گمان متهم کنیم سکانس خوشحالی قُباد از بارداری شهرزاد/ قُباد: من تا الان نمیدونستم از این دنیا و از این زندگی چی میخوام اما الان.... (عکس) هدایای ارزشمندی که پزشکیان در پشت صحنه یک هیئت دریافت کرد / خوشا راهی که آغازش با حسین است ... (ویدئو) شعر سوزناک شهریار برای مادر بزرگش که با شنیدنش اشک از چشمانتان سرازیر خواهد شد به یادماندنی ترین سکانس عاشقانه سریال شهرزاد / از بله گفتن شهرزاد تا مرگ مرگ بزرگ آقا نقش دختر رهبر انقلاب در ترمیم دست مجروح ایشان/ فرزند دختری که به پدر اُنس داشت (عکس) شوخی ظریف با آقای ظریف؛ از مقایسه ظریف با مِسی تا انداختن ماسک به شکل آقای رئیس جمهور!! واکنش عضو دفتر رهبر انقلاب به پست اینستاگرامی پسرش با هشتگ برای ایران، پزشکیان