شرایط تحصیل در مقطع دبیرستان در کشور آلمان چگونه است؟

  شنبه، 07 تیر 1399   زمان مطالعه 7 دقیقه
شرایط تحصیل در مقطع دبیرستان در کشور آلمان چگونه است؟
به عنوان کشوری که یکی از بزرگ ترین قطب های صنعتی جهان بعد از آمریکا و ژاپن که از لحاظ اقتصادی تحصیل در آلمان در حال رشد بوده و این روند همچنان ادامه دارد با استقبال شدیدی مواجه شده است .

دانش آموزان خارجی که برای تحصیل در دوره دبیرستان به آلمان می آیند، می توانند در یک دبیرستان (دبیرستان عمومی) با همتایان آلمانی خود تحصیل کنند. کلاس ها به طور کلی به زبان آلمانی تدریس می شود. دوره های تحصیلی در دبیرستان شامل آلمانی، ریاضیات، علوم طبیعی و اجتماعی، تاریخ، هنر و دو و میدانی است. کلاسهای زبان آلمانی در سطوح ابتدایی یا متوسط برای دانش آموزان خارجی در دسترس هستند.

دانش آموزانی که برای تحصیل در مقطع دبیرستان و قبل از دانشگاه به آلمان می آیند می توانند از ویزای دانش آموزی برخوردار شوند، و در طول دوران دبیرستان به عنوان یک شهروند آلمانی با تنوع در فرهنگ، افراد و شیوه زندگی در آلمان آشنا شوند. این کار به انتخاب رشته کالج و آینده حرفه ای شما کمک می کند. علاوه بر این، استعداد صحبت به زبان آلمانی را پیدا میکنید که مزیت بزرگی است.

تحصیل در آلمان در مقطع دبیرستان ، شرایط و قوانین تحصیل در این کشور و همچنین قوانین مهاجرت تحصیلی و زندگی در آلمان را ما در این مقاله به صورت کاملا تخصصی مورد بررسی قرار دادیم تا در صورتی که کشور آلمان را مقصد مهاجرت خود قرار داده اید و تمایل دارید تحصیلات خود را در این کشور تکمیل نمایید اطلاعات اولیه خود را من باب تحصیل در آلمان در مقطع دبیرستان از این مقاله دریافت نمایید. آیا تحصیل در آلمان در مقطع دبیرستان منجر به اخذ اقامت دائم آلمان خواهد شد؟ امکان اخذ ویزای دانشجویی آلمان پس از گذراندن مقطع دبیرستان، وجود دارد؟

تصویر

سیستم آموزشی در آلمان چگونه است؟

تحصیل در آلمان در مقطع دبیرستان بر اساس قوانین موجود در این کشور برای تمامی اتباع آلمانی اجباری است و افراد باید از سن 6 سال وارد مدارس ابتدایی این کشور شوند. دانش آموزان محصل در آلمان پس از پایان دوره ابتدایی می توانند برای گذراندن دوره متوسطه یا دبیرستان از بین 5 نوع مدرسه یکی را بریا ادامه تحصیل خود انتخاب کنند. البته دانش آموزانی که عملکرد تحصیلی خیلی خوبی داشته باشند و نمرات بالایی ارائه دهند می توانند وارد مدارس Gymnasium شوند. دانش آموزان می توانند پس از اخذ مدرک دیپلم 12 ساله وارد دانشگاه های آلمان شوند. براساس قوانین آموزشی موجود در آلمان دانش آموزان پس از گذراندن دوره 12 ساله باید خود را برای انجام آزمون آماده کنند در صورت قبولی در این آزمون به آنها مدرک دیپلم Abitur داده می شود.

دانش آموزانی که در پایان دوره ابتدایی و راهنمایی خود نمره متوسطی کسب کرده باشند می توانند وارد مدارس Realschule شوند، این مدارس هم به صورت آکادمیک هستند فقط دروسی که در این مدارس ارائه می شود ساده تر و سطح دانش آموزان متوسط است. دانش آموزانی مدرک دیپلم خود را از کشورهای دیگر اخذ نموده اند نمی توانند برای اخذ پذیرش از دانشگاه های آلمان اقدام نمایند و این افراد باید با گذران دوره تحصیلی سال 12 یا کالج در آلمان مدرک خود را جایگزین کنند تا بتوانند وارد دانشگاه های آلمان شوند. نوع دیگری از مدارس متوسطه و دبیرستان که در آلمان وجود دارد به نام Fachoberschule می باشد که در این مدارس دروس فنی حرفه ای به صورت تخصصی در دو سطح نظری و عملی به دانش آموزان ارائه می شود.

سیستم آموزش و پرورش در آلمان از ایالتی به ایالت دیگر متفاوت است، اگرچه سیستم پایه K-12 و کاملا یکنواخت است. اسناد زیر جهت اخذ ویزای دانش آموزی مورد نیاز است:

  • گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار
  • ویزای دانش آموزی با بیش از 90 اعتبار
  • اثبات تامین مالی برای تمام هزینه ها در مدت اقامت در آلمان.
  • بیمه درمانی، (پزشکی و دندانپزشکی) که تمام شرایط معمول و شرایط اضطراری را برای مدت اقامت پوشش دهد.
  • بیمه سفر برای مدت زمان سفر.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزا

در خصوص تحصیل در آلمان در مقطع دبیرستان یکی از مواردی که در خصوص اخذ ویزای این کشور مهم و نقش تاثیرگذاری دارد مدارکی است که افراد به سفارت این کشور جهت اخذ ویزای تحصیلی آلمان ارائه می دهند. ما در این بخش به بررسی مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای تحصیلی آلمان می پردازیم این مدارک شامل موارد زیر است:

    • ارائه گذرنامه معتبر که حداقل 6 ماه اعتبار داشته باشد

    • ارائه 2 عدد عکس پاسپورتی

    • ارائه اصل و کپی تأییدیه پذیرش از مدارس این کشور

    • ارائه مدارک مالی و گواهی تمکن مالی

    • ارائه انگیزه نامه

    • ارائه ترجمه و ریز نمرات مدارک سه سال آخر تحصیلی

    • ارائه نامه گواهی پزشکی و واکسیناسیون و بیمه

    تصویر

زبان تحصیل در مدارس آلمان

اگر برای دوره ای که در آلمان تدریس می شود درخواست می کنید، باید ثابت کنید که شما به اندازه کافی تسلط بر روی زبان دارید. شما باید آمادگی آزمون TestDaf آلمانی و همچنین یکی از مدارک و گواهینامه آلمانی به عنوان یک زبان خارجی را ارائه دهید. از 12 فوریه 2016، امتحان “telc Deutsch C1 Hochschule” نیز برای پذیرش در یک دوره زبان آلمانی در همه دانشگاه ها و کالج های آلمان قابل قبول است. اگر می خواهید برای دوره های تحصیل در آلمان به زبان انگلیسی اقدام کنید، نیازی به ارائه مدارک زبان آلمانی نیست.

شرایط عمومی تحصیل در آلمان در مقطع دبیرستان

تحصیل در آلمان در مقطع دبیرستان، در ابتدا مستلزم گاهی افراد متقاضی در خصوص شرایط عمومی این کشور می باشد. ما در این بخش به بررسی شرایط عمومی کشور آلمان می پردازیم تا در صورتی که شما عزیزان این کشور را به عنوان مقصد مهاجرتی خود انتخاب نموده اید نسبت به شرایط عمومی کشور آلمان اطلاعات اولیه مختصری را داشته باشید. آلمان یکی از بزرگترین کشورهای اروپایی از لحاظ شرایط اقتصادی و جمعیتی می باشد. این کشور با کشورهایی همچون فرانسه، هلند، دانمارک، اتریش، ایتالیا و سوئیس دارای مرز مشترک خاکی میباشد. کشور آلمان در حدود ۳۵۷ کیلومتر مربع مساحت دارد و جمعیتی بالغ بر ۸۲ میلیون نفر بر اساس آمار ارائه شده دارد. از جمعیت اعلام شده حدود ۹۵ درصد از اتباع کشور آلمان به زبان آلمانی تکلم می کنند و زبان رسمی کشور آلمان، آلمانی میباشد. کشور آلمان یکی از بزرگترین کشورهای جهان از لحاظ رشد اقتصادی و توسعه یافتگی صنعتی به حساب می آید به طوری که در حدود ۵۰۰ شرکت بزرگ دنیا ۳۷ شرکت در این کشور دارای شعبه می باشند. بر اساس آخرین آمار اعلام شده نرخ بیکاری در آلمان در حدود 3.1% است.

اخذ بورسیه تحصیلی برای مقطع دبیرستان

یکی از موارد مهمی که افراد متقاضی تحصیل در آلمان در مقطع دبیرستان به آن توجه می کنند و تمایل دارند نسبت به آن اطلاعات مورد نیاز را کسب نمایند شرایط اخذ بورسیه در این کشور می باشد. با توجه به نوع نظام آموزشی حاکم در کشور آلمان که نظام آموزش دولتی میباشد، بدین صورت که افراد خارجی می توانند همانند اتباع این کشور از تحصیلات رایگان در آلمان استفاده نمایند. طبیعتاً امکان اخذ بورسیه های تحصیلی در این کشور به ویژه در مقطع دبیرستان و مقاطع پایین تر از دبیرستان برای افراد متقاضی امکان پذیر نمی باشد، زیرا افرادی که وارد کشور آلمان به واسطه تحصیل در مقاطع پایین تر از دانشگاه می شوند بابت تحصیل خود هزینه ای نمی پردازند.

البته نکته قابل توجه این است که افرادی که به واسطه مهاجرت تحصیلی وارد دانشگاه های این کشور نیز می شود هزینه ای بابت تحصیل خود پرداخت نمی نمایند. افراد متقاضی باید توجه داشته باشند حتی اگر بورسیه های تحصیلی هم در کشور آلمان وجود داشته باشد این بورسیه ها برای اتباع بومی آلمان در نظر گرفته شده است. بدین صورت که این بورسیه ها معمولاً هزینه های زندگی و هزینه های جزئی تحصیلی که شامل هزینه های ثبت نام و خرید کتب می باشد را پوشش می دهد.

تصویر

معرفی دبیرستان های های کشور آلمان

یکی از مواردی که در بحث اخذ ویزای تحصیلی آلمان و تحصیل در آلمان در مقطع دبیرستان این کشور برای افراد متقاضی مهم می باشد این است که کدام یک از مدارس این کشور پذیرش برای آنها صادر می شود. با توجه به نوع نظام آموزشی آلمان و کیفیت بالای تحصیل در مدارس این کشور، آلمان می تواند یکی از کشورهای ایده آل برای ادامه تحصیل و زندگی به حساب آید. ما دراین بخش به معرفی برخی مدارس این کشور می پردازیم که شامل موارد زیر می باشد:

  • مدرسه آگنشتاین جیمناسیوم(ST. LEONHARD GYMNASIUM AACHEN)

  • مدرسه بین المللی آکادیس بد هامبورگ (ACCADIS BAD HOMBURG)

  • مدرسه برلین PHORMS SÜD

  • مدرسه بین المللی بن (BONN)

  • مدرسه بین المللی براونشوایگ وولفسزبرگ

  • مدرسه بین المللی سنت جورج

  • مدرسه ای ابتدایی برای دوزبانه ها در کلن آلمان (BILINGUALE GRUNDSCHULE BILINGO )

  • مدرسه فریدن ژول کلن (FRIEDENSSCHULE)

  • مدرسه بین المللی سنت جورج

  • فورم – جوزف شوارتز شوال( JOSEF SCHWARZ SCHULE)

  • مدرسه بین المللی روهر (RUHR)

  • مدرسه گو ات اسکول در اسن آلمان (GOETHESCHULE ESSEN)

  • مدرسه بین المللی فرانکفورت

  • مدرسه بین المللی راین ماین فرانکفورت RHEIN-MAINم

  • مدرسه متروپولیتن فرانکفورت

  • فورمن فرانکفورت

  • مدرسه بین المللی دوسلدورف( DÜSSELDORF)


دیدگاه ها
  دیدگاه ها
پربحث های هفته   
همسر رهبر معظم انقلاب: آقای ما اجازه نمی‌دهد که در خانه، غیر از برنج کوپنی استفاده کنیم و آن هم کفاف خوراک ما را بیش از یک بار در هفته نمی‌دهد (355 نظر) رهبر معظم انقلاب: در ایستگاه منتظر قطار بودم که فردی که اصلا نمی شناختمش شروع کرد به مسخره کردن من+ویدیو (209 نظر) میزبانی رهبر معظم انقلاب از مهمانش در ضیافتی به صرف شام +عکس/سفره ای که اُملت تنها غذای آن بود... (143 نظر) نگاهی به سفره مفصل و تمام و کمال حضرت ابوالفضل در منزل شاه نشین علی دایی+عکس/ از گل آرایی و شمع‌دان‌هایی طلایی تا پَک هایی لاکچری و جذاب (85 نظر) نگاهی به کیک تولد آیتک سلامت کاپیتان چشم آبی تیم ملی والیبال بانوان و رقیب زهرا گونش/ مبارکا باشه (60 نظر) (فیلم) ورود جالب و معنادار رهبر انقلاب به حسینیه امام خمینی (ره) به همراه مسعود پزشکیان و شعار حیدر حیدر جمعیت (57 نظر) نگاهی به میز عقد ساده و با دیزاین مختصرِ زینب سلیمانی دختر کوچکِ سردار سلیمانی و همسر لبنانی‌اش+عکس/ استندهای اسم و شمع های تک رنگ (49 نظر) در خانه شهید رئیسی به روی همه مردم باز می شود (44 نظر) خلاقیت هوش پران مغازه دار کاشانی برای کشاندن مشتری به مغازه حماسه آفرید/ مغزشو باید طلا گرفت+عکس (23 نظر) ریحانه سادات دختر بزرگ شهید رئیسی: سجاده نماز پدرم را در اندونزی تکه تکه کردند و به عنوان تبرّک بین مردم پخش کردند+ویدیو (22 نظر) حضور ساده و بدون تشریفات همسر رهبر معظم انقلاب در یک درمانگاه/ ایشان گفتند من نمی‌خواهم پارتی بازی بکنم+ویدیو (16 نظر) خلاقیت بی نظیر راننده تهرانی، با نوشته جالب پشت پژو پارس حماسه آفرین شد/ آدم حَظ میکنه از این درک و فهم بالا (11 نظر) رهبر معظم انقلاب: بعد از فوت پدرم همه‌ی موجودی خانه‌اش 45 هزار تومان شد که نمی‌شد با آن گاز یا یخچال خرید (11 نظر) نگاهی به خلوت احساسی آزاده نامداری، مجری پرانرژی در ماه محرم و شال سبزرنگ زیبایش/ حیف جوونیش+عکس (9 نظر) هنرمندان و ورزشکارانی که در مراسم نذری پوریا پورسرخ بازیگر سریال کیمیا حضور داشتند/ علی پروین هم بود+عکس (8 نظر)
پربازدیدترین ویدئوهای روز   
تیتر امروز   
نامه زیرکانه و دلبرانه انیس الدوله، بانوی اول حرمسرا به ناصرالدین شاه / یا به من وام بدهید یا شهرستانک را از من بخرید!
رفع فیلترینگ به طور کامل در دست شخص رئیس جمهور است
منظور ظریف از دولت وفاق ملی چیست؟
خرید کردن پسر رهبر معظم انقلاب: از ایستادن در صف و رعایت نوبت تا لحن عادی فروشنده با ایشان مثل دیگر مشتری ها
اختلاف زن و شوهر بوکانی هفت هکتار مزرعه گندم را به آتش کشاند
تصاویر جالب و دیدنی از آیین های عزاداری محرم در 12 کشور مختلف جهان/ از به زنجیر کشیدن زنان تا عبور کردن پابرهنه از روی زغال‌های روشن
(ویدیو) ترانه سوزناک همایون شجریان در دلتنگی و فراق پدرش/ چه بغضی هم داره
(تصاویر) 9 تا از باور نکردنی ترین مراسم غیرعادی که در برخی مناطق جهان جانشین دفن کردن مردگان شده است/ روی کسانی که مرده‌هاشونو میسوزونن رو سفید کردن کلا
ویدئوی فوق العاده باشگاه اینتر برای معرفی مهدی طارمی/یک شاهزاده ازخلیج فارس/ مهدی طارمی: ایران در قلب من است و اینتر در ذهن من
باقری: لبنان، جهنم بی‌بازگشت برای صهیونیست‌ها خواهد بود
بغض و غم شبنم مقدمی، داور برنامه "صداتو"، بر سر مزار استاد آواز ایران/ نگاه به خانه ابدی استاد شجریان با سنگ مزار ساده و نوشته ی کوتاه برای مردم سرزمینشان
رونمایی محسن کیایی از دختر ناز و همسر جوانش به مناسبت 22مین سالگرد ازدواجشان/ مجری برنامه "صداتو"، برای اولین بار، خاطره ای از ازدواج زودهنگامش تعریف کرد
(تصاویر) چیدمان مدرن و اروپایی پنت هاوس شیک رضا گلزار با مبلمانی با رنگ های متضاد هم، ستون های طرحدار و باشگاه خانگی
گزارش ظریف از انتخاب اعضای کابینه دولت چهاردهم
شاعرانه ترین سکانس عاشقانه سینمای ایران/ عاشقانه بی تکرار پارسا پیروزفر و نیکی کریمی/ عاشقانه ای که رودست نداره
منتخب روز   
اقدام منحصربفرد و زیبای طلافروش یزدی به احترام دختر سه ساله امام حسین(ع)+عکس/ این جور تصاویر مخصوص ایران ماست والسلام👌 (فیلم) رهبر معظم انقلاب: به من می‌گویند شما گفتید سوءاستفاده جویان را افشا نکنید / ما حق نداریم افراد را به صرف گمان متهم کنیم سکانس خوشحالی قُباد از بارداری شهرزاد/ قُباد: من تا الان نمیدونستم از این دنیا و از این زندگی چی میخوام اما الان.... (عکس) هدایای ارزشمندی که پزشکیان در پشت صحنه یک هیئت دریافت کرد / خوشا راهی که آغازش با حسین است ... (ویدئو) شعر سوزناک شهریار برای مادر بزرگش که با شنیدنش اشک از چشمانتان سرازیر خواهد شد به یادماندنی ترین سکانس عاشقانه سریال شهرزاد / از بله گفتن شهرزاد تا مرگ مرگ بزرگ آقا نقش دختر رهبر انقلاب در ترمیم دست مجروح ایشان/ فرزند دختری که به پدر اُنس داشت (عکس) شوخی ظریف با آقای ظریف؛ از مقایسه ظریف با مِسی تا انداختن ماسک به شکل آقای رئیس جمهور!! واکنش عضو دفتر رهبر انقلاب به پست اینستاگرامی پسرش با هشتگ برای ایران، پزشکیان سکانسی از سریال پُرحاشیه این روزها؛ زمین خوردن ثریا در سریال در انتهای شب/ شما چه حِسی داشتین؟