تیک آبی توییتر چیست ؟
توییتر خود در توضیح این تیک آبی می گوید که :
«این نشان Verified Badge همواره در کنار نام در حساب کاربری در نتایج جستجو نشان داده می شود و به تنظیمات صفحه حساب کاربری ربطی ندارد. به علاوه با تغییر تم یا رنگ نمایه، این تیک همیشه یک رنگ است و همیشه در همان مکان یعنی جلوی نام کاربری نشان داده می شود.»
حالا ممکن است سؤال کنید تیک آبی توییتر اصلاً به چه دردی می خورد؟
در ساده ترین حالت صفحه شما در توییتر از صفحات غیر معتبر شناخته شده و می توانید ثبات بیشتری را از نظر دریافت فالور یا دنبال کننده داشته باشید.
به علاوه، اگر تیک آبی توییتر دریافت کنید، می توانید به تجزیه و تحلیل های آماری توییتر هم دسترسی پیدا کنید. نکته مهم دیگر این است که در جامعه توئیتری ها اعتماد بیشتری را جلب خواهید کرد.
این مورد آخر را به هیچ عنوان دست کم نگیرید. اعتماد در بین فالورها و شناخته شدن در این شبکه اجتماعی سطح ارتباطات شما را ارتقا داده و حتی ممکن است درهای جدیدی به روی کسب و کار یا زندگی شما باز کند.
فایده دیگر تیک آبی توییتر این است که هویت شما دیگر کاملاً متعلق به خودتان است و می توانید مطمئن باشید که دیگر به سرقت نخواهد رفت. اما در نهایت یک مزیت خودخواهانه تر دیگر هم وجود دارد که گذشتن از آن کمی سخت است و آن چیزی نیست جز شهرت!
خصوصاً آن که شهرت در Twitter به سادگی اینستاگرام به دست نمی آید و باید مدت ها در این شبکه اجتماعی فعالیت صحیح و منظم داشته باشید تا بتوانید کاربران سختگیر توئیتری را به سمت خودتان جلب کنید. بنابراین اگر موفق به این کار شدید و توانستید در مرحله آخر تیک آبی Blue Check Mark هم دریافت کنید، باید حسابی به خودتان ببالید!
چگونه تیک آبی توییتر را به چنگ بیاوریم؟
این تیک آبی را می توانید با چند حرکت ساده به دست بیاورید. کافی است که شرایط دریافت این تیک را داشته باشید تا کل مسیر برایتان هموار شود. اول آن که باید طبق سیاست های تعیین شده توییتر، حساب کاربری شما در زمینه منافع عمومی و مرتبط با یکی از فیلدهای زیر باشد:
ورزش، کسب و کار، تلویزیون، دین، سیاست، رسانه، موسیقی، دولت، روزنامه نگاری، فیلم و سایر فیلدهایی که می توانند محبوب و کلیدی باشند.
تیک آبی توییتر را دریافت کنید
حالا دست به کار شده و مراحل زیر را طی کنید:
- نمایه خود را تکمیل کنید
منظور از نمایه همان پروفایل شما است باید عکس پروفایل، نام، وب سایت و بیوگرافی را به طور کامل پر کنید. برای این کار باید روی گزینه ویرایش پروفایل کلیک کرده و تغییرات لازم را اعمال کنید. هنگامی که اطلاعات خود را ویرایش می کنید، توصیه می کنیم که نام پروفایل خود را به صورت واقعی به نام خودتان یا شرکت یا سازمان انتخاب کنید. عکس پروفایل نیز بهتر است چهره خودتان باشد یا لوگوی سازمان یا تجارتتان روی آن درج شده باشد.

شماره تلفن و ایمیل را تایید کنید
در ابتدا باید یک شماره تلفن فعال وارد کنید و منتظر بمانید که یک کد تایید به آن ارسال شود. بعد از وارد کردن کد تایید، شماره تلفن شما ثبت خواهد شد. بعد از آن نوبت به تایید ایمیل می رسد که با همین ترتیب باید آن را به تایید برسانید. درواقع توییتر یک ایمیل به آدرسی که وارد کرده اید ارسال می کند و شما باید روی لینکی که برای شما ارسال شده است کلیک کنید. اگر آدرس ایمیل شما تایید شود، آن را به صورت زیر مشاهده خواهید کرد:
- توئیت ها را در حالت عمومی قرار دهید
اگر تاکنون ترجیح می داده اید که توئیت های خود را تنها برای افرادی که می شناسید منتشر کنید، از حالا باید آن ها را در اختیار عموم قرار دهید. چراکه حسابی با تیک آبی، قطعا باید در سطح جامعه شناخته شده باشد و محتوای خود را نیز برای عموم جامعه تولید کند.
فرم درخواست تایید تیک آبی توییتر را پر کنید
وارد قسمت درخواست تایید شوید. ابتدا توییتر از شما می خواهد که به حساب کاربری که می خواهید برای آن تیک آبی توییتر بگیرید، وارد شوید. بعد از لاگین کردن، اطلاعات مورد نظر را تکمیل می کنید. مهم ترین بخش که احتمالاً وقت زیادی هم از شما خواهد گرفت، جایی است که باید به توییتر در یک پاراگراف توضیح دهید که چرا می خواهید حساب کاربری شما تایید شده و تیک آبی بگیرید. شما همچنین می توانید در این بخش لینک هایی را قرار دهید که ادعای شما برای دریافت تیک را تقویت می کنند. به طورکلی دقت و وسواس زیادی در این بخش به خرج بدهید و سعی کنید ادعای خود را به طور صادقانه و شفاف بیان کنید.

شانستان را بالا ببرید
قطعا ترفندهایی وجود دارد که کمک می کنند شانس شما برای گرفتن تایید توییتر بالا برود. در زیر به مواردی اشاره می کنیم که برحسب تجربه به دست آمده اند و توصیه می کنیم آن ها را مانند نصیحت های باارزش حتماً یاد گرفته و به کار بگیرید.
- حداقل در دو هفته اخیر به طور مداوم حساب کاربری خود را فعال نگه دارید. چرا این حرف را می زنیم؟ چون خود توییتر می گوید که پیش از ارسال درخواست تایید، مطمئن شوید که حساب شما «آماده» است. به نظر می رسد منظور از آمادگی این باشد که حساب شما فعالیت درست و حسابی داشته باشد!
- به حساب های کاربری دیگر در توییتر لینک بدهید. برخلاف اینستاگرام که لینک دادن می تواند بسیار مضر باشد، در توییتر این کار می تواند برای دریافت تیک آبی توییتر مفید هم باشد. مثلاً می توانید کارفرما یا شرکای خود را در به یوی حساب کاربری تان تگ کنید.
- اگر یک سازمان یا شرکت هستید، اعداد دقیق را در حساب کاربری خود بنویسید. مثلاً می توانید سال شروع فعالیت یا آدرس دقیق محل شرکت را ثبت کنید.
- اگر یک حساب شخصی دارید، بهترین عنوان شغلی خود را در بیوگرافی بنویسید. عنوان شغلی خود را خلاصه نکنید یا علائم نامفهوم را برای نوشتن آن به کار نگیرید.
- عکسی را برای نمایه انتخاب کنید که شما را در حال انجام دادن یک کار مهم به تصویر بکشد!

اگر باز هم درخواست شما تایید نشد، جای نگرانی نیست. بعد از گذشت 30 روز باز هم می توانید دوباره تلاش کنید تا شاید این بار حساب شما با تیک آبی جانی دوباره گرفت!