دسته بندی ها

سیاست
جامعه
حوادث
اقتصاد
ورزش
دانشگاه
موسیقی
هنر و رسانه
علم و فناوری
بازار
مجله خانواده
ویدیو
عکس

جستجو در ساعدنیوز

مجله خانواده / مجله خودرو / دانستنی های خودرو /

9 علت مهم بالا رفتن آمپر ماشین که باید بدانید!!! 

چهارشنبه، 25 بهمن 1402
بالا رفتن آمپر آب اتفاقی است که رانندگان بسیاری را آزار داده و باعث نگرانی آنها می شود. در ادامه این مطلب از ساعد نیوز دلایل بالا رفتن آمپر بیان می شود.

بالا رفتن آمپر و داغ کردن موتور ماشین می تواند ریشه در مسدود بودن خروجی اگزوز و یا کثیف بودن بیش از حد بدنه موتور داشته باشد برای جلوگیری از آن معاینه فنی خودرو را به طور مرتب انجام دهید. در ادامه دلایل دیگر این عارضه بیان شده است.

مهم‌ترین دلایل بالا رفتن آمپر ماشین و جوش آوردن خودرو


علت‌یابی درست در هنگام بروز ناکارآمدی یک وسیله، موضوع مهمی است که می‌تواند بخش بزرگی از مشکل شما را حل کند. اگر با علت‌های بالا رفتن آمپر ماشین آشنا باشید، به راحتی مشکتان را برطرف خواهید کرد.

1. عملکرد نادرست رادیاتور


مایع خنک‌کننده‌ای که در موتور خودرو وجود دارد، حرارت ناشی از فعالیت موتور را به رادیاتور می‌رساند. سپس این مایع از طریق رادیاتور به محیط اتومبیل منتقل می‌شود‌. در صورتی که رادیاتور در انجام فعالیت خود دچار اختلال باشد، این کار به درستی صورت نمی‌گیرد و در اثر فشار آمدن به موتور، آمپر خودروی شما بالا می‌رود.

2. مشکل در ترموستات


ترموستات وظیفه دارد که از جریان مایع خنک‌کننده جلوگیری کرده تا موتور به دمای عادی برسد. این کار خصوصا در فصل سرما بسیار اهمیت دارد. بنابراین اگر ترموستات خراب باشد و به طور کامل، جریان مایع خنک‌کننده را مسدود کند، دمای موتور هم بالا رفته و داغ می‌کند که می‌تواند علت بالا رفتن آمپر در سرعت بالا باشد.

3. اشکال در فن رادیاتور


فن رادیاتور با چرخش خود باعث خنک شدن فضای کلی رادیاتور و موتور خواهد شد. زمانی که این قطعه دچار مشکل شود، فشار روی موتور خودرو زیاد شده و اتومبیل شما جوش می‌آورد.

4. عملکرد غلط واتر پمپ


واتر پمپ از دیگر اجزایی است که از داغ شدن بیش از حد موتور جلوگیری می‌کند. با ایجاد اختلال در این قطعه، در بسیاری از مواقع ماشین شما جوش می‌آورد.

5. مسدود شدن خروجی اگزوز


زمانی که راه خروجی دود در اگزوز خودروی شما به هر دلیلی مثل برخورد با سنگ، ضربه، شکستگی و ... مسدود شود، فشار زیادی به موتور می‌آید. این اتفاق موجب داغ شدن موتور و بالا رفتن نمایشگر آمپر خواهد شد.

6. کثیف بودن بیش از اندازه بدنه موتور


شیارهایی که روی بدنه موتور خودرو قرار دارند، بخشی از حرارت موتور را به خارج هدایت می‌کند. زمانی که بدنه موتور بیش از اندازه کثیف باشد، هنگام انجام کار بیش از پیش داغ شده و حرارت داخل موتور می‌ماند. این داغی درنهایت به آمپر می‌رسد و باعث بالا رفتن آمپر ماشین می‌شود.

7. عدم تنظیم موتور


موتور ماشین، یکی از اصلی‌ترین اجزای این وسیله است که کارکرد مناسب خودرو به آن وابسته است. عدم تنظیم موتور و اختلال در کارکردهای آن، جوش آوردن خودرو را به همراه دارد.

8. سفت بودن سوپاپ‌ها


میزان سفت بودن یا شل بودن سوپاپ‌ها تنظیمات خاصی دارد. در صورتی که سوپاپ‌های خودرو بیش از حد سفت باشند، موتور اتومبیل در دور بالا فشار زیادی را تحمل می‌کند. در نتیجه خیلی زود جوش می‌آورد و آمپر ماشین بالا می‌رود.

9. کم بودن سطح روغن موتور یا کیفیت پایین آن


روغن موتور، در بسیاری از قسمت‌های متحرک موتور وجود دارد. روغن، حرارت تولید شده توسط موتور را گرفته و به بیرون هدایت می‌کند. کم بودن حجم و اندازه روغن موتور و یا پایین بودن کیفیت آن باعث می‌شود که حرارت موتور داخل موتور بماند و ماشین جوش بیاورد.

سخن پایانی


دمای آب رادیاتور یکی از موارد مهمی است که باید حتما به آن توجه داشته باشید، زیرا در صورت عدم توجه به آن احتمال وارد شدن صدمه به قسمت های مختلف خودرو شما وجود دارد.


پسندیدم دیدگاه ها

استخاره آنلاین
فال حافظ آنلاین
فال امروز شنبه 12 آبان
از سراسر وب
دیدگاه خود را ثبت نمایید
ویرایش و ویراستاری متون انگلیسی
اکسپت فوری مقاله برای دوره دکتری
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات خارجی ISI، SCOPUS، PUBMED، ISC
بهترین ترجمه با بهترین مترجم آنلاین + معرفی 8 پلتفرم برتر ترجمه
پایان نامه خود را چگونه به مقاله تبدیل کنیم؟
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی
نگاهی به بازیگرانی که لقب" بچه طلاق" رو با خودشان یدک می‌کشند+عکس/ بهرام افشاری، مهراوه شریفی‌نیا؛ کیمیا خانم سریال کیمیا و...
روزی که بی حجابی در ایران اجباری شد! جشن کشف حجاب و نمایش بدن برهنه هنرپیشه ها باب شد!
ویدیو/ خلاقیت حماسی هوش مصنوعی در انتخاب بازیگر برای ایفای نقش کوروش کبیر؛ از امین زندگانی و حامد بهداد تا شهاب حسینی و بهرام رادان
مراحل سابمیت مقاله