به گزارش سایت خبری ساعد نیوز به نقل از خبرگزاری مهر، دکتر سید علی حسینی رئیس مرکز امور هیئت علمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اعلام این خبر افزود: سهمیه سرباز هیئت علمی که در سال های گذشته داشته ایم، کفاف ۷۰ دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی در سراسر کشور را نمی داد.
وی افزود: لذا با اطلاع کامل از نیاز نیروهای مسلح به کادر درمانی مقرر شد از رشته هایی مثل دکتری تخصصی داروسازی یا رشته های تخصصی علوم پایه که کاربرد کمتری در نیروهای مسلح دارند در دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی کشور به صورت سرباز هیئت علمی استفاده بیشتری داشته باشیم.
حسینی هدف از این کار را تقویت دانشگاه های علوم پزشکی کم برخوردار که امکان جذب هیئت علمی را به طور معمول ندارند عنوان کرد و گفت: دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی سیرجان، فسا، سبزوار، بیرجند، لارستان، آبادان، تربت حیدریه، اسفراین، بوشهر، جیرفت و زاهدان از جمله مراکزی هستند که امیدواریم با افزایش تخصیص ظرفیت سرباز هیئت علمی بتوانیم نیازهای آنها را تا حدی پوشش دهیم.
وی افزود: اعضای هیئت علمی سرباز از زمان شروع آموزش نظامی آنها مکلف به خدمت ۴۸ ماه دوره ضرورت و تعهدات مرتبط با این قانون مستند و از آنجا که افراد معرفی شده حداقل تا ۴ سال مشمول انجام خدمت در آن دانشگاه خواهند بود لذا فرصت مغتنمی است تا از این طریق نیازهای فوری دانشگاه های علوم پزشکی تامین شود.
رئیس مرکز امور هیئت علمی وزارت بهداشت از تشکیل کمیته رفاهی اعضای هیئت علمی وزارت بهداشت با دستور معاون آموزشی وزارت متبوع خبر داد و گفت: در جلسه اخیر این کمیته امضای تفاهم نامه با دفاتر گردشگری و سیاحتی جهت تسهیل سفرهای سیاحتی، علمی و آموزشی اعضای هیئت علمی در دستور کار قرار گرفت.
حسینی با اشاره به اینکه توجه به رفاه اعضای هیئت علمی دانشگاه های علوم پزشکی و خانواده های آنها از اولویت های این مرکز است خاطرنشان کرد: مرکز امور هیئت علمی وزارت بهداشت آمادگی دارد تا از تجربیات دانشگاههای علوم پزشکی کشور در زمینه خدمات رفاهی بهره مند شود.