اگر پسورد لپ تاپ را فراموش کردیم چه کنیم؟

  دوشنبه، 28 مهر 1399   زمان مطالعه 6 دقیقه
اگر پسورد لپ تاپ را فراموش کردیم چه کنیم؟
چند اکانت آنلاین دارید؟ آیا می‌توانید تمام کلمات عبور مربوط به آنها را به‌خاطر بیاورید؟ یا اینکه امنیت خود را با انتخاب تنها یک کلمه عبور برای تمام اکانت‌ها به‌خطر انداخته‌اید؟ اما نیازی نیست خودتان را تحت فشار بگذارید. از یک برنامه "پسورد منیجر" مانند RememBear استفاده کنید. یک مدیر برای کلمات عبور که رایگان، ایمن همراه با گزینه‌های پرمیوم است.

با فراموش کردن پسورد لپ تاپ چه کنیم؟

پسورد لپ تاپ، رمز عبوری است که کاربر از آن برای وارد شدن به دستگاه خود استفاده می کند. وجود پسورد لپ تاپ سبب می شود تا امنیت دستگاه بالا رود و استفاده از اطلاعات موجود در آن تنها برای صاحب دستگاه ممکن گردد. اما مشکلی که گاه برای کاربر ایجاد می شود فراموش کردن پسورد لپ تاپ است.

به ویژه اگر کاربر پسوردی را بر روی دستگاه گذاشته باشد که چندان برای او آشنا نبوده است. یا پسوردی باشد که مرتباً عوض شده و حال فراموش شده است. در چنین شرایطی دستگاه دیگر اجازه ورود به سیستم عامل را نمی دهد و کاربر با دستگاهی مواجه می شود که مرتبا به وی اعلام می دارد پسورد وارد شده اشتباه است. در این مقاله برآنیم تا راهکارهای موجود جهت حل مشکل فراموش کردن پسورد لپ تاپ را با شما درمیان بگذاریم

در صورت فراموش کردن پسورد لپ تاپ چه کنیم؟

در صورت فراموش کردن پسورد لپ تاپ سه راه پیش پای شما وجود دارد که می توانید با استفاده از آنها بازیابی رمز عبور خود را انجام دهید. در ادامه با این سه راه آشنا می شویم:

  • تعویض سیستم عامل

این روش بسیار وقت گیر است و همچنین باعث از دست رفتن فایل هایی خواهد شد که در درایو سیستم عامل قرار دارند.

  • ساخت دیسکت نجات

در بخش های آتی ساخت دیسک نجات جهت رفع مشکل فراموش کردن پسورد لپ تاپ شرح داده می شود. البته این راه برای پیشگیری است و در زمان فراموش کردن پسورد لپ تاپ به کمک شما می آید.

  • استفاده از نرم افزارها

برخی برنامه ها نیز می توانند به شما کمک کنند تا بتوانید پسورد فراموش شده را تغییر دهید. به عنوان مثال Windows Password Recovery 0 که این برنامه به شما کمک می کند بتوانید با یک رمز عبور خالی وارد سیستم خود شوید.Windows password Recovery 6.0 برنامه ی کاربردی و با کاربری آسانی است که به شما کمک می کند تا به راحتی رمز عبور خود را در هر سیستم و هر ویندوزی بازیابی کنید.

شکلی که در این روش وجود دارد این است که اولا این کار به کسی نیاز دارد که کمی حرفه ای باشد و همچنین نیاز دارد تا برای این کار وقت کافی بگذارید که اگر مشکل زمان داشته باشید این کار برای شما چندان خوشایند نیست.

اما چرا باید از پسورد منیجر RememBear استفاده کنیم؟

پسورد منیجرهای زیادی از ابزار رایگان داخل کروم و فایرفاکس گرفته تا نمونه های اشتراکی گوناگون در دسترس هستند. پس چرا باید ابزاری مانند RememBear را استفاده کنیم؟

یکی از دلایل آن توجه بسیار زیاد شرکت سازنده آن به کلمات عبور امن است. از دیگر نکات بارز این نرم افزار برای آنهایی که به دنبال ایمن نگه داشتن اکانت های آنلاین خود هستند رایگان بودن آن برای استفاده در یک دستگاه است. اگر تمایل دارید تا کلمات عبور خود را از طریق کلاود امن با سایر دستگاه ها سینک کنید باید مبلغ ناچیز ماهیانه 3 دلار را به عنوان حق اشتراک پرداخت کنید.

ویژگی های RememBear

وقتی درباره یک سرویس جدید تصمیم گیری می کنید، نکته مهم آن است که بدانید قرار است چه چیزهایی نصیب تان شود. نسخه رایگان و پولی RememBear ویژگی های متعددی دارند که زندگی آنلاین کاربران را ایمن تر از همیشه می کنند.

تصویر

به عنوان مثال، می توانید جزئیات لاگین، کارت های اعتباری، و نکات ایمنی را به صورت کاملا رمزگذاری شده در اکانت RememBear خود ذخیره کنید. بعد از آن می توانید با استفاده از این توضیحات به سادگی کادرهای مخصوص لاگین و فیلدهای مربوط به کارت های بانکی را به صورت آنلاین و با تنها یک کلیک به طور خودکار پرکنید. یعنی اینکه RememBear ایمیل و کلمه عبور شما را به صورت خودکار و کاملا ایمن وارد می کند. توجه داشته باشید که RememBear حتی کدهای یک بار مصرف برای تأیید هویت دو مرحله ای را هم ذخیره می کند.

با توجه به اینکه یک تولیدکننده کلمه عبور ایمن در داخل نرم افزار تعبیه شده ساخت کلمه عبور جدید خیلی ساده است. علاوه بر این، سیستم کدگذاری 256 بیت انتها به انتهای AES امنیت قوی را تضمین می کند. پشتیبانی از ID اثر انگشت و تشخیص چهره بر روی موبایل از دیگر امکانات RememBear است.

تصویر

تنظیم و راه اندازی ذخیره ساز کلمه عبور RememBear

راهنمایی که برای راه اندازی RememBear درنظر گرفته شده تجربه بی دردسری را برای کاربر فراهم می کند. RememBear یکی از کاربرپسندترین پسورد منیجرهایی است که در بازار وجود دارد.

اما پیش از هر چیزی باید یک پسورد مستر به همراه یک کیت بکاپ بسازید. این کیت در قالب کد QR در کنار یک کلید 29 کاراکتری همراه است که برای آنلاک کردن اکانت به آن نیاز است. می توانید یک یادداشت از تمام جزئیات بسازید یا کیت بکاپ خود را پرینت بگیرید و در جای امنی نگه دارید. اگر پسورد مستر را گم کنید نمی توانید لاگین کنید.

بخش مهم تنظیم RememBear حول وارد کردن پسوردها از سایر پسورد منیجرها مانند مرورگرها می چرخد. بعد از آن می توانید افزونه مربوطه برای مرورگر را نصب کنید، یک کارت اعتباری تنظیم کنید و یک نت امن را به آن اضافه کنید.

تصویر

توجه داشته باشید که با ساخت اکانت رایگان می توانید تا 30 روز از امکانات سرویس پولی نرم افزار استفاده کنید.

پشتیبانی تأیید هویت دوعاملی با RememBear

یکی دیگر از ویژگی های RememBear تأیید هویت دوعاملی یا 2FA است. این فناوری در داخل اپ تعبیه شده و حاصل آن یک تجربه 2FA خیلی ساده مانند نام های کاربری و کلمات عبور auto-complete است.

همان طور که می دانید بزرگ ترین مزیت 2FA جلوگیری از ورود دیگران به اکانت شما حتی در صورت دانستن نام کاربری و کلمه عبور است. علاوه بر این، به یک کلید عددی نیاز است که دائما در حال تغییر است و فقط شما به آن دسترسی دارید.

اما 2FA می تواند کمی دردسرساز باشد. وقتی لاگین می کنید سرعت این فرآیند را پایین می آید، اگر یک کلید را اشتباه بزنید باید با یک عدد جدید دوباره این فرآیند را آغاز کنید.

به همین دلیل است که افزودن این ویژگی به RememBear بسیار بااهمیت است. می توانید از موبایل خود برای اسکن کد QR که وبسایت پشتیبانی کننده از 2FA نشان می دهد استفاده کنید یا از این اسکنر کاربردی برای اسکن کد QR که در نسخه دسکتاپ وجود دارد استفاده کنید.

از RememBear برای ذخیره کلمات عبور استفاده کنید

برای ساخت یک لاگین جدید در RememBear روی دکمه Add New که در پایین اپ وجود دارد کلیک کنید. می توانید آن را از طریق مرورگر فراخوانی کنید. RememBear حتی می تواند لاگین کردن شما در وبسایت را شناسایی کند و پیشنهاد ذخیره سازی اطلاعات مربوطه را به شما ارائه دهد.

تصویر

کلمات عبور، کارت های اعتباری و نت ها تماما در داخل اکانت RememBear و با استفاده از رمزگذاری 256 بیتی AES به صورت ایمن نگهداری می شوند. هک این کد تقریبا غیرممکن است.

دیدگاه ها

  دیدگاه ها
نظر خود را به اشتراک بگذارید
پربازدیدترین ویدئوهای روز   
آخرین ویدیو ها   
آخرین تصاویر