عوارض و موارد مصرف داروی رینگر لاکتات

  سه شنبه، 22 فروردین 1402   زمان مطالعه 1 دقیقه
عوارض و موارد مصرف داروی رینگر لاکتات
رینگر لاکتات به منظور تعادل آب بدن تجویز می‌شود. در ین مطلب عوارض و موارد مصرف داروی رینگر لاکتات بررسی می‌شود. همراه ساعدنیوز باشید.

75 درصد وزن بدن ما را آب تشکیل می‌دهد. بیشتر آب بدن در فضای داخل سلولی و بقیه آن در فضای بیرون سلولی قرار دارد. فضای بیرون سلولی شامل: رگ های خونی و فضای بین سلول‌ها است. تقریبا” 60% از وزن افراد بزرگسال را مایع (آب و الکترولیت) تشکیل می‌دهد. سن، جنس و چربی فاکتورهائی هستند که بر میزان مایعات بدن تاثیر می‌گذارند. درصد مایعات بدن در جوانان بیشتر از افراد پیر و در مردان بیش از زنان است. سلول‌های چربی محتوی آب کمتری هستند از این رو مقدار مایع در بدن افراد چاق نسبت به افراد لاغر کمتر است. در مواردی که بیمار دچار کاهش حجم مایعات بدن به دلایل مختلف اعم از مسمومیت ها، اسهال، ضعف بدنی و… نیاز به تزریق سرم دارند که بتوانند سریعا مایعات از دست رفته را با سرم تراپی جبران کنند.

سرم رینگر لاکتات

موارد مصرف داروی رینگر لاکتات


  • اختلال تعادل آب و الکترولیت‌ها، اسیدوز و اسهال

  • برای جایگزینی مایعات و الکترولیت‌های از دست رفته، برقراری تعادل مجدد آب و الکترولیت بدن به خصوص قبل و پس از جراحی و در سوختگی

عوارض مصرف داروی رینگر لاکتات


  • عوارض مصرفی برای سرم رینگر لاکتات ذکر نشده است.

سخن آخر

در بیمارانNPO استفاده می‌شود. این سرم حاویCa ، Na،CL و لاکتات است. لاکتات سبب قلیایی شدن ادرار و خون می شود. بنابراین جهت اسیدوز، اختلال تعادل آب و الکترولیت‌ها قبل و پس از جراحی، اسهال، سوختگی و مسمومیت با داروهای اسیدی کاربرد دارد.


دیدگاه ها

  دیدگاه ها
نظر خود را به اشتراک بگذارید
از سراسر وب   
پربازدیدترین ویدئوهای روز