دسته بندی ها

سیاست
جامعه
حوادث
اقتصاد
ورزش
دانشگاه
موسیقی
هنر و رسانه
علم و فناوری
بازار
مجله خانواده
ویدیو
عکس

جستجو در ساعدنیوز

مجله خانواده / سلامت خانواده / رژیم غذایی /

بهترین و مناسب ترین رژیم غذایی برای عفونت ادراری 

سه شنبه، 28 بهمن 1399
ﺭﻋﺎﻳﺖ ﺗﻌﺎﺩﻝ ﻭ ﺗﻨﻮﻉ ﺩﺭ ﺭژﻳﻢ ﻏﺬﺍیی ﺭﻭﺯﺍﻧﻪ یکی ﺍﺯ ﻧﻜﺎﺕ ﻣﻬﻢ ﺩﺭ ﺗﻨﻈﻴﻢ برﻧﺎﻣﻪ ﻏﺬﺍیی ﺳﺎﻟﻢ برای ﭘﻴﺸﮕﻴﺮی و ﻣﺤﺪﻭﺩ ﻛﺮﺩﻥ ﺑﻴﻤﺎﺭی‌های ﻣﺰﻣﻦ و شایع است.

عفونت ادراری بیماری شایعی می باشد که در زنان ده برابر مردان بروز می کند.عامل ایجاد عفونت باکتری ها می باشند بنابراین برای از بین بردن باکتری های مجاری ادراری بهتر است از غذاهای اسیدی استفاده شود زیرا اسید موجود در غذاها باکتری ها را از بین می برند.عفونت ادراری از طریق مصرف آنتی بیوتیک درمان می شود اما موادغذایی هم می تواند در درمان این بیماری موثر باشند.بیمار برای رفع عفونت باید به میزان زیاد آب و مایعات بنوشد و مصرف موادغذایی شیرین را محدود نماید. در این مطلب به موضوع درمان عفونت ادراری با تغذیه پرداخته ایم.

رژیم غذایی مناسب برای افراد مبتلا به عفونت ادراری

همان طور که در ابتدا نیز گفتیم رژیم غذایی شما می تواند به سرعت درمان عفونت ادراری و کنترل آن کمک کند. در زیر برخی از غذاهای مناسب برای درمان عفونت ادراری را به شما معرفی خواهیم کرد:

1. آب ذغال اخته

زغال اخته یک داروی قدیمی و طبیعی است و می تواند در درمان عفونت ادراری بسیار موثر باشد. اما در صورت خرید آب زغال اخته مطمئن شوید که کاملا طبیعی است و قند مصنوعی ندارد. آب زغال اخته باکتری های تولید کننده عفونت را از بین نمی برد، اما به خروج سریع تر آن ها از بدن کمک می کند. در واقع این میوه ماده ای به نام پروآنتوسیانیدین دارد که به کاهش توانایی باکتری های تولید کننده عفونت به دیواره های دستگاه ادراری کمک می کند و آن ها را دفع خواهد کرد. باید تا زمان درمان عفونت روزانه دو یا سه مرتبه هر بار ¼ فنجان آب زغال اخته طبیعی را در آب رقیق کرده و میل کنید.

2. مقدار زیادی آب بنوشید.

آب برای رقیق كردن محتویات مثانه بسیار مهم است و منجر به تحریك كمتر و تشویق راحت تر ادرار می شود تا بتوانید باكتری های بیشتری را از سیستم ادراری خود خارج كنید. در واقع آب زیاد سیستم ادراری شما را پاکسازی می کند. توجه داشته باشید که یکی از دلایل ایجاد عفونت ادراری کمبود آب در بدن می باشد. بنابراین نوشیدن مقدار کافی آب در روز نیز یک اقدام پیشگیرانه مناسب است.

3. پروبیوتیک ها و غذاهای تخمیر شده با کیفیت خوب را مصرف کنید.

مصرف پروبیوتیک خوراکی در واقع فلور واژن و به طور پیش فرض دستگاه ادراری را تغییر می دهد. مصرف پروبیوتیک در طی عفونت ادراری به ترمیم تعادل میکروبی کمک می کند. توصیه می شود علاوه بر مواد دارای پروبیوتیک مانند ماست، روزانه غذاهای تخمیر شده با کیفیت خوب مانند کلم تره بخورید.

4. پاپایا

پاپایا یکی دیگر از میوه های مفید برای پیشگیری و درمان عفونت های ادراری است. این میوه نیز حالت اسیدیته ادرار را بالا برده و باعث دفع باکتری ها و درمان عفونت ادراری می شود

5. آب انگور قرمز

در درمان عفونت ادراری با تغذیه انگور قرمز نیز از منابع فوق العاده طبیعی است. این میوه قرمز و پرخاصیت حافظ سیستم ادراری بوده به اندازه زغال اخته کمک کننده است.

6. پروتئین گیاهی مصرف کنید.

پروتئین برای حمایت از سیستم ایمنی بدن و تنظیم افزایش قند خون بسیار مهم است. هنگام برنامه ریزی یک وعده غذایی ، همیشه 15 تا 30 گرم پروتئین گیاهی در بشقاب خود قرار دهید.

برای درمان عفونت ادراری از خوردن چه مواد غذایی باید اجتناب شود؟

  1. مصرف ادویه ها مانند فلفل قرمز، خردل، فلفل سبز
  2. فراورده های گوشتی فرآوری شده مانند سوسیس، کالباس خصوصاً گوشت های نمک سود شده
  3. مصرف سیرابی گوشت های صنعتی و کنسرو شده
  4. مصرف مواد غذایی گوگرد دار مانند تربچه سیر پیاز مارچوبه
  5. نوشیدنی های کافئین دار

البته برای درمان عفونت اداری به وسیله رژیم غذایی بعد از اجتناب از مصرف مواد غذایی بالا، بایستی با اسیدی کردن ادرار به وسیله ی مصرف مواد غذایی مشخص شرایط محیط مناسب رشد و تکثیر باکتری ها را از بین برد تا دیگر نتوانند به فعالیت هایشان ادامه دهند و عفونت از بین برود.


پسندیدم دیدگاه ها

استخاره آنلاین
فال حافظ آنلاین
فال امروز دوشنبه 17 اردیبهشت
از سراسر وب
دیدگاه خود را ثبت نمایید
هزینه استخراج مقاله ISI از پایان نامه
اکسپت فوری مقاله برای دوره دکتری
چگونه پایان نامه را به کتاب تبدیل کنیم؟
استخراج فوری مقاله از پایان نامه برای مجلات ISI
پذیرش و چاپ مقاله علمی پژوهشی در کمترین زمان
سابمیت مقاله چیست؟
چاپ مقاله در مجله (ISI, SCOPUS, ISC, PUBMED و علمی پژوهشی) معتبر+ صفر تا صد+ ویدئو آموزشی
مراحل چاپ کتاب با بهترین کیفیت
تبدیل پایان نامه به مقاله علمی پژوهشی
اکسپت فوری مقاله علمی پژوهشی