پس از اعدام علیرضا اکبری، تبعه ایرانی انگلیسی به اتهام جاسوسی، روابط ایران و بریتانیا بار دیگر تیره و تار شد. رویترز به همین مناسبت گاه شمار تیرگیِ روابط ایران و بریتانیا را منتشر کرد:
۱۹۵۳- بریتانیا و آمریکا با کودتا به براندازی دولت مصدق و بازگرداندن محمد رضا شاه کمک کردند.

۱۹۷۹ پیروزی انقلاب اسلامی

۱۹۸۰ - بریتانیا سفارت خود را در تهران تعطیل کرد.

۱۹۸۹- صدور حکم ارتداد سلمان رشدی و قطع مجدد روابط دیپلماتیک ایران و بریتانیا؛

۱۹۹۴ - بریتانیا، ایران را به تماس با گروه موسوم به ارتش جمهوری ایرلند متهم کرد که ایران منکر شد. سفرای هر دو کشور اخراج شدند.

۲۰۰۱ - نقطه عطفی در روابط میان دو کشور پس از انقلاب بود: استراو، وزیر خارجه بریتانیا برای تقویت ائتلاف بین المللی ضد تروریسم پس از حملات ۱۱ سپتامبر به ایران سفر کرد.

۲۰۰۵ - بریتانیا، ایران را به همکاری با حزب الله و ساخت بمب های کنار جاده ای متهم کرد که علیه نظامیان بریتانیایی در عراق استفاده می شد. ایران این اتهام را رد کرد.

۲۰۰۷ - ایران، ۸ سرباز و ۷ تفنگدار بریتانیایی را بازداشت کرد.

۲۰۰۷ - احضار سفیر بریتانیا در اعتراض به اعطای جایزه شوالیه به سلمان رشدی.

۲۰۰۹ - بریتانیا دارایی های ایران را به موجب تحریم های غرب بر سر برنامه هسته ای ایران، مسدود کرد. همان زمان، رهبر معظم انقلاب، بریتانیا را «خیانت پیشه ترین» دشمن ایران خواند که سبب اعتراض بریتانیا شد.

۲۰۰۹ - بازداشت چند ایرانی شاغل در سفارت بریتانیا به اتهام دست داشتن در ناآرامی های پس از انتخابات ۸۸

۲۰۱۱ - وضع تحریم های مالی علیه نهادهای مالی و بانک مرکزی ایران شورای نگهبان هم در واکنش، لایحه پارلمانی با مضمون کاهش روابط با بریتانیا تصویب کرد.

نوامبر ۲۰۱۱ - حمله به سفارت بریتانیا در تهران و تعطیلی سفارت.

۲۰۱۵ - امضای برجام و از سرگیری روابط دیپلماتیک میان دو کشور.

۲۰۱۶ - بازداشت نازنین زاغری به اتهام توطئه برای براندازی حکومت ایران.

۲۰۲۲ - اعمال تحریم علیه چند چهره نظامی و کارخانه صنایع دفاعی مرتبط با تولید پهپاد که می گویند در جنگ روسیه علیه اوکراین استفاده می شود.

البته خبرگزاری رویترز با سوگیری آگاهانه برخی موارد که سبب اعتراض ایران شده، حذف کرده به ویژه در همین ۳ ماه اخیر و اقدامات جدی که بریتانیا علیه ایران انجام داد و ایران هم اعتراض کرد اما به هرحال قابل مطالعه و استناد است.