به گزارش سایت خبری ساعد نیوز، تویوتا کرولا از محبوبیت نسبتا زیادی در بازار داخلی نیز برخوردار است هرچند قیمت دور از انتظار این خودرو در بازار باعث شده است تا مشتریان بسیاری، زرق و برق و امکانات رقبای کره ای کرولا را ارجعیت دهند.
تویوتا کرولا به عنوان خودرویی پر دوام و کم استهلاک شناخته می شود و در ناوگان تاکسیرانی نیز مورد استفاده قرار می گیرد؛ اما با انتخاب کرولا باید دور "آپشن" را خط بکشید چرا که تویوتا در نسخه ی فول آپشن هم مورد خاصی به شما عرضه نمی کند و حتی صندلی چرمی و گرمکن صندلی های جلو در لیست امکانات آن دیده نمی شود؛ نکته ای که در مورد همه ی تویوتا ها کم و بیش صدق میکند.
عملکرد فنی ضعیف تر از رقبا
تویوتا کرولا نسل یازدهم با یک پیشرانه 2 لیتری 4 سیلندر میهمان بازار خودرو کشورمان شده است. این پیشرانه توان تولید 143 اسب بخار قدرت در 6200 دور در دقیقه و 187 نیوتن متر گشتاور در 3600 دور در دقیقه را دارد و چنین نیرویی را از طریق یک گیربکس 4 دنده اتوماتیک به چرخ های جلو منتقل می کند. تویوتا کرولا برای رساندن سرعت خود از 0 به 100 کیلومتربرساعت به حدود 11 ثانیه زمان نیاز دارد و مصرف ترکیبی آن نیز 7.7 لیتر در هر صد کیلومتر است که برای یک سدان خانوادگی مصرف مناسبی به نظر می رسد.
یکی از معایب تویوتا کرولا در مقایسه با سایر خودروهای هم رده چالاکی نسبتا ضعیف این خودرو است؛ به طوری که اگر بخواهیم قوای فنی تویوتا کرولا را در مقایسه با رقبایش بسنجیم، باید گفت که این سدان ژاپنی یک پله پایین تر از رقبای خود قرار می گیرد. مزدا 3 نیو و هیوندای النترا 2017 رقبای تویوتا کرولا در بازار ایران هستند؛ پیشرانه مزدا 3 نیو می تواند 147 اسب بخار قدرت و 187 نیوتن متر گشتاور را تولید کند و در کمتر از 10 ثانیه این سدان اسپرت را به سرعت 100 کیلومتربرساعت برساند. هیوندای النترا جدید نیز به یک پیشرانه 2 لیتری 4 سیلندر مجهز شده است که توانایی تولید 156 اسب بخار قدرت و 195 نیوتن متر گشتاور را دارد و حدودا در 9.6 ثانیه می تواند به سرعت 100 کیلومتر بر ساعت دست یابد؛ بنابراین تویوتا کرولا علی رغم مزیت های فراوان، ازنظر توان فنی و چالاکی کمی ضعیف تر از رقبای خود ظاهرشده است و درواقع عملکرداسپرتی ندارد.
آپشن ها و امکانات رفاهی کمتر در مقایسه با رقبا
تویوتا کرولا E170 با دو تیپ XLI و GLI در بازار ایران حضور دارد که تیپ GLI نمونه فول این خودرو محسوب می شود و در مقایسه با تیپ XLI از امکانات بیشتری برخوردار است. کرولا در بازارهای جهانی یک خودرو اقتصادی به شمار می رود، به همین دلیل از آپشن های متنوعی برخوردار نیست که منطقی هم به نظر می رسد. اما این خودرو در بازار کشور ما در زمره خودروهای اقتصادی قرار نمی گیرد و خریداران انتظار آپشن های به مراتب بروزتری را از این سدان ژاپنی دارند.
ازجمله آپشن ها و امکانات رفاهی که در تویوتا کرولا به کاررفته است می توان به کروز کنترل، سنسورهای جلو و عقب، مانیتور 7 اینچی به همراه 6 بلندگو، سیستم ورود بدون کلید، آینه های جانبی برقی و چند آپشن اشاه کرد. در مقایسه آپشن ها و امکانات رفاهی تویوتا کرولا با رقبا، بازهم کفه ترازو به نفع خودروهایی همچون مزدا 3، هیوندای النترا 2017 یا کیا سراتو وارداتی سنگینی می کند. برای نمونه مزدا 3 نیو علاوه بر برخورداری از آپشن های موجود در تویوتا کرولا به آپشن های دیگری همچون سیستم کنترل کشش و پایداری، سنسور باران، نویگیشن، اتولایت، چراغ های چرخشی، امکان تنظیم صندلی راننده در 6 جهت به صورت برقی و برخی موارد دیگر نیز مجهز است. هیوندای النترا نیز ازلحاظ آپشن و امکانات رفاهی در سطحی مشابه با مزدا 3 نیو قرار دارد؛ بنابراین تویوتا کرولا در این زمینه هم مغلوب رقبای خود می شود.
بازار خریدوفروش ضعیف تر نسبت به رقبا
بازار خرید و فروش ضعیف را نیز می توان در فهرست معایب تویوتا کرولا محسوب کرد. تویوتا کرولا علی رغم این که در جهان خودرو پرفروشی محسوب می شود و در ایران نیز علاقه مندان بسیاری دارد، در مقایسه با سایر خودروهای هم رده از بازار خریدوفروش ضعیف تری برخوردار است. دلیل بازار خریدوفروش ضعیف تر کرولا را باید در آپشن های کمتر و پیشرانه کم توان این خودرو جستجو کرد که خریداران جوان تر را که به دنبال خودروهایی اسپرت و پرشتاب هستند، به سمت محصولاتی همچون مزدا 3 نیو سوق می دهد.