به گزارش سایت خبری ساعد نیوز و به نقل از برنا:
گاهی این قوانین از نظر مردم دیگر کشورها عجیب به نظر می رسند و باعث شگفتی آن ها می شوند.
۱- در ژاپن ضد احتناق های استنشاقی ممنوع هستند
در کشور ژاپن داروهای بدون نسخه ی مخصوص آلرژی و سینوس که حاوی سودوافدرین هستند مثل ضداحتناق های ویکس و سودافد، بر اساس قانون مقابله با داروهای محرک ممنوع هستند. همچنین داروهای حاوی کدئین هم ممنوع هستند و اجازه ندارید این داروها را وارد کشور ژاپن کنید.
۲- در ایتالیا از خوردن و نوشیدن روی پله های کلیسا خودداری کنید
اگر در حین گردش در کلیساهای ایتالیا خسته شدید، به خاطر داشته باشید که هرگز چیزی در محوطه ی کلیسا نخورید، در غیر اینصورت جریمه خواهید شد. در شهر فلورانس خوردن یا نوشیدن روی پله های کلیساها یا در محوطه ی آن ها تخلف محسوب می شود. این قانون در مورد محدوده ی ساختمان های دولتی هم وجود دارد.
۳- در سانفرانسیسکو به کبوترها غذا ندهید
غذا دادن به کبوترها در خیابان های شهر سانفرانسیکو ممنوع است. پل معروف سانفرانسیسکو یعنی گلدن گیت همیشه مملوء از پرنده هایی است که باعث شیوع بیماری و آسیب اموال می شوند. غذا دادن به این پرنده ها جریمه ی سنگینی دارد. حتی شهروندان سانفرانسیسکو تشویق می شوند کسانی که به کبوترها غذا می دهند را به پلیس معرفی کنند.
۴- در فرانسه دستگاه الکل سنج تنفسی به همراه داشته باشید
طبق قانون کشور فرانسه، راننده ها باید همیشه در خودروی خود یک دستگاه الکل سنج تنفسی به همراه داشته باشند. در صورتی که این وسیله را به همراه نداشته باشید، باید درجا ۱۱ یورو جریمه پرداخت کنید.
۵- در سنگاپور مراقب آدامس جویدن تان باشید
در کشور سنگاپور قوانین سفت و سختی در مورد مصرف سیگار وجود دارد. کشیدن سیگار در مکان های عمومی مثل رستوران، خیابان و پارک، جریمه ی سنگینی دارد. جویدن آدامس هم از قوانین سخت این کشور مستثنی نیست. در متروی سنگاپور جویدن پر سر و صدای آدامس ممنوع است و مانند کشیدن سیگار، جریمه دارد.
۶- در کانادا زیاد از پول خردهایتان استفاده نکنید
در کشور کانادا اگر در زمان پرداخت مبلغ خرید، سکه هایتان زیاد باشد، از صندوق دار انتظار نداشته باشید که از شما قبول کند. طبق لایحه ی ارزی کانادا، فروشگاه ها می توانند سکه های زیاد را قبول نکنند. برای مثال اگر خریدار زیادتر از ۲۵ عدد سکه ی ۱ سنتی را یکجا بدهد، فروشنده می تواند قبول نکند.
۷- در دانمارک اسم فرزندشان را باید طبق دستورالعمل انتخاب کنند
طبق قوانین نامگذاری در دانمارک، والدین باید اسم فرزند خود را از میان ۷۰۰۰ نام تعیین شده انتخاب کنند. اگر دانمارکی ها قصد داشته باشند اسمی منحصر به فرد و متفاوت از این فهرست انتخاب کنند باید مجوز دولتی بگیرند.
۸- در کامبوج آب بازی نکنید
در سال ۲۰۰۱، فرماندار پایتخت کامبوج یعنی پنوم پن، فروش و واردات تفنگ های آبپاش را ممنوع کرد تا حوادث ناشی از استفاده ی کینه جویانه از این اسباب بازی کاهش پیدا کند. او نگران بود که استفاده از این تفنگ های آبپاش در سال نو باعث آشوب و اختلال در امنیت عمومی شود.
۹- در مکزیک در هنگام دوچرخه سواری احتیاط کنید
در هنگام رانندگی با ماشین همیشه باید احتیاط کرد اما در کشور مکزیک، این توجه نسبت به دوچرخه سوارها هم وجود دارد. دوچرخه سواران مکزیکی لحظه ای پاهایشان را از روی پدال های دوچرخه بر نمی دارند چون ممکن است کنترل شان را از دست بدهند. شاید عجیب به نظر برسد اما قانون گذارها در واقع به دنبال تأمین امنیت دوچرخه سوارها هستند.
۱۰- در استرالیا تشویق به مصرف الکل ممنوع است
اگرچه کار بارها و میخانه های سراسر دنیا سرو مشروبات الکلی است اما در استرالیا شرکت در هر گونه فعالیت یا عمل ترویجی که مشوق مصرف زیاد لیکور (نوعی نوشابه ی الکی) باشد ممنوع است و جریمه ی این کار ۱۲۶۰۰ دلار خواهد بود.
۱۱- در کانادا زیاد سر و صدا نکنید
در شهر پترولیا در استان اونتاریوی کانادا، رقصیدن اگرچه ممنوع نیست اما سر و صدای زیاد تخلف محسوب می شود، یعنی آواز خواندن، سوت زدن و فریاد زدن بین ساعت های ۱۱ شب تا ۷ صبح ممنوع است.
۱۲- در یونان کفش پاشنه بلند نپوشید
پوشیدن کفش پاشنه بلند در بعضی مکان های تاریخی کشور یونان ممنوع است چون این کفش ها آسیبی جدی به بناها وارد می کنند. به علاوه بعد از آنکه نیروهای نظافت یک سالن تئاتر متعلق به سال ۱۶۱ میلادی، حدود ۲۷ کیلوگرم آدامس در زیر صندلی های آن پیدا کردند، خوردن و نوشیدن هم در این مکان های تاریخی ممنوع شد.
۱۳- در تایلند به پول ها احترام بگذارید
پا گذاشتن روی پول تایلند غیر قانونی است چون تصویر خاندان سلطنتی تایلند روی آن ها وجود دارد. از سال ۱۹۰۸ خدشه دار کردن هر گونه تصویری از خاندان سلطنتی ممنوع شد و مجازات سرپیچی از این قانون، زندان خواهد بود.
۱۴- در چین باید به دیدن والدین شان بروند
دولت چین در سال ۲۰۱۳ قانون حقوق سالخوردگان را تصویب کرد که بر اساس آن افراد بالغ موظفند «غالب اوقات» به دیدن والدین خود بروند. اگر چینی ها از این قانون سرپیچی کنند، دادگاه آن ها را مجبور می کند هر ماه تعداد دفعات مشخصی به والدین خود سر بزنند.
۱۵- در بنگلادش تقلب نکنید
در بسیاری از مدارس و دانشگاه های سراسر دنیا اگر دانش آموزان و دانشجویان دست به تقلب بزنند تهدید به اخراج می شوند اما در بنگلادش قانون سفت و سختی در این مورد وجود دارد. افراد ۱۵ ساله یا زیادتر در صورتی که در امتحانات نهایی تقلب کنند به زندان می روند.
۱۶- در کانادا به آثار هنرمندان کانادایی گوش کنید
طبق قانون کمیسیون رادیو-تلویزیون و ارتباطات از راه دور کانادا، تمامی ایستگاه های رادیویی انگلیسی و فرانوسوی زبان کانادا که آهنگ های پاپ پخش می کنند، باید دست کم ۳۵ درصد از این موسیقی ها را از آثار هنرمندان کانادایی انتخاب کنند.
۱۷- در منطقه ی کارائیب فحش ندهید
در جزیره ی سنت کریستوفر در دریای کارائیب، قانون سفت و سختی در مورد ناسزاگویی وجود دارد و در صورتی که از این قانون سرپیچی کنید دستگیر خواهید شد. این اتفاق در سال ۲۰۱۶ برای فیفتی سنت، رپر مشهور امریکایی افتاد، زمانی که او در کنسرت خود یک دشنام به زبان آورد.