به گزارش سایت خبری ساعد نیوز و به نقل از زوج باز، رابطه راه دور یک رابطه عاشقانه و عاطفی است که بنابر دلایل مختلی از جمله اضطراب اجتماعی، ترس از مواجهه، مهاجرت و غیره بین دو نفر تشکیل می شود. این نوع رابطه ها در سال های اخیر و با پیشرفت تکنولوژی و همچنین آمدن اپلیکیشن ها و فضای مجازی خیلی پر رنگتر شده است و از طرفی برای برخی از افراد نیز از همان ابتدا رابطه ای عاطفی وجود داشته اما به دلایلی مانند مهاجرت و فاصله مکانی به رابطه راه دور مبدل گشته است.اگر شما نیز فردی هستید که درگیر رابطه راه دور شده اید و فکر می کنید طرف مقابل برایتان زوج مناسبی است در گام اول نباید فقط با استفاده از احساساتان انتخاب کنید بلکه در این شرایط پای منطق و افکارتان را نیز باز کنید و به همه جوانب، مزایا و معایب این رابطه فکر کنید و بعد از آن با توجه به تحلیل این وقایع تصمیم مهم زندگی خودتان را بگیرید.
پس برای رسیدن به این هدف و شناخت بیشتر و جزئی تر در مورد وقایع رابطه راه دور و حواشی آن تا پایان مقاله را مطالعه کنید.
راهنمایی های لازم برای داشتن یک رابطه راه دور و کنترل و بهبود آن
در ابتدا باید بگوییم که داشتن رابطه راه دور بخصوص در زمان حال هنر خاصی نمی خواهد چون این رابطه ها اکثر در فضاهای مجازی شکل می گیرند و دو طرف بدون ملاقات چهره به چهره تنها از طریق فضایی غیر واقعی تصویر و صدای یکدیگر را خواهند داشت و در پاره ای از موارد نیز افراد همدیگر را می بینند و بعد زمانی که مورد پسند همدیگر واقع می شوند؛ بنابر شرایط زندگی فاصله مکانی آنها از هم دور می شود پس داشتن این رابطه برای هر فردی کار سختی ندارد اما حفظ و نگهداری آن کاری دشوار است و باید برای آن تلاش کرد در زیر چند نمونه از نکات مفید را برای کنترل و بهبود این روابط را برایتان بازگو می کنیم:
۱- احتیاط کنید
در رابطه از راه دور هر ارتباطی که برقرار می کنید اعم از تصاویر، گفته ها، صداها و خلاصه تمام ارتباطات شما قابل ضبط و ثبت هستند در حالیکه در دنیای واقعی اینچین نیست و خیلی از اوقات گفته ها و بعضی از کار ها حتی فراموش می شوند بنابراین باید خیلی بیشتر حواستان به ارتباطات خود در دنیای مجازی جمع شود.
۲- درخواست ملاقات کنید
اگر شما در یک رابطه راه دور به سر می برید در اولین فرصتی که برایتان پیش آمد سعی کنید به دیدار معشوقتان بروید چون دیدار چهره به چهره و از نزدیک فرصت شناخت صحیح تر او را به شما می دهد و برای ادامه راه کمک زیادی به شما می کند.
۳- بیش از حد در ارتباط نباشید
بعضی از افرادی که در رابطه راه دور به سر می برند فکر می کنند چون فاصله مکانی آنها با هم زیاد است پس باید همیشه و هر ۱۲ ساعت روز با هم در ارتباط باشند اما این کار هم شما را خسته می کند و هم باعث کلافه شدن طرف مقابل می شود. شما سعی کنید به جای ارتباط مداوم، در زمان هایی که حرف می زنید همدیگر را درک کنید و احساساتتان را در میان بگذارید چون با ارتباط بیش از حد خیلی زود خسته می شوید؛ پس اندازه را نگه دارید.
۴- کارهای مشترک انجام دهید
زمانی که باهم تماس ویدیویی دارید سعی کنید کارهایی را به صورت اشتراکی تجربه کنید که باعث شود لذت در کنار هم بودن برایتان بیشتر شود؛ مثلا نقاشی بکشید، فیلم آنلاین نگاه کنید یا هر کاری که مورد علاقه یتان است را انجام دهید و حتی می توانید برای هم دیگر از طریق خرید آنلاین هدیه بگیرید. در هر صورت بسته به خلاقیت خود می توانید کار های دیگری را نیز انجام دهید.
۵- بدبین نباشید
اگرچه شما درفاصله دوری با معشوقتان هستید اما لازم نیست که با هر حرکتی که از سوی او در فضای مجازی می بینید به او شک کنید مثلا اگر کسی او را لایک می کند یا کامنتی برای او می گذارد فورا شما فکر خیانت را در ذهن خود بپرورانید به جای این کار بهتر است متعهد باشید؛ اگرچه شاید برای رابطه راه دور سخت باشد اما تعهد و اعتماد رابطه یتان را با ارزش می کند.
۶- هدف تعیین کنید
بالاخره رابطه راه دور یک روزی باید به پایان برسد و شما باید هدف و سرانجامی برای آن در نظر بگیرید باید از طریق حرف زدن با معشوقتان به او بگویید که این دور بودن چه مدتی طول می کشد؟ و در آینده چه اتفاقاتی رقم می خورد؟ شما باید این سوال ها را پیش بکشید و هدف خود را از رابطه راه دورتان تعیین کنید چون در این صورت حتی اگر دور از همدیگر هم باشید در راستای اهداف مشترکتان تلاش می کنید.
چند نمونه از مزایا و معایب رابطه راه دور
مزایا
۱- فرصت بیشتر برای شناخت و صحبت دارید
در رابطه های نزدیک معمولا دو نفر اوقات زیادی را به تفریح و درکنار هم بودن اختصاص می دهند و احتمالا کمتر به صحبت کردن با همدیگر می پردازند اما در یک رابطه راه دور فرصت برای صحبت کردن خیلی زیاد است و دو طرف می توانند از این طریق همدیگر را بیشتر بشناسند اما به شرطی که صداقت معیار مهمی برای هر دو آنها باشد.
۲- زمان بیشتری در اختیارتان قرار می گیرد
در رابطه راه دور شما معمولا بهتر می توانید به کارهای شخصی و مورد علاقه خود مانند تحصیل و سایر اهداف بپردازید چون شما در این شرایط وقت بیشتری در اخیار دارید و زمان خلوتتان بیشتر است و حتی از این طریق می توانید به بلوغ بیشتری برسید.
۳- قدر باهم بودن برایتان بیشتر است
در زمانی که در رابطه راه دور به سر می برید چون کمتر با هم برخورد می کنید و لحظات شاد با هم بودن شما کمتر است بنابراین قدر آن را بیشتر میدانید و همیشه قدردان آن لحظات محدودی هستید که با هم به سر می برید.
۴- فردی مستقل می شوید
در حالت عادی و در زوج هایی که همیشه کنار هم هستند نوعی وابستگی وجود دارد اما این قضیه در رابطه راه دور برعکس است و افراد در این رابطه عادت می کنند که خودشان از عهده مشکلات و مسائل مربوط به خود بربیایند بنابراین فردی مستقل تر می شوند.
معایب
۱- احساسات واقعی نیست
در رابطه راه دور چون ملاقات ها معمولا کمتر و کوتاه هستند بنابراین هر دو نفر به دنبال ایجاد لحظاتی خوب و خوش برای همدیگر اند و کمتر به ناخوشی ها و تنش های زندگی خود می پردازند و بیشتر درباره آنها سکوت می کنند از این رو احساسات واقعی همدیگر را نمی شناسند و آن را بیان نمی کنند.
۲- آینده روشنی ندارند
رابطه راه دوراکثرا بر اثر برخورد های تصادفی شکل می گیرد و چون در زندگی واقعی اصولا شما نمی توانید خانه، زندگی، محل شغل و خانواده خود را برای فردی دیگر در کشور یا دیاری دیگر ترک کنید پس معمولا آینده مشخصی برای این ارتباطات وجود ندارد. البته برای همه آنها نیز اینگونه نیست.
۳- این روابط پر هزینه هستند
این روابط چون برای افراد هزینه بیشتری نسبت به روابط عادی دارند پس گاها به واقعیتی تلخ در ذهن تبدیل می شوند. شاید برای شما نیز اتفاق بیفتد وقتی صورتحساب برخی از هزینه های ماهانه خود را می بینید به این فکر می کنید که شاید نتوانید به این روابط ادامه دهید و کاش نزدیک تر بودید و یا هر فکر منفی دیگری که ممکن است به ذهنتان بیاید.
۴- اختلاف فرهنگی زیادی وجود دارد
در رابطه راه دور اگر هر دو فرد مدت های زیادی باشد که از هم جدا شده اند یعنی دوری آنها جدید نباشد پس اختلاف زیادی در فرهنگشان وجود دارد که درست زمانی خود را نشان می دهد که دو نفر به هم نزدیک شوند و به طور کل این اختلافات به حدی زیاد است که باعث نگرانی و ناراحتی در زندگی مشترک می شود.