دسته بندی ها

سیاست
جامعه
حوادث
اقتصاد
ورزش
دانشگاه
موسیقی
هنر و رسانه
علم و فناوری
بازار
مجله خانواده
ویدیو
عکس

جستجو در ساعدنیوز

مجله خانواده / سبک زندگی / گردشگری /

معرفی آثار تاریخی و دیدنی آب انبار آگراسن کی بائولی 

سه شنبه، 28 بهمن 1399
دهلی یکی از مشهورترین شهرهای هند است و اکثر گردشگران در سفر به هند به این شهر سفر می کنند. در دهلی با جاذبه های گردشگری فراوانی روبرو می شوید، آنقدر زیاد که برای دیدن تمام آن ها مطمئنا وقت کم می آورید. اما در لابلای هیاهوی ساختمان ها و مردم، آب انباری وجود دارد که از دل تاریخ که به پانی انبار نیز شهرت دارد و در این بخش به معرفی آن میپردازیم.

آب انبار آگراسن کی بائولی

دهلی یکی از مشهورترین و جذاب ترین شهرهای هند است و اکثر گردشگران در سفر به هند به این شهر شگفت انگیز سفر می کنند. در دهلی با جاذبه های گردشگری فراوانی روبرو می شوید، آنقدر زیاد که برای دیدن تمام آن ها مطمئنا وقت کم می آورید. اما در لابلای هیاهوی ساختمان ها و مردم، آب انباری وجود دارد که از دل تاریخ به یادگار مانده است. آب انبار آگراسن کی بائولی که به پانی انبار نیز شهرت دارد آب انباری قدیمی مربوط به دوران گورکانی است. داستان و حواشی زیادی در مورد این آب انبار وجود دارد و آن را به یکی از اسرارآمیزترین و در عین حال جذاب ترین مکان ها در دهلی تبدیل کرده است. در ادامه با ساعدنیوز همراه باشید تا در مورد این آب انبار بیشتر بدانیم.

تاریخچه

کلمه بائولی که بائودی یا بائوری نیز نامیده می شود در زبان هندی به معنای چاه پله است. چاه پله به مکان هایی مثل آب انبار یا قنات گفته می شود که برای رسیدن به عمق آن ها باید از پله های زیادی پایین رفت. در هند چاه پله های زیادی وجود دارد که با معماری منحصربفردشان به یکی از دیدنی های هند تبدیل شده اند. اما چاه پله یا آب انبار آگراسن کی بائولی بدون شک مشهورترین و دیدنی ترین چاه پله در دهلی است.

طبق داستان های اسطوره ای این آب انبار در زمان پادشاهی آگراسن ساخته شده است. شاه آگراسن در دوران مهابهارات زندگی می کرد و آب انبار آگراسن کی بائولی در این دوران ساخته شده است. با این حال، سند و مدرک مستدلی دال بر این ادعا وجود ندارد.

طبق نوشته های تاریخی این آب انبار در دوره های مختلف و توسط جامعه ثروتمند آگاروال (که از اعقاب مهاراجه آگراسن بودند) بازسازی و مرمت شده است. به همین دلیل ساختار کنونی آب انبار متعلق به قرن ۱۴ و دوران حکومت تغلق شاهیان (Tuglaqs) در دهلی است. در حال حاضر آب انبار آگراسن کی بائولی تحت حفاظت قرار دارد و یکی از گنجینه های تاریخی هند به شمار می رود.

معماری بی نظیر آب انبار

لازم نیست حتما معمار باشید تا از معماری بی نظیر این آب انبار لذت ببرید. معماری آب انبار آگراسن کی بائولی بدون شک یک شاهکار هنری و یکی از زیباترین چاه پله های هند است. آب انبار آگراسن کی بائولی ۱۵ متر عرض و ۶۰ متر طول دارد و تحت حفاظت میراث فرهنگی هند قرار دارد. این آب انبار در سه طبقه ساخته شده و ۱۰۸ پله شما را از سطح دهلی به قعر اسرار آمیز آب انبار می برد. پله ها از سنگ قرمز ساخته شده اند و زیبایی بیشتری به این بنا داده اند. آب انبار آگراسن کی بائولی شباهت هایی با چاه پله های بائولیس (baolis) یا بائودیس (baodis) در گجرات و راجستان دارد. از بالا که این آب انبار را نگاه کنید سه طبقه را همزمان می بینید. هر طبقه دارای طاقی هایی در هر دو سمت است که به صورت قرینه ساخته شده اند. اگر از منظر ویژگی های معماری به این بنا نگاه کنیم بازسازی آن را باید مربوط به دوران تغلق شاهیان بدانیم.

چرا بازدید از آگراسن کی بائولی پیشنهاد می شود؟

  • آگراسن کی بائولی یکی از اسرار آمیزترین بناهای دهلی است که بازدید از آن برای افرادیکه به دنبال ماجراجویی هستند بسیار جذاب است.
  • این مکان قدیمی، آرامش و سکوت وصف ناپذیری دارد و برای کسانیکه می خواهند به دور از هیاهوی شهری باشند یک مکان بسیار ایده آل محسوب می شود.
  • در آگراسن کی بائولی چندین فیلم تصویر برداری شده است و جای جای آن برای ثبت عکس های یادگاری مناسب است.
  • دیدن این آب انبار قدیمی ما را با نحوه جمع آوری آب در قدیم آشنا میکند.

زمان و هزینه پیشنهادی برای بازدید از آگراسن کی بائولی

برای بازدید از آگراسن کی بائولی بازدیدکنندگان حدود ۱ ساعت زمان نیاز دارند. بازدید از این مکان تاریخی برای همه گردشگران و بازدیدکنندگان رایگان است.

نحوه دسترسی به آگراسن کی بائولی

دسترسی به آگراسن کی بائولی آسان است زیرا از طریق مترو به راحتی قابل دسترسی است. نزدیکترین ایستگاه مترو به بنای آگراسن کی بائولی ایستگاه مترو جاده باراخامبا یا راجیوچوک است.


پسندیدم دیدگاه ها

استخاره آنلاین
فال حافظ آنلاین
فال امروز چهارشنبه 12 اردیبهشت
از سراسر وب
دیدگاه خود را ثبت نمایید
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی
استخراج فوری مقاله از پایان نامه برای مجلات ISI
هزینه استخراج مقاله ISI از پایان نامه
هزینه تبدیل پایان نامه به کتاب
مراحل تالیف کتاب و به چاپ رساندن آن
چگونه پایان نامه را به کتاب تبدیل کنیم؟
چاپ مقاله در مجله (ISI, SCOPUS, ISC, PUBMED و علمی پژوهشی) معتبر+ صفر تا صد+ ویدئو آموزشی
مراحل سابمیت مقاله
اکسپت فوری مقاله برای دوره دکتری
ترجمه رسمی انگلیسی اسناد و مدارک