ساعدنیوز
ساعدنیوز

مکان های دیدنی و گردشگری تهران

  پنجشنبه، 24 اسفند 1396 ID  کد خبر 3756
مکان های دیدنی و گردشگری تهران
ساعد نیوز: کسانی که در یک شهر زندگی می‌کنند زیباترین و جالب‌ترین جا‌های دیدنی آن را از دست می‌دهند. در تهران هم ما اماکن توریستی زیادی داریم که ایام عید به خاطر خلوتی شهر فرصت خوبی است که به

به گزارش سایت خبری ساعد نیوز، ایام عید و تعطیلات نوروزی فرصت خوبی برای گشت و گذاری‌های خانوادگی است. خیلی‌ها دوست دارند در این تعطیلات به نسبت طولانی از شهر خود دور شوند و به اماکن دیدنی شهر‌های دیگر بروند. بی شک در ایران در هر گوشه و شهری که بروید جایی برای دیدن و لذت بردن پیدا می‌کنید. بسته به نوع سلیقه تفریحی که دارید می‌توانید از مکان‌های تاریخی تا طبیعت و موزه و دریا تنوع برای دیدنی‌ها در ایران داشته باشید.کسانی که در تهران سکونت دارند اگر در ایران بمانند اغلب شهر را ترک می‌کنند و به شهر‌های توریستی ایران سفر می‌کنند آن‌ها معتقدند تهران جایی برای دیدن ندارد یا ما که همیشه در این شهر هستیم همه جا را دیده ایم. اما دقیقا اینطور نیست. کسانی که در یک شهر زندگی می‌کنند زیباترین و جالب‌ترین جا‌های دیدنی آن را از دست می‌دهند. در تهران هم ما اماکن توریستی زیادی داریم که ایام عید به خاطر خلوتی شهر فرصت خوبی است که به آن‌ها سر بزنیم.

۱. موزه مقدم

این موزه محل زندگی خاندان احتساب‌الملک، یکی از درباریان صاحب منصب سلسله قاجار بوده است. بعد از محمدتقی خان احتساب‌الملک به فرزندش دکتر محسن مقدم استاد باستان‌شناس دانشگاه تهران و همسر فرانسوی‌اش سلما رسید و این زوج با ذوق و علاقه‌ای بی‌نظیر به کار جمع‌آوری آثار تاریخی از سراسر ایران‌زمین پرداختند و از آن‌ها در معماری و تزیین خانه خود استفاده کردند.

در سال ۱۳۵۱ استاد مقدم خانه پدری خود و اشیای گردآوری شده در آن را وقف دانشگاه تهران کرد. پس از فوت او در سال ۱۳۶۶ و همسر ایشان در سال ۱۳۶۹ تولیت این بنا به دانشگاه تهران سپرده شد و امروزه اینجا مکانی برای بازدید گردشگران شده است.
موزه مقدم از نظر معماری، تاریخچه و همچنین آثار و اشیایی که در آن نگهداری می‌شود دارای ارزش بسیار بالایی است. علاوه بر فضای تاریخی و زیبا یک حیاط دارد که در آن می‌توانید در بهار حال و هوای زیبایی دارد.
آدرس: این موزه در خیابان امام خمینی بعد از خیابان شیخ هادی قرار دارد.

۲. موزه سینما

حکایت تاریخ این ملک زیاد است، اما مستندات روایی حکایت از آن دارد که این باغ در زمان محمدشاه قاجارساخته شده است وساختمان آن کاخ شکارگاه وی بود. پس از فوت نظام الدوله، مالک باغ، پسرش دوستعلی خان معیر الممالک داماد ناصرالدین شاه شد. او به این باغ و عمارتش اهمیتی نمی‌داد تا اینکه باغ رو به ویرانی گذاشت.تاجری اعیان منش این باغ را خرید و دست به تعمیرآن زد. اما پدرش که از این ولخرجی‌های پسر نگران شده بود او را به شیراز خواست وبه این ترتیب باغ و عمارت به سرایدار سپرده شد و دوباره رو به ویرانی نهاد.

بعد از آن میرزا حسین طهرانی مالک باغ شد. او هم عمارت شمالی باغ را خراب کرد و درختانی را که نظام الدوله کاشته بود از بین برد.. پس از فوت او اراضی این باغ بین وراث تقسیم شد و هریک از وراث سهم خود را فرو ختند. در سال ۱۳۱۸ ه. ق. در زمان مظفرالدین شاه میرزااسماعیل خان امین الملک برادر امین السلطان اتابک اینجا را خرید، ولی باغ برای سومین بار رو به ویرانی گذاشت.

بخش فعلی عمارت به دستور علی اصغر حکمت، وزیر معارف در سال ۱۳۱۶ شمسی خریداری و عمارت آن بازسازی شد؛ و از آن بعنوان مدرسه استفاده شد. در سال ۱۳۳۶ شمسی باغ فردوس بین وزارت آموزش و پرورش و شهرداری تقسیم شد..در این دوران این باغ مرکز فعالت‌های هنری شد وپس از انقلاب اسلامی نیز در سال ۱۳۵۸ زیر پوشش وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی درآمد و به عنوان مرکز آموزش فیلمسازی از آن استفاده می‌شد و بالاخره در سال ۱۳۸۱ به عنوان موزه سینما مورد بهره برداری قرار گرفت. مساحت باغ فردوس ۲۰ هزار متر مربع و مساحت عمارت آن ۱۰۰۰ متر مربع، شامل سه و نیم طبقه است.

آدرس: این موزه در خیابان ولیعصر، نرسیده به تجریش واقع است.

۳. کاخ گلستان

مجموعه کاخ گلستان، یادگاری به جا مانده از ارگ تاریخی تهران، محل اقامت شاهان سلسله قاجار و از زیباترین و کهن‌ترین بنا‌های پایتخت دویست ساله ایران است. بنا‌های این کاخ در زمان‌های مختلف ساخته شده اند. نام آن از تالار گلستان واقع در عمارت خروجی گرفته شده است. سابقه تاریخی ارگ سلطنتی به زمان صفویه بازمی گردد، ولی در دورهٔ قاجار گسترش فراوانی داشت و محل سکونت شاهان قاجار بود. در زمان پهلوی از کاخ گلستان برای مراسم رسمی و محل اقامت روسای جمهور و مهمانان ویژهٔ خارجی استفاده می‌شد. 

پرده‌های نقاشی و آینه‌های قدی و مرمر‌ها و ستون‌های بلند و در‌های خاتم کاری آن در سال ۱۲۰۶ یعنی در دوران آقا محمد خان از قصر وکیل شیراز به این محل منتقل شده اند و تزئینات ایوان شامل گچبری، سنگ تراشی، خاتم کاری، آینه کاری و منبت و مشبک آن هم به جا مانده از سال ۱۳۰۰ یعنی دوران ناصرالدین شاه است. در این مجموعه می‌توانید از تالار موزه، تالار آینه، تالار عاج یا سفرخانه تالار برلیان و عمارت خوابگاه بازدید کنید. آدرس : محدوده مکانی تاریخی آن از شمال به خیابان و میدان امام خمینی (ره)؛ سپه سابق، از غرب به خیابان خیام، از شرق به خیابان ناصر خسرو و از جنوب به خیابان پانزده خرداد و میدان ارگ محدود می‌شود.

۴. باغ هنر

در این باغ سعی شده با توجه به پیشینه تاریخی ایران از دوره باستان تا کنون آثار به جای مانده به عنوان نماد در فضایی سبز که یادآور ایرانی کوچک است، گردآوری شود.در گذشته باغ در اختیار خانه سینما با فعالیت‌های جانبی آن بوده که با مرمت نهایی در سال ۱۳۸۴- ۱۳۸۵ تغییر کاربری داده و تبدیل به موزه فعلی شده است. طرح اولیه باغ نیز به جز درخت‌های کهنسال به صورت کنونی نبوده و تمامی آبراه حوضچه دیوار‌ها و نرده‌های اطراف باغ در سال ۱۳۸۵ مرمت شدند.

آدرس: خیابان ولیعصر، الهیه، خیابان دکتر حسابی.

۵. برج میلاد

این برج تنها یک برج بلند برای دیدن نیست بلکه در دل آن امکانات زیادی دبرای تفریح وجود دارد. یکی از آن‌ها دلفیناریوم است. نخستین دلفیناریوم غیر ساحلی در خاورمیانه و مرتفع‌ترین دلفیناریوم جهان که با تجربه‌ترین مربیان خاورمیانه در حد استاندارد‌های بین المللی آنجا مشغول هستند.

 

این مکان سه هزار و ۲۰۰ متر مربع وسعت دارد و ظرفیت پذیرایی از بازدیدکنندگان روزانه در هر سانس ۱۲۰۰ نفراست. پارک دلفین‌های برج میلاد تهران از طریق تکنولوژی شبیه سازی شده آب اقیانوس قابلیت نگهداری انواع پستانداران دریایی را در پایتخت ایران فراهم کرده است.

آدرس: اتوبان شیخ فضل الله نوری، ورودی بزرگراه شهید همت، مسیر اختصاصی برج میلاد تهران، ضلع جنوب غربی برج محل این دلفیناریوم است.

۶. پارک ژوراسیک

برای نخستین بار در ایران، پارک ژوراسیک تهران (پارک دایناسور‌های متحرک)، این حیوانات منقرض شده را به شیوه‌ای دیدنی و جذاب برای بچه‌ها به نمایش گذاشته است. بد نیست بدانید حدود ۴۰ سال پیش محققان فرانسوی اندکی از بقایای یک دایناسور رو در حوالی کرمان کشف کرده و آن را به موزه تاریخ طبیعی پاریس منتقل کردند و تا قبل از افتتاح پارک ژوراسیک در تهران، این موجود منقرض شده فقط در لا به لای کتاب‌ها در میان تصاویر فیلم‌های سینمایی قابل مشاهده بود.

آدرس:  سعادت آباد، میدان بهرود، بلوار شقایق، بعد از پارک پرواز 


۷. پل طبیعت

پل سه طبقه غیرخودرویی و برای عبور عابران پیاده است. از مهرماه ۱۳۹۳ افتتاح شد. این پل از عرض بزرگراه مدرس عبور می‌کند. پل طبیعت بزرگ‌ترین پل غیرخودرویی ایران به حساب می‌آید. برای ساخت این پل ۱۴۰۰۰ قطعه فولادی در ابعاد مختلف در ارتفاع ۴۰ متری زمین سر هم و نصب شده است. با ساخت پل طبیعت بوستان‌های طالقانی در شرق و آب و آتش و بنادر در غرب زمین‌های عباس آباد به هم متصل می‌شوند.

 

پل طبیعت ۷۰۰۰ مترمربع مساحت دارد. این پل به گفته مدیر عامل سازنده آن نماد جدیدی برای شهر تهران است. زمان احداث سازه پل حدود دو سال طول کشید. این پل سه طبقه با طراحی ارگانیک و شبیه به درخت است. فرم درختی ستون‌ها و انتخاب نام «طبیعت» برای پل، هر دو تاکیدیست بر پیوستگی دو فضای سبز (دوطبیعت) به یکدیگر.

آدرس: بزرگراه حقانی، بین پارک طالقانی و پارک آب وآتش

۸. بام تهران

مجموعه‌ای در بالاترین نقطه خیابان ولنجک، که شامل امکانات تفریحی و گردشگری زیادی است. وجود مناظر زیبای کوهستانی و دید زیبا از بالایی‌ترین نقطه شهر تهران این مکان را به یکی از دیدنی‌ترین جا‌های تهران تبدیل کرده است.

جاده‌ای که از پارکینگ تا ایستگاه اول به صورت آسفالت ساخته شده است، به عنوان مسیری تفریحی و محلی برای پیاده روی استفاده میشود. البته علاوه بر لذت بردن از آرامش و طبیعت کوهستان، رستوران‌های بام تهران و مراکز تفریحی که شناخته شده‌ترین آن‌ها بانجی جامپینگ هست نیز بی تاثیر نیست.

بانجی جامپینگ، زیپ لاین، سورتمه، سینما چندبعدی، بازی‌های ذهنی و هیجانی و ... همگی ساعاتی مفرح را برای علاقه‌مندان فراهم کرده اند. نکته جالب دیگری که وجود دارد این است که بیشتر رستوران‌های بام تهران و یا مراکز تفریحی آن دارای تخفیف‌هایی هست که صفحات اصلی سایت‌ها را گرفته اند.

آدرس :  انتهای خیابان ولنجک

۹. باغ پرندگان

شاید برایتان جالب باشد که در پارکی قدم بزنید که کبک‌ها و جوجه غاز‌ها هم با شما همراه شوند. این پارک در دو ساخته شده است. فاز اول که اکنون به بهره برداری رسیده به نام "دشتچر" نام گذاری شده که شامل پرنده‌هایی است که در قفس نگهداری می‌شوند و یا توان پرواز ندارند. فاز دوم که مساحتش کمتر از فاز اول است در محدوده شمالی در حال احداث است و "آبچر" نام دارد.

 

این فاز شامل پرندگانی است که قابلیت پرواز دارند و احتمالاً مشابه آنچه در باغ پرندگان اصفهان وجود دارد توسط تور از خروج پرندگان از آن جلوگیری میشود.

آدرس: باغ پرندگان در شمال شرق تهران در دل جنگل لویزان واقع شده است.

۱۰. عمارت مسعودیه

این عمارت مربوط به دوره قاجار است. باغ عمارت مسعودیه به دستور مسعود میرزا، ملقب به ظل السلطان، فرزند ناصرالدین شاه، در ۱۲۹۵ ق، و به سرکاری رضا قلی خان (ملقب به سراج الملک) در زمینی به وسعت حدود ۴۰۰۰ مترمربع و مرکب از بیرونی (دیوان خانه) و اندرونی و دیگر ملحقات بنا شده است. در واقع نام این عمارت نیز برگرفته از نام مسعود میرزا به مسعودیه شهرت یافت.

بنای بسیاری از ساختمان‌های فرهنگی کشور در این عمارت گذاشته شد. نخستین کتابخانه و موزه ملی ایران جایی در گوشه این عمارت برپا شدند. در حدود سال‌های ۱۳۰۴ انجمن معارف با استفاده از یکی از اتاق‌های آن نخستین کتابخانه رسمی کشور را که پایه اصلی و اولیه کتابخانه ملی بود را گذاشت. چند سال بعد نیز یکی دیگر از اتاق‌های آن به عتیقه‌های باستانی که از گوشه و کنار ایران به دست آمده بود اختصاص یافت و در حقیقت نخستین موزه ایران در آن پایه گذاری شد.

آدرس: خیابان جمهوری، نرسیده به بهارستان، خیابان ملت، تقاطع خیابان اکباتان ادرس این عمارت است.

۱۱. باغ گیاه شناسی ملی

این باغ یکی از بزرگ‌ترین باغ‌های گیاه شناسی جهان محسوب می‌شود. آب و هوایی نیمه خشک دارد. هدف از احداث باغ گیاه شناسی، ایجاد مجموعه‌ای از گیاهان بومی و غیر بومی در فضای باز یا در گلخانه‌ها است. باغ گیاه شناسی نقش مهمی در زمینه تحقیقات علوم گیاهی و باغبانی، آموزش عمومی و آشنا ساختن مردم با اهمیت و تنوع گیاهان و لزوم حفاظت از آن‌ها رو بر عهده دارد. باغ گیاه شناسی بسیار زیبا و دیدنی است. در این باغ طبیعت‌های زیبای جهان مثل کوه هیمالیا، پل چینی، دریای خزر و ... شبیه سازی شده تا عاشقان طبیعت لذت ببرند و در فصل اردیبهشت گلاب گیری نیز دارند.

آدرس:  اتوبان تهران – کرج، خروجی پیکانشهر، خیابان سرو آزاد (بیست متری دوم)، بلوار باغ گیاه شناسی ملی ایران.

۱۲. بازار بزرگ

این بازار از مهم‌ترین مراکز تجاری و بازرگانی تهران است. «بازار تهران» به همراه بنا‌های تاریخی مثل مسجد امام، مسجد جامع و... از مجموعه‌های مهم تاریخی و هنری شهر تهران محسوب می‌شود و به خاطر قدمت طولانی و تاریخچه اش از دیدنی‌ترین‌های شهر تهران به حساب می‌آید. فضای سنتی و گذرگاه‌های مسقف این بازار با معماری قدیمی ایرانی برای هر کسی زیبا و جذاب است.

آدرس: خیابان ۱۵ خرداد، بازار تهران.


۱۳. شهرک سینمایی غزالی

نام شهرکی کوچک و محوطه‌ای ا. ست که در آن سازه‌های متنوع شهری اعم از خیابان‌ها و ساختمان‌هایی ساخته شده که در بسیاری فیلم‌ها و سریال‌های ایرانی دیده ایم. این شهرک به لحاظ قدمت به سال ۱۳۵۸ منسوب می‌شود و سازنده آن مرحوم علی حاتمی است.

 

 

به لحاظ ساختار در این شهرک میدان توپخانه، ساختمان عدلیه، خیابان لاله زار، سینما تابان، گراند هتل، عکاسخانه و چند مغازه دیگر فضاسازی شده و بسیاری از فیلم‌های مشهور ایرانی که به سبک قدیمی ساخته شده اند، اعم از هزاردستان، سربداران، هشت بهشت، کاراگاه علوی و کفش‌های میرزا نوروز و سریال شهرزاد در این شهرک فیلم برداری شدند.

آدرس: میدان آزادی، کیلومتر ۱۵ جاده مخصوص کرج، بعد از کارخانه سایپا، خیابان ۵۵، شهرک سینمایی غزالی است.

۱۴. روستای وردیج

اگر بخواهید چند قدم از دل تهران دور‌تر شوید می‌توانید به این روستا هم سر بزنید. در غربی‌ترین نقطه شهر تهران و در امتداد جاده‌ای کوهستانی و پیچ در پیچ، دو روستای کوچک و آرام در دل کوه‌های البرز میانی قرار گرفتند به نام وَردیج و واریش.. دسترسی به این روستا‌ها از طریق اتوبان تهران-کرج و از بالای وردآورد امکان پذیر است.

 

بهترین زمان برای بازدید از این منطقه فصل بهار، خصوصاً اردیبهشت ماه است، چرا که در این موقع از سال، باغ‌های وردیج و واریش با شکوفه‌های زیبای گیلاس و آلبالو یکدست سفیدپوش شده و مناظری بدیع از طبیعت دلنشین بهار را به نمایش می‌گذارند. دره‌های عمیق، باغ‌های سرسبز و کوه‌های مرتفع، مناظر چشم نوازیست که در طول جاده و در طی مسیر، چشم‌های شما را به خود جلب خواهند کرد. ارتفاع روستای وردیج از سطح دریا یک هزار و ۸۵۰ متر و ارتفاع روستای واریش، ۲ هزار و ۲۵۰ متر است.

آدرس: انتهای اتوبان همت، غربی‌ترین نقطه تهران آدرس این روستا‌های زیبا است.

۱۵. موزه زمان

چهارده سال پیش موزه تماشاگه زمان در تهران به عنوان نخستین موزه ساعت ایران سازماندهی و آغاز به کار کرد. در محوطه این موزه آثاری از اولین ابزار‌های زمان شمار از ساعت آفتابی گرفته تا ساعت‌های شنی، آبی و سوختی دیده می‌شود. در داخل موزه نیز ساعت‌هایی که قدمت برخی از آن‌ها نامشخص است و بعضاً بیش ازیک قرن از عمر آن‌ها نمی‌گذرد در ابعاد مختلف و شکل و شمایلی زیبا وجود دارند.

 ​​​​​​​

ساعت‌های مکانیکی دیواری، رومیزی، جیبی و مچی که حتی تعدادی از آن‌ها با امضای سازنده به بیننده عرضه می‌شود. در موزه تماشاگه زمان می‌توان ابزار‌هایی که برای سنجش زمان از حدود چهار هزار سال پیش تا کنون در خدمت بشر بوده و سیر تکاملی آن‌ها را مشاهده کرد. 

آدرس: ولی عصر، نرسیده به میدان تجریش، خیابان زعفرانیه (سرلشگر فلاحی)، چهارراه پرزین بغدادی، پلاک ۱۲

۱۶. کاخ سعد آباد

یکی از زیباترین مجموعه‌های فرهنگی و هنری شهر تهران است. بخشی از این مجموعه در اختیار نهاد ریاست جمهوری و بقیه فضا، در طول سال میزبان علاقمندان به تاریخ ایران است. کاخ‌های موجود در مجموعه، در زمان قاجار ساخته شده اند و سکونتگاه ییلاقی شاهان قاجار بوده اند. در این مجموعه بنا‌های تاریخی موزه‌های متعددی وجود دارد، مثل موزه استاد فرشچیان، موزه مینیاتور، موزه سبز، موزه ظروف سلطنتی و..

آدرس: خیابان ولیعصر - خیابان شهید فلاحی (زعفرانیه) - انتهای خیابان شهید کمال طاهری محل این کاخ است.

 


دیدگاه ها


  دیدگاه ها
پربحث های هفته   
اگر یک بار تنگه هرمز را ببندیم تا شریعتمداری دلش خوش بشود و حکومتی هم به جلیلی بدهیم، دیگر همه چیز تمام و مشکلات حل می‌شود (3 نظر) نگاهی به عکس شناسنامه بازیگران و سلبریتی های مشهور سینمای ایران+عکس/ از شیلا خداداد و شهاب حسینی تا بهرام رادان و مرتضی پاشایی (1 نظر) کنایه سنگین جمهوری اسلامی به قالیباف: با فقط 6 درصد آراء حوزه انتخابیه رئیس مجلس شده است! (1 نظر) خانه ابدی مشترک آزاده نامدای و هنرمندی که سنگ قبرشان یکی است/روحش شاد و یادش گرامی (1 نظر) ذکر امروز با ناصر رفیعی برای "افزایش روزی" / توصیه پیامبر به دخترش فاطمه (س)؛ بگو یا رب العالمین... (1 نظر) خبر بسیار امیدبخش یک دیپلمات معروف درباره توافق قریب الوقوع ایران با دولت ترامپ در روزنامه دولت (1 نظر) رئیس دفتر آیت الله خامنه ای: اگر قدرت نظامی نداشتیم تا الان ما را خورده بودند (1 نظر) قاب ایران قدیم/ 3 تصویر خاطره‌انگیز از دختران شیک پوش بالاشهری در دهه 70 (1 نظر) (تصاویر) عاقبت شوم بشار اسد بعد از فرار به روسیه: لنگه کفش در دهان رهبر سابق شام (1 نظر) حسن خمینی: خدا نکند پرچم بیفتد! آنگاه رفقای دیروز هم سنگ می‌زنند (1 نظر) نگاه های معنادار دختر پزشکیان بعد از شنیدن جملات امروز پدرش: تصور می‌کنم اگر همسرم بود شاید فرزندانم بهتر تربیت می‌شدند+ویدیو (1 نظر) تصاویر دیده نشده از جنجالی‌ترین خواهر محمدرضا پهلوی با لباس عروس ابریشمی در روز خاکسپاری پدرش در ایران/ خاندانی که حتی حاضر به حفظ حرمت پدرشان هم نبودند (1 نظر) سلفی یلدایی عبدالله روا، مجری برنامه ویدیوچک با خواهرزاده بانمکش/ چقدر شبیه همدیگه هستن+عکس (1 نظر) برای اشک‌های پزشکیان! (1 نظر) کفپوش تاتامی با کیفیت چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟ (1 نظر)
تیتر امروز   
ترکیب بازیکنان شاد و پرانرژی تیم خیبر خرم آباد مقابل پرسپولیس
اولین ترکیب جدید و تهاجمی تیم آقا کریم، پرسپولیس، مقابل خیبر خرم آباد
از دستمزد تا فقر؛ کاهش قدرت خرید کارگران ایرانی در برابر دلار 80 هزار تومانی
نتانیاهو، رهبری در محاصره دادگاه‌ها؛ داستان فساد و جنایت یک نخست‌وزیر
ادعای تکان‌دهنده و جدید درباره ترور شهیدهنیه در تهران/ این ترور از طریق کارگذاشتن یک بمب داخل...
آیا هوش مصنوعی هم دچار آلزایمر می‌شود؟
جلسات 1+4 پزشکیان با مطرح‌ترین چهره‌های سیاسی اصلاح طلب؛ آیا این چهره‌ها به رئیس‌جمهور کمک خواهند کرد؟
عراقچی از علت حضورش در رستوران معمولی در سوریه و شاورما خوردنش پرده برداشت
کله‌پاچه میلیونی؛ صبحانه‌ای که از سفره‌ها پر کشید
آئین تکریم و معارفه روسای پیشین و جدید "دانشگاه تبریز" با حضور مشاور وزیر علوم برگزار شد
ضرایب کنکور 1404؛ همه آنچه باید بدانید
با این 8 کانال یوتیوب، زبان انگلیسی را سریع‌تر از همیشه یاد بگیرید؛ از BBC تا Shaw English!
عملکرد مثلث هجومی پرسپولیس به انتخاب کریم باقری در بازی امروز چگونه خواهد بود؟!
اظهارات جنجالی نماینده دانشجویان خراسان شمالی مقابل رئیس‌جمهور؛ از درخواست اقدام قاطع علیه شرارت رژیم صهیونیستی تا تأکید بر چالش‌های دانشگاه و انتصاب مدیران مجرّب + ویدئو
ویدیو آموزشی / یادگیری آسان زبان انگلیسی با انیمیشن پرطرفدار و جذاب «Angrny Bird» همراه با زیرنویس فارسی چسبیده
منتخب روز   
(ویدئو) مستند حیات وحش/ نبرد وحشیانه فیل و شیرها/ فقط چشمای نگران توله شیرها دیدنیه😍 نگاهی به عجیب و غریب‌ترین گریم صبا راد در ترکیه/ عمرا اگه بتونی بشناسیش! عکس روز/ تغییر چهره چشم‌‎گیر و خیره‌کننده هوتن شکیبا و عرفان برزین؛ حبیب و حمید سریال «لیسانسه‌ها» بعد از 8 سال در 40 سالگی و 17 سالگی رونمایی افسانه پاکرو از عکس برادرزاده اش/ گذر زمان چه بر سرش آورده؟ جدول زمانبندی قطعی برق امروز جمعه 7 دی تهران، تبریز، مشهد، اصفهان و... منتشر شد + لینک عکسی که ثابت می کند نیما فلاح و سحر ولدبیگی عاشق ترین زن و شوهر سینمای ایران هستند/ این شکلی به پای هم پیر بشید نوستالژی روز/ تیتراژ جذاب کارتون خاطره‌انگیز بچه‌های دهه60 و 70؛ «کاراگاه گجت»/ آخرشم نفهمیدیم کی پشت اون صندلی نشسته 🤣 داستان های هزار و یک شب / شب سی‌ و یکم؛ مرد گوش بریده و خیال ازدواج با دختر کم سال وزیر (ویدئو) مستند حیات وحش/مادر تو هر شکلی مادره/ فداکاری‌های عاشقانه گورِخر شجاع برای نجات کُره‌اش از چنگال شیر بی‌رحم! قاب ایران قدیم/ از بابانوئل در دبیرستان دخترانه سال 78 تا استایل دانشجویان دانشکده هنر سال 70 این املت خوردن داره/ راز خوشمزگی املت قهوه‌خانه‌ای استقبال ویژه و منحصربفرد از مسعود پزشکیان با رقص محلی و جمله آذری که به مذاق رئیس‌جمهور خوش آمد+ویدیو