موارد منع مصرف و تداخل دارویی آکامپروسات

  پنجشنبه، 07 اردیبهشت 1402   زمان مطالعه 1 دقیقه
موارد منع مصرف و تداخل دارویی آکامپروسات
آکامپروسات (Acamprosate) به همراه تعدیل کننده های رفتار و مشاوره استفاده می شود تا به فردی که به تازگی الکل را ترک کرده است در ادامه دادن ترک الکل کمک کند. در این مطلب موارد منع مصرف و تداخل دارویی بررسی می‌شود. همراه ساعدنیوز باشید.

الکلیسم سومین علت شایع مرگ و میر و درد و رنج (مورتالیتی و موربیدیتی) در جهان است. در آمریکا یک سوم تصادفات رانندگی و دو سوم تصادفات رانندگی آخر شب و نیز دو سوم قتل ها تحت تاثیر الکل اتفاق می افتد. در فرانسه که 10 درصد نیروی کار کشور در صنایع مرتبط با تولید و توزیع الکل کار می کنند، 10 درصد کل مرگ و میر نیز مربوط ب عوارض مصرف الکل است و 30 درصد تخت های بیمارستانی نیز در اشغال مشکلات مرتبط با مصرف الکل است. مصرف طولانی مدت الکل عوارض قلبی، فشار خون بالا و مشکلات کبدی ایجاد می کند. مصرف الکل در زنان باردار "سندرم الکل جنینی" ایجاد می کند که شایع ترین علت عقب ماندگی ذهنی قابل پیشگیری در کشورهای صنعتی است. براساس پیمایش ملی سلامت روان که توسط وزارت بهداشت انجام شده است (90-1389)، برآورد می شود که حدود یک درصد جمعیت کشور (چیزی حدود یک میلیون نفر) در 12 ماه گذشته دچار سوء مصرف و یا وابستگی به الکل بوده اند و 5.6 درصد جمعیت مصرف الکل داشته اند. بنابراین، در معرض خطرات مصرف الکل هستند.

داروی آکامپروسات

موارد منع مصرف داروی آکامپروسات


  • حساسیت به دارو

  • نقص عملکرد کلیه

تداخل دارویی آکامپروسات


  • تداخلات: تداخل دارویی ویژه‌ای برای این دارو ذکر نشده است. در مصرف داروهای متعدد، جانب احتیاط رعایت شود.

  • تداخل با غذا: غذا موجب کاهش جذب دارو می‌شود (اگرچه از نظر بالینی اهمیت ندارد).

سخن آخر

به بیمار توصیه شود که این دارو تنها در صورتی به ترک الکل کمک می کند که به عنوان بخشی از درمان که شامل مشاوره و سایر روندهای حمایتی است استفاده شود.


دیدگاه ها

  دیدگاه ها
نظر خود را به اشتراک بگذارید
پربازدیدترین ویدئوهای روز   
آخرین ویدیو ها