میزان، تاثیرات و مکانیزم اثر کپسول فلیپ

  یکشنبه، 29 مرداد 1402   زمان مطالعه 1 دقیقه
میزان، تاثیرات و مکانیزم اثر کپسول فلیپ
کپسول فلیپ یک مکمل غذایی جهت درمان کم خونی ناشی از فقر آهن است. در این مطلب میزان، تاثیرات و مکانیزم اثر کپسول فلیپ بررسی می‌شود. همراه ساعدنیوز باشید.

کپسول فلیپ محصولی مناسب برای تامین آهن مورد نیاز بدن است. لیپوزومال بودن آهن موجود در فرمولاسیون فلیپ باعث شده عوارض شایع ناشی از مصرف آهن از جمله عوارض گوارشی نظیر تهوع، اسهال و یبوست به میزان قابل توجهی کاهش یابد. مصرف این کپسول از بروز کم خونی ناشی از فقر آهن جلوگیری می کند و نقش موثری در پیشگیری از ابتلا به سایر انواع کم خونی دارد.

میزان مصرف کپسول فلیپ


  • در افراد بالغ و کودکان بالای 12 سال، روزانه یک عدد مصرف گردد.

  • در صورت نیاز به استفاده از مقادیر بالاتر، حتما با پزشک مشورت گردد.

آثار فارماکولوژی و مکانیزم اثر کپسول فلیپ


پوشش دهی آهن توسط لیپوزوم ها، رویکردی جدید برای بهبود تحمل و افزایش جذب آهن است. این استراتژی جدید برای انتقال آهن به صورت خوراکی، به دلیل عدم تماس مستقیم آهن با مخاط روده، با جذب بیشتر از دستگاه گوارش، فراهمی زیستی بالاتر و کاهش بروز عوارض جانبی همراه است. لیپوزوم ها یکی از سیستم های موثر دارورسانی هستند. زیست سازگاری، زیست تخریب پذیری و سمیت پایین، آنها را به حامل های مناسبی برای دارورسانی تبدیل می کند. از آنجایی که ترکیب غشای خارجی آهن لیپوزومال شبیه به غشای بیولوژیکی است، با مکانیسم‌های مختلفی از جمله جذب ساده، اندوسیتوز و ادغام دو لایه لیپیدی با غشای پلاسما و آزاد شدن محتویات در سیتوپلاسم جذب می شود. بنابراین، انتقال آهن لیپوزومال بدون دخالت پروتئین های حامل انجام می شود و این در نهایت منجر به فراهمی زیستی بهتر آهن می شود. کپسول فلیپ با داشتن آهن به فرم لیپوزومال و فولیک اسید از جذب بالایی برای جبران کم خونی های ناشی از فقر آهن برخوردار است. مصرف این کپسول به افراد با جذب ناکافی در نتیجه ی اختلالات گوارشی، زنان در دوران قاعدگی و بارداری، افراد با بیماری های مزمن نظیر کولیت اولسراتیو و افرادی که در نتیجه عمل جراحی خون زیادی از دست داده اند توصیه می‌شود.


دیدگاه ها

  دیدگاه ها
نظر خود را به اشتراک بگذارید
از سراسر وب   
پربازدیدترین ویدئوهای روز   
آخرین ویدیو ها   
آخرین تصاویر