به گزارش سایت خبری ساعد نیوز، باکرگی به وضعیتی گفته می شود که زن هنوز دخول را تجربه نکرده باشد و اصطلاحا پرده بکارت وی سالم باشد. باکرگی زن در آستانه ازدواج به معنی این است که وی پیش از ازدواج مواجهه جنسی نداشته و به اصطلاح از سلامت جنسی برخوردار است. باور عموم بر این است که سلامت جنسی زن می تواند ضامن لیاقت وی برای یک زندگی مشترک خوب باشد.
بسیاری مواقع باکرگی زن مبنایی برای قضاوت کردن وی در ابعاد مختلف و شایستگی وی برای ازدواج است. بر اساس همین باورها امروزه بسیاری از بانوان با وجود داشتن رابطه جنسی در زمان ازدواج به همسر آینده خود دروغ گفته و ازدواجی را مبنی بر عدم صداقت آغاز می کنند. بدون آن که به تبعات دروغشان برای خود و همسرشان فکر کنند.
آیا باید با خواستگارم در مورد نداشتن بکارت حرف بزنم؟
این دو راهی بسیار سختی است. اینکه باید با خواستگارتان در این مورد حرف بزنید یا مسئله را از او پنهان کنید.
اول از همه، این نکته را فراموش نکنید که گذشته هر کس به خودش مربوط است، اما تا زمانی که در زندگی همسر فعلی او اثری نداشته باشد. شما نباید از چیزهایی که تمام شده و دیگر هیچ اثری در زندگی مشترک فعلی شما ندارد، با همسرتان حرف بزنید و او را حساس کنید. برای مثال، حرف زدن در مورد یک عشق قدیمی که دیگر هیچ وقت و هرگز او را نمی بینید، لزومی ندارد. اما نداشتن بکارت جز آن مسائل در گذشته نیست که ارتباطی با همسر فعلی تان داشته باشد.
این احتمال وجود دارد که او در آینده از سمت یک بدخواه از مسئله باخبر شود. به غیر از آن، او حق دارد در این مورد آگاه شود و با آگاهی انتخاب کند.
از سوی دیگر، ازدواج در ایران اساسا ماهیتی مذهبی دارد. حرف نزدن در مورد بکارت نوعی فریب در ازدواج است و می تواند از علل فسخ عقد به شمار رود.
از لحاظ اخلاقی و انسانی همسر آینده شما حق دارد که در این مورد بداند. در غیر این صورت اعتمادش را به شما از دست خواهد داد.
اما مسئله مهم این است که با هر خواستگاری نباید در این مورد حرف بزنید. آنچه واضح است این است که شما از دایره دختران باکره خارج شده اید. پس گزینه های ازدواج شما محدودتر شده است. شما باید با مردی در این مورد حرف بزنید که تقریبا اطمینان دارید که نسبت به این موضوع حساس نیست و می تواند آن را درک کند. در عین حال، اگر نمی تواند با آن کنار بیاید، موضوع را به دیگران، شامل خانواده خود و شما، انتقال نخواهد داد.
چطور با خواستگارم در مورد نداشتن بکارت حرف بزنم؟
حرف زدن در این مورد اصلا ساده نیست.
اول باید همه چیز را بررسی کنید. چقدر از او شناخت دارید؟ چقدر خانواده اش را می شناسید؟ آیا جز خانواده هایی هستند که آزمایش بکارت را واجب می دانند؟ آیا خصوصیات فکری و رفتاری او به نحوی است که احتمال می دهید این مسئله را درک کند و مشکلی نداشته باشد؟ آیا استقلال فکری دارد یا به ارزش های خانواده اش وابسته است؟
اگر جز خانواده هایی هستند که آزمایش بکارت و گواهی از پزشکی قانونی را ضروری می دانند و پسر نیز فاقد استقلال فکری است و نمی تواند در مقابل خانواده اش مخالفت کند، بهتر است از این ازدواج یا حرف زدن در مورد نداشتن بکارت با خواستگارتان چشم پوشی کنید.
حالت دیگری نیز وجود دارد که دختر و پسر شناخت بیشتری از یکدیگر دارند، و نگرانی بابت دخالت خانواده ها در مورد مسئله بکارت وجود ندارد. اگر با توجه به شناختتان احساس می کنید او می تواند این موضوع را درک کند، با او صحبت کنید. اگر او مشکلی با این موضوع ندارد، بهتر است توافق کنید در این مورد با خانواده ها صحبتی نشود.
اگر از او جواب رد شنیدید و او نتوانست این مسئله را قبول کند، از او یا خودتان ناراحت نشوید. این مسئله کاملا با باورهای فردی و فکری شخص در ارتباط است. او حق دارد در این مورد انتخاب کند. اگر انتخابش زندگی با شما نیست، این می تواند حتی به نفع شما نیز باشد. زندگی در کنار فردی که نداشتن بکارت را معادل داشتن مشکلات اخلاقی می داند، اصلا کار ساده ای نیست.
چطور بدانم خواستگارم با نداشتن بکارت برای ازدواج مشکلی ندارد؟
این اصلا کار ساده ای نیست. این طور نیست که تمام آدم ها واکنش یکسانی نسبت به موضوع داشته باشند. گاهی حتی مردی که در خارج از کشور هم زندگی کرده است، با این موضوع به صورت سنتی برخورد می کند.
معمولا این دسته مردان نمی توانند با نداشتن بکارت کنار بیایند:
- مردانی که مذهبی هستند و روابط مشروع و نامشروع، محرم و نامحرم برای آنان مرز بسیار دقیقی دارد.
- مردانی که به خانواده، به خصوص مادر خود، و سنت های قدیمی وابستگی زیادی دارند.
- کسانی که دائما ارتباطات شما، رفت و آمدها و تماس های تلفنی شما را چک می کند.
- از گذشته شما پرس و جو می کند و در آن کنکاش می کند. به نظر شکاک می رسد و دید منفی دارد.
- کسی که فاقد مدیریت هیجانی و مهارت کنترل احساس و حل مسئله است.
به احتمال زیاد نمی توانید با این افراد در مورد نداشتن بکارت حرف بزنید.
چه زمانی باید درباره این موضوع با خواستگارم حرف بزنم؟
در واقع، نه زود، نه دیر.
اگر در همان جلسات اول این موضوع را به فرد مقابل بگویید، این شانس را به او داده اید که برای ادامه آشنایی حق انتخاب داشته باشد. اما در واقع، شانس را از خودتان گرفته اید. او جدا از اینکه حق دارد از مسئله نداشتن بکارت مطلع شود، اما باید با دیگر ابعاد شخصیتی شما نیز آشنا شود. آشنایی بیشتر این فرصت را در اختیار شما می گذارد که ارزش های شخصیتی تان را بیشتر به او نشان دهید.
اما اگر این موضوع را خیلی دیر به او بگویید، در واقع هر دویتان را دچار مشکل خواهید کرد. هر دو وابسته تر خواهید شد و این وابستگی می تواند باعث مشکلات بیشتری شود. تلف شدن وقت هر دو در صورت جدایی از دیگر مشکلات تاخیر در صداقت است.
پس بهتر است زمانی برای این کار اقدام کنید که شناختی نسبی به ارزش های فرد مقابل پیدا کرده اید. شاید پس از 5 جلسه آشنایی زمان خوبی برای شنیدن واقعیت باشد.
اگر ملاک و معیار او از انتخاب همسر چیزی غیر از سالم بودن بکارت شما باشد دیگر جای نگرانی درباره چیزی وجود نخواهد داشت. در طول مدت زمانی که با هم در ارتباط هستید کم کم او را آماده کنید.
برای حرف زدن بهتر است جای خلوتی، دور از خانه و خانواده را انتخاب کنید تا بتوانید واکنش های او را مدیریت کنید.
اول مسئله را در قالب سوم شخص یا داستان یکی از دوستانتان مطرح کنید و از اهمیت موضوع برای فرد باخبر شوید.
اگر احساس می کنید نسبت به این داستان واکنش منفی دارد، بهتر است دیگر در مورد آن حرف نزنید. در غیر این صورت، در ادامه همان جلسه یا در جلسه بعدی موضوع خودتان را مطرح کنید.
شاید حرف زدن در قالب پیام برایتان راحت تر باشد. اما فراموش نکنید که همیشه بهتر است در مورد مسائل حساس رودر رو حرف بزنید. حرف زدن به صورت نوشتاری با ریسک سوءتفاهم یا ناتوانی در توضیح دادن همراه است.
در آخر باز هم تاکید می کنیم، با هر خواستگاری این موضوع را مطرح نکنید. تنها برای کسی از آن حرف بزنید که:
- از لحاظ شخصیتی و فرهنگی مشابه هستید، او را برای همسری انتخاب کرده اید و فقط مسئله بکارت برای شروع زندگی شما باقی مانده است.
- احساس می کنید آمادگی شنیدن آن را دارد و برخورد بدی نخواهد داشت.
از مشاور برای حرف زدن در مورد بکارت کمک بگیرید:
اگر توضیح دادن این موضوع توسط خودتان سخت است، از یک مشاور کمک بگیرید. در جلسات انفرادی موضوع را برای مشاور توضیح دهید و از او کمک بخواهید. سپس، او می تواند این موضوع را برای خواستگارتان توضیح دهد. مزت کمک گرفتن از یک مشاور این است که او می تواند جلوی واکنش های افراطی خواستگارتان را بگیرد و اگر او نمی تواند با این موضوع کنار بیاید، مسئله بدون کشیده شدن به خانواده ها تمام شود.
اینکه مشاور مرد باشد یا زن، تفاوت چندانی نمی کند. شاید اگر مرد باشد، بهتر بتوانند حرف یکدیگر را بفهمند، اما از طرف دیگر این ریسک وجود دارد که خواستگارتان از اینکه مرد دیگری درباره این موضوع حرف زده است ناراحت شود. انتخاب جنسیت مشاور به شناخت شما از همسر آینده تان بستگی دارد.
چقدر باید از گذشته ام به او بگویم؟
نیازی نیست وارد جزئیات شوید. حرف زدن از مدت ارتباط، فردی که با او رابطه داشته اید، روزهای خوب قبلی، شکل ارتباط و میزان آن باعث می شود که تصویر بدی در ذهن خواستگارتان ایجاد شود.
شما باید به سوالات او پاسخ دهید و ابهاماتش را پاسخ دهید، اما وارد جزئیات نشوید.
در زمان مطرح کردن این ماجرا غرور و عزت نفس خود را پایین نیاورید. اعتماد بنفس داشته باشید و خودتان را سرزنش نکنید. این کار باعث می شود او نیز به خودش اجازه دهد همیشه شما را تحقیر و سرزنش کند.
چه زمانی نباید بابت نداشتن بکارت شرمنده باشید؟
واقعیت این است که این بدن شماست. حتی اگر در اثر یک اشتباه بوده و پشیمان شده اید هیچ کس حق ندارد شما را سرزنش کند.
بسیاری از خانم ها از این موضوع احساس شرمندگی می کنند و با نحوه برخورد خود با این موضوع شرایط را به نوعی پیش می برند که دیگران نیز به خود حق می دهند آنها را تحقیر کنند.
اکر باکرگی خود را به دلیل تجاوز، یک حادثه یا تصادف یا در اثر ارتباط با همسر قانونی قبلی خود از دست داده اید، هیچ جایی برای شرمندگی وجود ندارد.
شما در این مسئله نه گناهی داشته اید و نه خلافی مرتکب شده اید.
4 سال پیش
4 سال پیش
4 سال پیش