در طراحی داخلی، سبک های متفاوتی وجود دارد که می توانید بر اساس علاقه و نیاز خود از هر یک از آن ها استفاده کنید. یکی از سبک های محبوب و معاصر در طراحی داخلی، سبک صنعتی است. به کار بردن این سبک که امروزه در ترکیب با سبک مدرن ظاهری خاص و زیبا به محیط زندگی ما می بخشد کمی دشوار است. برای این که بدانید چگونه می توان از سبک صنعتی در طراحی داخلی استفاده کرد و برای آشنایی بیشتر با نکات کلیدی آن با ما همراه باشید.
نکات کلیدی سبک صنعتی در طراحی داخلی خانه
سبک صنعتی در طراحی داخلی برای اولین بار در سال 1947 میلادی توسط طراحان و معماران داخلی آمریکایی متولد شد و در طول سال ها گسترش یافته و به سبکی پرکاربرد و متداول در دکوراسیون داخلی تبدیل شد. این سبک که بسیار متفاوت تر از جریان های طراحی داخلی قبل از خود بود، به عنوان پروژه بازسازی کارخانه ها، انبار ها و کارگاه های قدیمی آغاز به کار کرد و شناخته شد. سبک صنعتی با تبدیل کردن کارگاه ها، انبار ها و به خصوص کارخانه های قدیمی و متروک به محیطی برای زندگی و با ایجاد رد پایی از گذشته در دکوراسیون مدرن، دلتنگی انسان ها برای گذشته را کاهش داده و نشان داد که طراحی های مدرن می توانند با گذشته ترکیب شوند و به همین دلیل از طرف افراد به سرعت پذیرفته شد. سبک صنعتی که از سال 1947 وارد زندگی ما شد با خود مبلمانی به سبک صنعتی را نیز به همراه آورد و باعث ایجاد کسب و کار های جدیدی نیز شد. تولید مبلمان و لوازم متناسب با سبک صنعتی، روند تبدیل شدن انبار ها و کارخانه های قدیمی به محلی برای سکونت و زندگی را ساده تر کرد.
توجه ویژه به تناسب اندازه وسایل در دکوراسیون صنعتی داشته باشید
از اسباب و وسایل بزرگ در چیدمان دکوراسیون صنعتی استفاده کنید
همان طورکه در نکته قبل اشاره کردیم، فضاهایی با دکوراسیون به سبک صنعتی معمولا جادار هستند و استفاده از وسایل بزرگ در طراحی آن ها بسیار مهم است چون که اثاثیه ی بزرگ می توانند بخش های مختلف فضاهای صنعتی را از هم متمایز کنند و از خالی و بی روح به نظر رسیدن محیط جلوگیری کنند. معمولا هیچ مرز یا دیواری بخش های مختلف منزلی با دکوراسیون صنعتی را از هم جدا نمی کند. این ویژگی، شروع چیدمان این فضاها را سخت و نگرا ن کننده می کند. یکی دیگر از اشتباهات رایج در طراحی دکوراسیون صنعتی، در نظر نگرفتن فضای خالی برای رفت و آمد بین بخش های مختلف است. پس پیش از هر چیز مسیرهای فرضی برای رفت و آمد را در نظر بگیرید سپس مبلمان و سایر وسایل را بچینید. اینگونه برای تردد به مشکل نخواهید خورد. برای پر کردن بخش های خالی، از مبلمان بزرگ مثل کاناپه های چند تکه و بزرگ، شلف و استند های ایستاده، کمد لباس، میز کنسول بزرگ و نیمکت های پهن یا مبل های تخت خواب شو استفاده کنید. فراموش نکنید که وسایل کوچک در فضاهای بزرگ گم می شوند و نمی توانند به عنوان مرز بین بخش های مختلف عمل کنند.
از دکوری ها و وسایل تزیینی بزرگ استفاده کنید
با سفارشی سازی محیط در سبک صنعتی، به محیط روح ببخشید
اگر برای طراحی فضاهای صنعتی از وسایل موردعلاقه تان استفاده کنید، محیطی دوستانه تر خواهید داشت و در آن احساس راحتی بیشتری خواهید کرد. مثلا می توانید قاب عکس های خانوادگی یا هر چیز دیگری که به آن علاقه قلبی دارید را در کتابخانه فلزی بچینید. وسایلی که منعکس کننده تمایلات شما هستند، به نوعی فضا را شخصی سازی می کنند و به آن روح می دهند. پس برای چیدمان دکوراسیون صنعتی در محل هایی که جو رسمی تری دارند، حتما این نکته را در نظر بگیرید.
در انتخاب لوازم نورپردازی برای دکوراسیون صنعتی دقت کنید
نورپردازی یکی از موثرترین ابزار ها برای ایجاد گرما و صمیمیت در هر فضایی است که متاسفانه اغلب اوقات نادیده گرفته می شود. برای نورپردازی فضاهای صنعتی سراغ وسایل بزرگ و برجسته بروید. لوسترها و به ویژه چراغ های آویز کوچک، در سقف های بلند و بزرگ گم می شوند و باید قدری بزرگ تر از آنچه در منازل مسکونی استفاده می شود باشند. همین قانون درمورد آباژور و چراغ های رومیزی نیز صدق می کند. فضاهای صنعتی، نسبت به منازل مسکونی به چراغ ها و آباژورهای بزرگ تر برجسته تر و قدرتمندتری نیاز دارند. همچنین به شما پیشنهاد می کنیم برای خرید لوستر و چراغ آویز برای دکوراسیون داخلی صنعتی به مدل هایی که دارای ترکیب فلز هستند فکر کنید.
با استفاده از بافت های مختلف، به دکوراسیون منزل خود گرما ببخشید
استفاده از وسایل رنگارنگ و متنوع، راهی دیگر برای ایجاد گرما و راحتی در فضاهای صنعتی است. در کنار کف پوش بتنی و دیوارهای آجری، از فرش ها ، کوسن ها و پرده های مخملی و رنگارنگ استفاده کنید و تفاوت را احساس کنید! المان های دکوراسیون داخلی Industrial یا همان دکوراسیون صنعتی اغلب بزرگ و خسته کننده هستند. از این رو انتخاب وسایل جذابی که در تضاد با این المان ها هستند اهمیت می یابد.