روش های کاشت مو به عنوان راه حلی بسیار موثر و همیشگی توانسته توجه بسیاری از زنان و مردانی را که با مشکل ریزش مو دست و پنجه نرم می کنند را از بین ببرند. پیشرفت علم و تکنولوژی موفق شده وارد زمینه زیبایی و کاشت مو نیز شود و در حال حاضر شاهد روی کار آمدن روش های متعدد و گوناگونی برای پیوند مو در کلینیک های زیبایی هستیم. اما اینکه کدام روش را باید برای داشتن موهایی حجیم و متراکم انتخاب کرد موضوعی است که باید توسط پزشک متخصص و بعد از انجام بررسی های لازم تعیین شود. از جمله یکی از جدیدترین متدهایی که با داشتن مزایا و نکات مثبت بسیار زیاد توانسته توجه پزشکان و بیماران را به خود جلب کند کاشت مو به روش BHT است.
معایب کاشت مو به روش bht به دلیل برخورداری از جدیدترین تکنولوژی های دنیا بسیار ناچیز بوده و بیمار بدون عارضه جانبی بالا و اذیت کننده ای دوران نقاهت خود بعد از پیوند مو را سپری کرده و می تواند از نتایج کار لذت ببرد. برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص جزئیات کار و مواردی مثل هزینه کاشت مو به روش bht شما را به خواندن مطالب این مقاله دعوت می کنیم.
کاندید های مناسب کاشت مو
BHT به دلیل اینکه برداشت موها به منظور کاشت از بانک موی پشت سر و کنار سر صورت می گیرد، اگر فرد متقاضی عمل کاشت در این نواحی دارای موی کافی نباشد، روش مناسب کاشت برای این فرد همان روش BHT می باشد. از علل نداشتن بانک موی مناسب، ریزش موی شدید به دلیل بیماری یا موراد ارثی و .. و همچنین کاشت موی ناموفق یا نادرست در گذشته است، و در صورت نبود بانک موی مناسب در روی سر، نمی توان از خود سر به عنوان ناحیه برداشت مو استفاده کرد، بنابراین برای کاشت از موهای بدن کمک گرفته می شود. این روش در موارد طاسی گسترده بیشتر مناسب است. آقایانی که موی ریششان کم پشت است نیز می توانند از این روش بهره ببرند. به طور کلی موهای اهدا کننده از پشت و یا کنار سر گرفته می شود بیمارانی که موی کافی در ناحیه اهدا کننده ( بانک مو ) ندارند برای پیوند نرمال مناسب نیستند. دلایل عدم داشتن موهای کافی، شامل ریزش موی طبیعی یا نتیجه پیوند موی قبلی است که هرگونه استخراج بیشتر از بخش اهداکننده سر را غیر ممکن می سازد نتایج پیوند مو با موهای اهداکننده نامناسب به طور کلی رضایتبخش نیست، زیرا می تواند فقط ریزش مو را به میزان کمی جبران کند. علاوه بر این، هر گونه اسکار حاصله، قابل رویت خواهد بود.
نکات ایمنی که باید در پیوند موهای بدن به آنها توجه شود
- به طور کلی زمانی از موهای بدن برای پیوند مو استفاده می شود که فرد فاقد بانک موی مناسب در پشت سر خود باشد.
- برداشت موها و واحدهای فولیکولی از قفسه سینه یا سایر نقاط بدن در افرادی که موهای سر آنها بسیار ضخیم است توصیه نمی شود و روش مناسبی نیست زیرا این موها به منطقه ایمن دهنده مو تعلق ندارند.
- برداشت موهای سر به روش واحد فولیکولی یا نواری در نقاطی که بانک موی مناسبی ندارند توصیه نمی شود. پیوند موهای صورت و سایر نقاط بدن که به اندازه کافی ضخیم و بلند هستند گزینه مناسبی خواهد بود.
- استفاده از موهای بدن برای افزایش تراکم سر گزینه مناسبی است نمی توان آنها را بین موهای نازک سر پیوند .
- استفاده از موهای سر برای ترمیم ابرو پیشنهاد نمی شود زیرا با موهای این ناحیه مطابقت ندارد و سرعت رشد آنها بسیار زیاد است و بیمار باید به طور مرتب ابروهای خود را تمیز کند.
- می توان به جای موهای سر از موهای بدن استفاده کرد زیرا به لحاظ رنگ، قطر و رشد متناسب می توانند مطابقت خوبی با ابرو داشته باشند.
- می توان از موهای بدن برای ترمیم بافت اسکار که روی آن مو روشن کرده است استفاده کرد زیرا بافت اسکار در برخی از نقاط بدن از قبیل صورت جلب توجه می کند.
- در مواردی که ناحیه دهنده مو در پشت سر بانک مناسبی نداشته باشد و موهای این قسمت بسیار نازک باشند از موهای بدن فرد استفاده می شود.
آماده شدن برای پیوند موهای بدن
در صورتی که قصد دارید برای پیوند مو تحت درمان قرار بگیرید باید به موارد زیر توجه کنید:
- حداقل دو هفته قبل از عمل از مصرف داروها و مکمل های رقیق کننده خون خودداری کنید. این داروها شامل آسپرین، ایبوپروفن، مکمل های ویتامین E، سیر و غیره است.
- دو تا سه هفته قبل از جراحی از استعمال دخانیات خودداری کنید زیرا نیکوتین موجود در سیگار با مسدود کردن عروق خونی که وظیفه خون رسانی به پوست سر را برعهده دارند باعث کاهش روند بهبودی می شود.
- حداقل ۳ تا ۵ روز قبل از جراحی از مصرف نوشیدنی های الکلی و نوشیدنی های حاوی کافئین خودداری کنید زیرا می توانند بر نتایج حاصل از جراحی تاثیر بگذارد.