ساعدنیوز
ساعدنیوز

رئیس جمهور: نفع ملت خودمان را در مذاکره با آمریکا نمی‌بینیم

  یکشنبه، 27 شهریور 1401 ID  کد خبر 223304
رئیس جمهور: نفع ملت خودمان را در مذاکره با آمریکا نمی‌بینیم
ساعد نیوز: رئیس جمهور با بیان اینکه غربی‌ها مخالفت با برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز ایران را با هدف مقابله با پیشرفت کشورمان دنبال می‌کنند، گفت: جمهوری اسلامی ایران بارها اعلام کرده که نه به کشوری ظلم می‌کند و نه زیر بار ظلم می‌رود، بلکه خواهان برقراری نظم و روابط عادلانه در جهان است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ساعد نیوز به نقل از ایسنا، سید ابراهیم رئیسی در جریان سفر به ازبکستان برای شرکت در بیست و دومین اجلاس سران کشورهای عضوی سازمان همکاری شانگهای، گفت وگویی با شبکه تلویزیونی الجزیره انگلیسی داشت که متن کامل این گفتگو به شرح زیر است:

الجزیره: جناب آقای رییس جمهور! ارتقای عضویت جمهوری اسلامی ایران در سازمان همکاری شانگهای برای شما به چه معناست؟

رئیس جمهور: بسم الله الرحمن الرحیم. عضویت جمهوری اسلامی ایران در سازمان شانگهای، زمینه ارتباط ما را با زیرساخت های اقتصادی کشورهای آسیایی بهتر از قبل فراهم می کند. دولت سیزدهم برای همکاری های منطقه ای اهمیت زیادی قائل است. سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران به تقویت و تعمیق ارتباط با همسایگان اهمیت زیادی می دهد و سازمان همکاری های شانگهای بستری برای استحکام همکاری اعضاء در زمینه مسائل منطقه ای است.
ارتقای سطح عضویت ایران در سازمان شانگهای به عنوان عضو اصلی، حتما در ارتقای ارتباطات منطقه ای ما تاثیرگذار است و همزمان می تواند با تسهیل تبادل ظرفیت های متقابل، زمینه رشد و پیشرفت بیشتر را برای کل منطقه فراهم کند.

هر توافقی بدون حل و فصل موضوعات پادمانی ادعایی بدون فایده است

الجزیره: با توجه به برگزار چندین دور مذاکرات هسته ای در وین، از نظر جنابعالی امضای توافق تا چه حد نزدیک و امکان پذیر است؟

رئیس جمهور: موضوع بحث و انتظار ما از مذاکرات وین رفع تحریم های ظالمانه علیه جمهوری اسلامی ایران است. در این توافق آنکه به تعهد خود عمل کرد، جمهوری اسلامی ایران بود. آژانس بین المللی انرژی اتمی، قریب به ۱۵ بار اعلام کرد که جمهوری اسلامی ایران به تعهداتش عمل کرده و فعالیت های هسته ای ایران هم صلح آمیز است.
این آمریکایی ها بودند که از توافق خارج شدند و این کشورهای اروپایی بودند که که به تعهدات خود عمل نکردند. در وین مسئله رفع تحریم ها را دنبال کردیم و البته تاکید داشتیم که هر توافقی باید با یک تضمین همراه باشد. دلیل مطالبه تضمین نیز این است که طرف های ما در توافق، نقض پیمان کردند و حالا به طور طبیعی باید اعتمادی حاصل شود که آنها دوباره نقض پیمان نمی کنند؛ پس تضمین ضرورت دارد.
همچنین رفع تحریم ها باید، با حل و فصل موضوعات پادمانی همراه باشد. اگر قرار باشد موضوعات ادعایی که ما معتقدیم سیاسی و بی اساس هستند، علیه جمهوری اسلامی باقی بمانند، توافق اثر و فایده ای ندارد. چون ممکن است طرف های توافق همانگونه که حین مذاکرات به شورای حکام آژانس انرژی اتمی قطعنامه پیشنهاد کردند، با سوءاستفاده از نفوذ و ارتباطاتی که وجود دارد، دوباره مشکل ایجاد کنند.
پس موضوعات پادمانی باید حل و فصل و تمام شود و در رابطه با رفع پایدار و نه موقتی و مقطعی تحریم ها، تضمین اطمینان بخش داده شود. اگر مسئله پادمانی حل و فصل شود، طبیعتا زمینه توافق وجود دارد. الان هم این آمریکایی ها هستند که باید تصمیم بگیرند، چون آنها بودند که نقض پیمان کردند. آنها از برجام خارج شدند و الان آنها باید تصمیم بگیرند که به تعهد خودشان پایبند باشند.

مخالفت با برنامه هسته ای صلح آمیز کشورمان بهانه ای برای مقابله با پیشرفت ایران است

الجزیره: چه موضوعاتی مانع از انجام توافق نهایی بین ایران و آمریکاست؟

رئیس جمهور: آنچه مانع می شود، تعهدی است که آمریکایی ها باید بدهند؛ ما موضع مان را اعلام کردیم. تیم مذاکره کننده ما همچنان پای میز مذاکره حضور دارد و بارها اعلام کردیم که به یک توافق عادلانه و خوب پایبند خواهیم بود، لکن آمریکایی ها باید تصمیم بگیرند. این مشکل در واقع مشکل آمریکایی ها است که باید تصمیم بگیرند چه می خواهند بکنند!
اگر چه تحریم برای هر کشوری ممکن است مشکلاتی ایجاد کند، لکن جمهوری اسلامی نشان داده که تحریم ها به هیچ وجه او را متوقف نکرده و نخواهد کرد. ما روند رشد و پیشرفت کشور را پیش بردیم و بعد از این هم برنامه داریم که این روند را ادامه دهیم و به هیچ عنوان پیشرفت کشور را متوقف نخواهیم کرد، چون ملت ما ملت با اراده و قدرتمندی است و این توانایی را دارد که تهدید را به فرصت تبدیل کند. ما در عرصه های مختلفی این کار را انجام داده ایم.
امروز صنعت هسته ای در ایران صنعتی بومی است. اولا، با وجود آنکه دانشمندان ما از طرف رژیم صهیونیستی تهدید می شوند و چند نفر از دانشمندان عزیز ما توسط عوامل رژیم صهیونیستی ترور شدند، اما این اتفاقات ما را در دستیابی و پیشرفت در صنعت هسته ای متوقف نکرد.
صنعت هسته ای برای کشور ما در وهله اول یک حق است و در وهله بعد فواید بسیاری در حوزه صنایع، کشاورزی، پزشکی، حوزه نفت، گاز و پتروشیمی و تولید برق دارد.
کسانی که به دروغ مدعی هستند نگران فعالیت های صلح آمیز هسته ای ایران هستند، چرا تلاشی برای متوقف کردن رژیم صهیونیستی نمی کنند که سلاح های مخرب نگهداری می کنند و هیچ حدی برای خود نمی شناسند؟ معلوم است که اینها از قدرت و پیشرفت جمهوری اسلامی می ترسند. بنای ما بر این است که به هیچ عنوان از حق جمهوری اسلامی ایران و حق مردم مان کوتاه نیاییم.

با توجه به نقض عهد غربی ها به ملت ایران حق دهید که به دنبال تضمین معتبر باشد

الجزیره: ارائه چه نوع تضمین هایی از طرف غربی ها در مذاکرات هسته ای برای شما قابل قبول است؟
رئیس جمهور: تضمین هایی که غرب اعلام می کند باید برای جمهوری اسلامی اطمینان بخش باشد. شما باید به جمهوری اسلامی حق بدهید که تضمین بخواهد، چون با کشور یا کشورهایی طرف نیست که به پیمان شان عمل کرده باشند، بلکه با آمریکایی طرف هستیم که نقض پیمان کرده است و خودشان هم قبول دارند که نقض پیمان کردند. وقتی خودشان قبول کردند که نقض پیمان کردند، طبیعتا برای اینکه بتوانیم به توافق با آنها به نحوی اطمینان کنیم لازم است که تضمین های اطمینان بخشی ارائه کنند.

هیچ گونه فایده ای برای مذاکره مستقیم با آمریکایی ها نمی بینیم

الجزیره: آیا فکر نمی کنید که انجام مذاکرات مستقیم و رودر رو با مقامات آمریکایی بتواند به نهایی شدن این توافق کمک کند؟

رئیس جمهور: ما یک دور مذاکره مستقیم را تجربه کردیم. فایده ای بر مذاکره مستقیم مترتب نمانده و ثابت شده که آنها دنبال امتیازگیری های بیشتری هستند. ما هیچ گونه فایده ای برای مذاکره مستقیم با آمریکایی ها نمی بینیم و نفع ملت خودمان را هم در مذاکره نمی بینیم. چرا آمریکایی ها تعهدات خود در رابطه با این قرارداد را انجام نمی دهند؟ ملت ایران باید ببیند که آیا آنها در گفتار و عمل خود صادق هستند یا باز در میانه مذاکرات به دنبال افزایش و گسترش تحریم ها علیه ملت ایران می روند! آمریکایی ها باید حسن نیت خود را به ایران اثبات کنند.

مصادیق دشمنی های آمریکا با ملت ایران فهرست بلندی دارد

الجزیره: با توجه به سابقه بیش از ۴۰ سال روابط خصومت آمیز میان ایران و آمریکا، از نظر شما آینده این روابط چگونه خواهد بود؟
رئیس جمهور: جمهوری اسلامی ایران آرمان ها و سخن هایی دارد؛ ایران به دنیا اعلام کرده که ما نه ظلم می کنیم، نه زیر بار ظلم می رویم و نه سلطه هیچ سلطه گری را بر خود می پذیریم. آمریکا دنبال این است، سلطه ای که قبل از انقلاب اسلامی داشته ادامه دهد، اما ملت عزیز ایران به هیچ عنوان زیر بار سلطه نمی رود. آنها به انحاء مختلف می خواهند سلطه گری خود را بر جمهوری اسلامی تداوم ببخشند و در این مسیر دشمنی خود را اعمال کردند.
آمریکایی ها ۸ سال از صدام و حزب بعث عراق علیه جمهوری اسلامی حمایت تبلیغاتی و اطلاعاتی کردند و خسارت های بسیاری را هم در ایران هم در عراق ایجاد کردند. برای انجام کودتا در ایران تلاش کردند و از جریان منافقینی حمایت کردند که در سال های ابتدایی پیروزی انقلاب اسلامی، با همین روش هایی که امروز از داعش می بینیم، بیش از ۱۷ هزار نفر از جمله روسای جمهور و قوه قضائیه و نخست وزیر ایران را به شهادت رساندند. آمریکایی ها و اروپایی ها اینها را به عنوان گروه تروریستی اعلام کرده و در لیست سیاه قرار داده بودند، اما امروز دارند از آنها حمایت می کنند. سوال ما این است که غربی ها چرا از گروهی که خودشان تروریستی اعلام کرده بودند و رسما گفته بودند که دستشان به جنایت آلوده است و ۱۷ هزار نفر را به شهادت رسانده اند، دوباره حمایت می کنند. لیست دشمنی های غربی ها و به خصوص آمریکایی ها با ملت ایران لیست بلندی است و از جمله آنها ساقط کردن هواپیمای مسافربری ایران است، آنها پاسخ دهند که چرا این همه با این ملت دشمنی می کنند؟

اگر آمریکایی ها مدعی تغییر سیاست های شان هستند، آثار آن باید در رفتارشان دیده شود

آنها به دنبال این بوده و هستند که جمهوری اسلامی را متوقف کنند، اما سوال این است که آیا توانستند؟ بنده جمله سخنگوی آمریکایی ها را تکرار می کنم که رسما اعلام کرد سیاست فشار حداکثری به جمهوری اسلامی ایران مفتضحانه شکست خورده است. این حرف ما نیست، این حرفِ سخنگوی آمریکایی ها و مسئولین آمریکایی است. چرا کاری که شکست خورده را دومرتبه دنبال می کنند؟ چرا دوباره تحریم می کنند؟

دشمنی هایی که آمریکا با جمهوری اسلامی انجام می دهد قابل تحمل نیست. ما متوقف نشده و نمی شویم. آنها رسانه های بسیاری دارند که شبانه روز علیه جمهوری اسلامی شایعه پراکنی می کنند و می خواهد در مردم یأس ایجاد کنند، اما می بینید که ملت ما چگونه هر ساله با حضور در مراسم هایی مثل راهپیمایی ها، آمریکا و این رسانه های مزدور آمریکایی ها و دشمنان انقلاب اسلامی را ناکام می گذارند.
اگر آمریکایی ها و غربی ها می خواهند این مسیر دشمنی را ادامه دهند، بدانند همچنانکه تاکنون ره به جایی نبرده اند، بعد از این هم راه به جایی نخواهند برد و موفق نخواهند شد. اگر دولتی در آمریکا می خواهد در کار خود بازبینی کند، باید ابتدا رفتار پیشینیان را کنار بزند. اینکه دولتی بیاید و اعلام کند که رفتار گذشتگان را قبول ندارد، باید آثار آن در عمل او دیده شود. ملت ایران باید ببیند اینها عوض شده اند، ولی اگر ببینند همان رفتارها ادامه دارد، طبیعتا به ملت ایران حق بدهید که اعلام کند، به آنها اعتماد نداریم، لذا ما هم به تبعیت از خواست ملت ایران گفتیم که به آمریکایی ها اعتماد نداریم.

اگر بیگانگان دخالت نکنند، ملت های منطقه می توانند مسائل خود را با گفتگو حل و فصل کنند

الجزیره: وضعیت فعلی مناسبات دوجانبه و دیپلماتیک میان ایران و عربستان سعودی در چه حالی است؟ آیا تهران و ریاض آمادگی گفتگو درباره مسائل منطقه ای را دارند یا فعلا فقط قصد بررسی مناسبات دوجانبه را دارند؟

رئیس جمهور: شما در قالب یک سوال چند سوال پرسیدید. سوال اول درباره ارتباط ما با عربستان بود. ما به میزبانی کشور دوست و برادر عراق، در حال گفتگو با عربستان هستیم. پنج دوره از این مذاکرات انجام شده و باز هم ادامه دارد. اگر بیگانگان دخالت نکنند مسائل منطقه ای قابل در خود منطقه قابل حل است، لذا همواره برای مذاکرات منطقه ای اهمیت قائل بودیم و معتقدیم این مذاکرات می تواند در منطقه مفید و موثر باشد. معتقدیم مسئولین کشورهای منطقه قادر هستند مشکلات منطقه را بدون دخالت بیگانگان حل کنند.
به عنوان مثال حل مسئله یمن را باید به یمنی ها واگذار کرد. معتقدیم که گفتگوی یمنی- یمنی می تواند مشکل را حل کند. کسی نباید در یمن دخالت کند چرا که خودِ یمنی ها قادر هستند مسائل خودشان را حل کنند. ۷ سال نسبت به ملت یمن ظلم می شود. مردمی که می خواهند خودشان برای خودشان تصمیم بگیرند، ۷ سال است با شکم گرسنه مقابل ظلم مقاومت می کنند. راه حل مشکل یمن این است که ملت یمن را رها کنند. ملت یمن ملت رشید و فهیمی هستند و خودشان می توانند مسائل خود را حل کنند.

آنچه لازم است صورت بگیرد این است که محاصره یمن سریعا شکسته و آتش بس پایدار برقرار شود.
یا درباره عراق، ما همیشه اعلام کردیم و رهبری معظم انقلاب اسلامی امام خامنه ای (حفظه الله تعالی) هم اعلام کردند که ما به عراق قوی می اندیشیم. همواره خواسته ایم که ملت عراق ملت و دولت عراق قوی باشند. این ملت عراق هستند که باید تصمیم بگیرند و دولتی با اراده خودشان سر کار بیاورند که کشور را مقتدرانه اداره کند، اجازه ندهد بیگانگان در عراق دخالت کنند و آمریکایی ها حضورشان در عراق تداوم داشته باشد. ما همواره به یک عراق مقتدر و مورد اعتماد مردم می اندیشیم و لذا بعضی از کشورهای خارجی از اروپا و نقاط دیگر هم گاهی در این رابطه با ما تماس گرفتند، که به آنها اعلام کردیم، اجازه دهید خودِ عراقی ها تصمیم بگیرند.
اعتقادمان بر این است که عراقی ها باید خودشان تصمیم بگیرند، کما اینکه نسبت به سوریه هم همینطور است. آمریکایی ها در سوریه می خواهند چه کار کنند؟ ملتی که امروز اینقدر نسبت به آنها ظلم شده، آمریکایی ها بر چه اصل و اصولی نفت آنها را غارت می کنند؟ ملت سوریه خودشان باید از منابع شان استفاده کنند، حضور آمریکایی ها در آنجا چه معنی می دهد؟
باور ما این است و بارها بر آن تاکید کردیم که ملت ها خودشان باید برای خودشان تصمیم بگیرند. تمام مشکل سرِ همین است! اصلا بحث این است که آمریکایی ها می خواهند با سلطه گری منافعی را از جیب ملت ها و از سفره ملت ها ببرند. ما معتقدیم این یک نگاه ظالمانه و استکباری است و نمی تواند در دنیا پایدار بماند. ملت ها بیدار شدند، ولو اینکه ممکن است بعضی از دولت ها بخواهند با آمریکایی ها یا با کشورهای سلطه گر همراه باشند، اما امروز ملت ها نمی توانند این را بپذیرند که کشوری از آن سوی عالم به نام آمریکا به این طرف عالم بیاید و منابع آنها را غارت کند، چرا؟ این پذیرفتنی نیست.

سیاسیت برقراری توازن و تعادل در روابط خارجی را ادامه خواهیم داد

الجزیره: در خصوص نگاه به شرق فکر می کنید مناسبات میان ایران، چین و روسیه تا چه حدی می تواند گسترش پیدا کند و آمریکا در این زمینه چه فشارهایی وارد خواهد کرد؟
رئیس جمهور: در سیاست خارجی این دولت تعادل و توازن وجود دارد. ما می خواهیم با همه کشورها به ویژه کشورهای مستقل، ارتباط داشته باشیم. ما با چین برنامه همکاری ۲۵ ساله داریم و به دنبال اجرای این برنامه هستیم. ارتباط با چین را هم متاثر از ارتباطات دیگر بین المللی نمی کنیم. ارتباط جمهوری اسلامی ایران با چین از ابتدای پیروزی انقلاب برقرار بوده و رو به گسترش است. با روسیه هم همینطور، یعنی ارتباط وجود داشته و الان هم در حال توسعه است.
بنای دولت سیزدهم گسترش روابط با کشورهای دیگر منطقه، به ویژه کشورهای همسایه است و در واقع نگاه متعادل و متوازن را قبول داریم. در این راستا هم با کشورهای همسایه، هم با کشورهای شرقی و هم با آن دسته از کشورهای غربی که نخواهند با روحیه سلطه طلبی و استکباری با ما برخورد و دشمنی کنند، می توانیم ارتباط برقرار کنیم.
در ابتدای کار دولت اعلام کردم که دست همه کشورها، به ویژه همسایگان را به گرمی می فشارم و همین سیاست را ادامه می دهم. نه ظلم می کنیم و نه زیر بار ظلم دیگران خواهیم رفت؛ این سیاست جمهوری اسلامی است.

غرب به دنبال آن است تا با ادعای اطلاع رسانی، جریان اطلاع نرسانی را دنبال کند

الجزیره: ایران کشوری با تمدن دیرینه، تاریخ غنی و سنت های کهن است، با توجه به این مسئله نگاه شما به ترسیم افق های آینده جمهوری اسلامی چیست و ایران در آینده چه اقدامات متمایزی را می تواند اتخاذ کند؟
رئیس جمهور: جمهوری اسلامی ایران آینده را بسیار روشن می بیند. مبنای این نگاه هم آن است که معتقدیم نگاه جمهوری اسلامی، برخاسته از خواسته های فطری انسان هاست. جمهوری اسلامی به دنبال اجرای عدالت است و باور دارد عدالت باید هم در کشور خودمان اجرا شود و هم روابط با کشورهای دنیا عادلانه باشد. ما عدالت را برای همه می پسندیم و معتقدیم که روابط باید عادلانه باشد.
مخالفت ما با روحیه استکباری آمریکایی ها و عملکرد آنها، در راستای همین نگاه است. معتقدیم که روابط و مناسبات باید عادلانه تنظیم شود.
نگاه ما آن است که آینده را ارتباطات ناسالم، فساد، تبعیض و زد و بندهای سیاسی و استکباری رقم نمی زند، بلکه آنچه می تواند در عالم پایداری داشته باشد، حق و عدالت است. امروز همه مردم کشورهای می خواهند روابط حاکم بر زندگی آنها بر اساس قوانین اسلامی باشد.
آیا تلاش رژیم صهیونیستی برای عادی سازی روابط با بعضی از کشورهای اسلامی، می تواند برای این رژیم امنیت ایجاد کند؟ آیا این تلاش ها حق خواهی و عدالت خواهی مردم مسلمان را در دنیا تضعیف می کند؟ اگر شما امروز از ملت های مسلمان درباره رژیم صهیونیستی و عملکرد، خونریزی ها، جنایت و ظلمی که این رژیم به مردم فلسطین می کند، نظرخواهی کنید، اگر این نظرسنجی را در میان انسان های آزاده انجام دهید، به نظرتان کدام انسان آزاده ای این رفتارها را می پسندد و می پذیرد؟ مگر قراردادهای کمپ دیوید، شرم الشیخ و اسلو نبود؟ آیا موفق شدند حق خواهی و عدالت خواهی فلسطینی ها را نابود کنند؟ مگر غزه محاصره نیست؟ مگر مردم غزه دیروز با سنگ در مقابل اسرائیل نمی ایستادند؟ آیا سرکوب کردن مردم غزه و فلسطین، آنها را از مقاومت بازداشت، یا سنگ های آنها را تبدیل به موشک کرد؟

امروز جمهوری اسلامی خواهان روابط و نظم عادلانه در جهان است

سوال شما این بود که آینده را چگونه می بینید؟ ما معتقدیم که آینده را ظلم و بی عدالتی رقم نمی زند، بلکه آینده را خواست انسان ها فارغ از مسلمان و غیرمسلمان در این عالم رقم می زند و آن اجرای عدالت است.
ممکن است سلطه گران چند صباحی با استفاده از قدرت شان در مقابل اجرای عدالت بایستند و سعی کنند که به نحوی در فضای رسانه ای برخلاف ادعای شان مبنی بر اطلاع رسانی، بی اطلاعی را ترویج کنند و نوعی جریان اطلاع نرسانی را دنبال کنند تا اطلاع حقیقی به مردم نرسد، اما بدانند روحیه عدالت خواهی و حق خواهی را نمی توانند در جهان از بین ببرند.
امروز جمهوری اسلامی خواهان روابط و نظم عادلانه در جهان است و در یک جمله آینده را بسیار روشن می بینیم و معتقدیم پیروزی از آنِ حق است؛ و «أَنَّ الْأَرْضَ یَرِثُهَا عِبَادِیَ الصَّالِحُونَ».

دیدگاه ها

  دیدگاه ها
پربحث های هفته   
رهبر معظم انقلاب: از وقتی که رهبر شده‌ام آجیل نخوردم؛ چون رهبر باید مثل فقرا زندگی کند! (523 نظر) داریوش ارجمند: زنی که وزنه برداری می کند نه رَحِم دارد و نه تخمدان ریش درآورده نه می‌تواند شوهر کند و نه می‌تواند بچه داشته باشد! (257 نظر) مهران مدیری: من رفتم مسافرت و بهترین هتل اون شهر رو پیدا کردم ولی من رو نشناخت و گفت اتاقامون پُره، من هنوزم که هنوزه فکر میکنم دارم خواب میبینم+ویدیو (231 نظر) الهام چرخنده: من برای همه کسانی که کتکم زدند، باعث بیماری قلبی شدند نفرین ندارم اما الهی که به درد من دچار بشید+ویدیو (102 نظر) مازیار لرستانی: ای کاش به جای روز زن و روز مرد، روز شرف و انسانیت داشتیم+عکس (83 نظر) رونالدو: برای اولین بار جورجینا را برای شام دعوت کردم متعجب بود چون باورش نمی شد که به جای اتوبوس با بوگاتی به خانه برمی گردد+فیلم (61 نظر) شعرخوانی زیبا و دلنشین رهبر معظم انقلاب: ای تکیه گاه و پناه زیباترین لحظه های پرعصمت و پر شکوه تنهایی و خلوت من+ویدیو (52 نظر) عرض ارادت فریبا نادری به امام خمینی(ره): مرد بزرگ جایت خالی است در میان مردمان سرزمینِ نور؛ ممنون که این انقلاب رو برایمان رقم زدی+ عکس (49 نظر) تعجب بازیگر مطرح ترکیه با دیدن خونه زندگیِ شاه‌نشین پوریا پورسرخ، آرش سریال کیمیا+ ویدیو/ میزبانی درجه یک در خانه‌ای درجه یک👌 (46 نظر) تذکر جدی علی دایی به اعجوبه طنز ایران: دفعه آخرت باشد که ادای من را درآوردی! (46 نظر) علی دایی در واکنش به تقلید صدایش در مراسم استقلالی‌ها: در گذشته پادشاهان دلقک‌هایی داشتند که وظیفه‌شان تقلید صدا و خنداندن مردم بود+عکس (45 نظر) خلاقیت خنده دار پدر ایرانی با طراحی سینما در توالت خانه اش حماسه آفرید+عکس/ هنر نزد ایرانیان است و بس😂 (42 نظر) مهران مدیری: شایعه نیست؛ هواپیمای شخصی دارم سوئیچ رو هم دادم به بچه‌های پشت صحنه! / برشی از برنامه تلویزیونی جذاب «دورهمی» با اجرای بی‌نظیر مهران مدیری (39 نظر) شیلا خداداد: موهامو رنگ نمیکنم چون همینجوری و نچرال بودن رو دوست دارم؛ وقتی عروسی برم لاک میزنم و برمیگردم پاک میکنم+ ویدیو (34 نظر) هانده ارچل؟ مرسی ما خودمون نرگس محمدی داریم/ نگاهی به استایل پوشیده نرگس محمدی در پاییز و زمستان (33 نظر)
پربازدیدترین ویدئوهای روز   
تیتر امروز   
یک شب زباله‌گردی؛ درآمد خالص یک زباله‌گرد چقدر است؟ / قیمت کدام ضایعات بالاتر است؟
مدارک لازم برای انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث اعلام شد +جزئیات
زیدآبادی: رسایی آرزوی این را دارد که آمریکایی ها او را "مای شیخ حمید" صدا بزنند
ارزان‌ترین گوشی چینی در ایران چند؟
افزایش تصادفات با قطعی برق؛ ایمنی چهارراه‌ها چگونه برمیگردد؟
ساغر عزیزی بازیگر نقش فرح پهلوی: من با مشکلات مالی دست و پنجه نرم کردم! کدام یک از شما حاضر هستید نه غذا و چایی بخورید نه دستشویی توالت بروید تازه بعدشم به خاطر فرح به فحش های مردم گوش بدید؟
جایگاه طارمی در اینتر به خطر افتاد/ کوره‌آ مهاجم سوم می‌شود؟
رونالدو باز هم رکورد شکست ؛ ابر ستاره فوتبال دست بردار نیست
چگونه از ایران درآمد دلاری کسب کنیم؟؛ معرفی 8 روش تضمینی
وام 680 میلیارد تومانی آقای مدیرعامل از بانک خودش!
نکات مهم و اصول صحیح رانندگی در برف و بوران که حتما باید بدانید!
ارزانترین ورژن آیفون 13 را با چقدر بودجه میتوان خرید؟
اهدای تندیس،حکم و نشان صلح به استاندار آذربایجان شرقی
ظریف برای ماندن در دولت تابعیت فرزندش را لغو کند
اکبر عبدی: من از ناموسم دربرابر طلافروش عرب دفاع کردم منظور من وهابیون سعودی بود دست همه خواهران عرب رو میبوسم +عکس
منتخب روز   
وام 680 میلیارد تومانی آقای مدیرعامل از بانک خودش! نگاهی به چیدمان سنتی و شیک اتاق پذیرایی مسعود کیمیایی، کارگردان خائن‌کشی و برنده تندیس حافظ/ خودنمایی مبلمان چرمی و تابلوهای زیبای نقاشی ایده ست کردن ست چهارخانه‌ پاییزی با این بازیگران مشهور ایرانی / از الناز شاکردوست تا پریناز ایزدیار و سمیرا حسن پور + عکس (فیلم) توضیح قالیباف درباره توئیت عضو دفتر رهبر انقلاب / من از قبل در جریان بودم ... نگاهی به استایل پاییزی 4 زوج‌ جذاب سینمای ایران در جشن حافظ 1403/ از ست چرمی المیرا دهقانی و همسرش تا کت بته جقه‌ی سمانه پاکدل و استایل همیشه ترند سحر ولدبیگی 50 میلیون تومان پاداش نقدی دولت در انتظار افرادی که این دستگاه‌ها را شناسایی کنند! جریمه سنگین قهرمان سرشناس به خاطر دست درازی به یک زن 5 منطقه گردشگری پاییزی اطراف تبریز/ جون میدن واسه گرفتن عکسهای جذاب پاییزی قتل در پارک قیطریه بخاطر متلک انداختن به نامزد مقتول مهران مدیری: بدترین 4 سال زندگیم حتی پول نان و پنیر نداشتم! پسرم فرهاد از گرسنگی بیهوش شد/عین جنازه شده بودم عوضش الان بادیگارد دارم+فیلم حضور پرانرژی قهرمانان جوکر، ناهید مسلمی و عمو رشید در وی‌آی‌پی کنسرت سهراب پاکزاد/ یویو گفتن ناهید مسلمی رو وسط کنسرت از دست ندید👌 می‌گویند پزشکیان برف تهران را هم نخواهد دید! / تأخیر در پرداخت یارانه پاس گل به مخالفان دو آتیشه رئیس جمهور بود