سبک دکوراسیون داخلی صنعتی
در سبک دکوراسیون داخلی صنعتی تلاش بر این است که اجزا و مصالحی که اغلب افرد می خواهند آن را پوشش دهند، به نمایش گذاشته شود. به طور معمول این سبک برای دکور اتاق های زیر شیروانی، خانه های مدرن و فضاهای تبلیغاتی در سراسر جهان مورد استفاده قرار می گیرد. جالب است بدانید که لوله ها، ستون ها، داکت ها و اتصالات در این دکوراسیون به روی کار استفاده می شود که یک فضای کاملا صنعتی را در فضای خانه به وجود می آورد. همچنین بر خلاف دیگر سبک های مدرن و امروزی، در دکوراسیون صنعتی ظرافتی دیده نمی شود و وسایل قدیمی و بازیافتی در دکوراسیون آن کاربرد دارد. همان طور که در عکس زیر می بینید، در سبک صنعتی رنگ های خنثی، سطوح فلزی و چوبی به خوبی به چشم می خورد.
ریشه سبک دکوراسیون صنعتی به چه زمانی باز می گردد؟
به طور کلی می توان گفت ریشه سبک دکوراسیون صنعتی به اوایل قرن بیستم باز می گردد. در این زمان با اتمام انقلاب صنعتی دوم، کارخانه های اروپای غربی تعطیل شدند و محل تولید محصولات خود را به کشورهایی با نیروی کار ارزان تر انتقال دادند. در نتیجه بسیاری از این ساختمان ها متروکه شدند. اما سال ها بعد با افزایش وسعت شهرها و افزایش جمعیت، نیاز به فضای سکونت بیشتر شد. بنابراین بسیاری از این کارخانه های متروکه به مناطق مسکونی تبدیل شدند و از آن زمان استفاده از سبک دکوراسیون صنعتی رواج پیدا کرد.
سبک دکوراسیون صنعتی برای چه مکان های مناسب است؟
همان طور که در بخش های قبل اشاره کردیم، این سبک می تواند در انبارها و فضاهای صنعتی که بازسازی شده اند، مورد استفاده قرار گیرد. همچنین با توجه به ویژگی های دکوراسیون صنعتی، آپارتمان هایی با سقف مرتفع، فضاهای اداری و تجاری و آپارتمان های مدرن، مناسب ترین گزینه برای اجرای این سبک می باشند. البته که اگر مجذوب سادگی و منحصر به فرد بودن این سبک شده اید، می توانید آن را در هر مکانی که علاقه دارید، به کار ببرید.
در سبک صنعتی میتوان از وسایل مدرن و قدیمی در کنار هم استفاده نمود. ترکیب این وسایل در خانه باعث میشود فضای خانه شما زیباتر و جذاب تر به نظر بیاید. با جستجو در بازار میتوانید وسایل چوبی و فلزی مورد نیاز خود را خریداری نموده و با چیدمانی اصولی طبق سبک صنعتی فضایی مناسب و زیبا برای زندگی فراهم نمایید. البته به این نکته توجه داشته باشید که سبک صنعتی بر پایه کاربردی بودن فضا طراحی میشود, بنابراین از پر کردن خانه با وسایل غیرضروری و نامناسب خودداری کرده و هزینه های اصلی را صرف وسایل مهم و لازم کنید.
دکور و مبلمان
مبل های بزرگ و راحت به همراه بالشتک ها و یا کوسن های حجیم را در کنار آثار هنری و قطعات دکوراسیون مربوط به این سبک قرار دهید.گیاهان، زندگی و رنگ را به هر محیطی تزریق می کنند، بنابراین بهتر است که از گیاهان بزرگ با برگ های پهن به همراه گلدان هایی مناسب این سبک، برای طراحی چنین فضایی استفاده شود.
روشنایی
چراغ ها و آباژورهای ایستاده تک در کف اتاق از جنس استیل، منبعی عالی جهت نورپردازی این سبک می باشند. همچنین می توان از چند لامپ آویزان با متریال هایی از جنس فلز و استیل هم برای نورپردازی فضا بهره برد.
دکوراسیون صنعتی تلفیقی از سبک مدرن و سبک های قدیمی ست و مناسب افرادی میباشد که خواهان یک زندگی با ترکیب این دو سبک هستند. در سال های اخیر طراحی داخلی به سبک صنعتی رواج یافته و به عنوان یک سبک ترکیبی در نظر گرفته میشود که طرفداران خاص خود را دارد. این سبک بیشتر در کشورهای اروپایی کاربرد دارد و استفاده از رنگ های خنثی در آن باعث شده این دکوراسیون کمی سرد به نظر برسد و با روحیه تمام افراد همخوانی نداشته باشد. در واقع سبک صنعتی برای آن دسته افرادی مناسب است که روحیه ای جدی و خشک دارند و یک خانه با وسایل ضروری برای زندگی را نسبت به خانه های گرم با رنگ های شاد و المان های تزئینی ترجیح میدهند.