سیب زمینی غنی از فیبر و پتاسیم است که بیشترین فایده را دارد. آن ها به کاهش فشار خون کمک و از قلب محافظت می کنند و حتی به درمان التهاب و بیماری های ناشی از سرطان و روماتیسم کمک می کنند.تحقیقات نشان داده است که پوست سیب زمینی سرشار از پتاسیم است - مواد معدنی که می تواند به کاهش فشار خون کمک کند. یک سیب زمینی پخته شده متوسط حدود 535 میلی گرم پتاسیم ( و فقط 17.3 میلی گرم سدیم ) دارد، که حدود 15 درصد از مقدار توصیه شده روزانه است. میزان بالای پتاسیم در خون می تواند کلیه ها و آب بیشتری داشته باشد و این به کاهش فشار خون کمک می کند.در واقع، خوردن پتاسیم درست مانند خوردن یک ادرار آور است. پتاسیم همچنین به عملکرد قلب کمک و به صورت بهینه ارتباط اعصاب و ماهیچه ها کمک می کند. اما نگه داشتن سیب زمینی در کنار بعضی از مواد غذایی باعث می شود که سیب زمینی زودتر خراب شود و مجبور باشید آن را داخل سطل آشغال بیندازید که در این قسمت اطلاعات بیشتری در این مورد در اختیار شما قرار می دهیم.
سیب زمینی و سیب دوستان خوبی برای هم نیستید
اگر می خواهید سیب زمینی تازه تر باقی بماند و مدت زمان طولانی تری از آن استفاده کنید، هرگز آن را کنار میوه هایی مثل سیب قرار ندهید، زیرا سیب سطح زیادی از گاز اتیلن را تولید می کند و باعث می شود که سیب زمینی زودتر خراب شود. هر چقدر که سیب رسیده تر باشد، تولید گاز اتیلن در آن بالاتر می رود و باعث آسیب به سیب زمینی ها می شود.

دیگر میوه هایی که باید دور از سیب زمینی باشند
سیب تنها میوه ای نیست که گاز اتیلن تولید می کند، سیب سطح بالایی از گاز اتیلن را تولید می کند اما تنها میوه ای نیست که این اتفاق برایش می افتد. میوه هایی مثل زردآلو، آووکادو، موز، طالبی، انبه، پیاز، هلو، گلابی، آلو، گوجه فرنگی و بارهنگ جزء این دسته از میوه ها هستند که باید آن ها را به دور از سیب زمینی نگه دارید زیرا گاز اتیلن تولید می کنند.اگر می خواهید میوه یا سبزیجات شما زودتر برسد، قرار دادن شان در کنار یکی از این مواردی که نام بردیم، باعث می شود تا زودتر بتوانید از آن استفاده کنید اما میوه و سبزیجاتی که خودش رسیده باشد را نباید کنار این موارد قرار دهید، زیرا باعث خراب شدن زودتر آن می شود.
ارتباط گاز اتیلن با زمان برداشت و نوع میوه
زمان برداشت و نوع میوه میزان تولید گاز اتیلن را تعیین می کند، طبق نظر متخصصان برداشت میوه در اواخر فصل باعث تولید بیش از حد گاز اتیلن می شود. یعنی اگر سیب را بعد از این که به طور کامل رسیده شد، برداشت کنند، سیب زودتر خراب می شود زیرا تولید گاز اتیلن در آن بالا می رود. البته نوع سیب هم در میزان تولید گاز اتیلن موثر است.
شرایط نگهداری سیب زمینی
دمای نگهداری، تأثیر قابل توجهی را برروی طول عمر سیب زمینی خواهد گذاشت. زمانی که سیب زمینی خام را بین دمای ۴۳ تا ۵۰ درجه فارنهایت، معادل ۶ تا ۱۰ درجه سانتی پایه نگهداری می کنید، می توانید چندین ماه بدون اینکه خراب شوند، آن ها را انبار کنید.این میزان دما، از دمای یخچال، کمی گرم تر است و می توان این محدوده دمایی را در انبارها، زیرزمین ها، گاراژها یا آلونک های سرد و خنک پیدا کرد. ذخیره کردن سیب زمینی در این چنین شرایطی، می تواند جوانه زدن سیب زمینی را که یکی از اولین علائم پوسیدگی و فاسدشدن آن می باشد به تأخیر بیندازد.
طبق یک تحقیق، نگهداری سیب زمینی در دمای سرد، در مقایسه با دمای اتاق، می تواند به میزان چهار برابر، به عمر سیب زمینی اضافه کند. نگهداری سیب زمینی در دماهای پایین نیز باعث می شود که مقدار ویتامین C موجود در آن، بیشتر حفظ شود.
تحقیقات نشان داده است که نگهداری سیب زمینی در دمای خنک و سرد، به مدت چهار ماه، می تواند تا ۹۰% از ویتامین C موجود در سیب زمینی را حفظ کند، درصورتی که نگهداری آن در دمای گرم تر از اتاق، در حدود ۲۰% از ویتامین C آن ها را پس از گذشت یک ماه کاهش می دهد.نگهداری سیب زمینی در دمایی که کمی بیشتر از یخچال باشد، یک روش عالی برای افزایش عمر مفید سیب زمینی است و به حفظ ویتامین C آن نیز کمک می کند.
نگهداری سیب زمینی در جای تاریک و به دور از نورخورشید یا نور فلورسنت، بر روی پوست سیب زمینی اثر می گذارد و باعث تولید کلروفیل می شود و پوست سیب زمینی را به رنگ سبز ناخوشایندی تبدیل می کند. کلروفیلی که باعث سبز شدن پوست سیب زمینی می شود، ضرری ندارد، اما قرار گرفتن در معرض نور آفتاب می تواند منجر به تولید مقادیر زیادی مواد شیمیایی سمی به نام سولانین شود.