یکی از پرکاربردترین و البته پرطرفدارترین مواردی که در آن از شیشه به عنوان یک المان سازهای استفاده میگردد، پارتیشن شیشهای میباشد. از پارتیشنهای شیشهای میتوان به عنوان تفکیک کننده در فضاهای مختلف همانند فضاهای داخلی ساختمانهای اداری و مسکونی استفاده نمود. در این مقاله همواره در ارتباط با پارتیشن شیشهای اداری مطالبی را در اختیار شما قرار خواهیم داد.
در این روزها اهمیت مدرن سازی دفترهای تجاری و فضای اداری برای مدیران و صاحبان مشاغل افزایش یافته است و همین موضوع نیز سبب شده است تا همواره این افراد به دنبال راه حلی باشند که علاوه بر مقرون به صرفه بودن، کارآمد نیز باشد. به این منظور استفاده از پارتیشن شیشهای اداری بیشتر رایج میباشد. پارتشینهای شیشهای اداری مدرن میتوانند زیبایی خاصی را به فضای دفتر کار بیافزایند.
همان طور که میدانید، در بازار کسب و کار رقابت بسیاری وجود دارد. واکنش مشتری طبیعتاً نسبت به میزان کیفیت کار شما میباشد و ظاهر شاید نتواند اصلیترین عامل در نوع واکنش مشتری محسوب شود. اما طبیعتاً دفتر کاری که شلوغ و پر هرج و مرج باشد، در همان ابتدای کار میتواند امتیاز زیادی را از دست بدهد. بنابراین در جهت حرفهای بودن، بهتر است که یک دفتر کار مدرن حرفهای نیز داشته باشید. استفاده از پارتیشنهای شیشهای اداری مدرن در فضای کاری شما میتواند بر میزان و نوع کار اعضای تیم شما نیز تاثیر بگذارد و بدین ترتیب اهمیت زیادی نیز داشته باشد.
به دلیل اینکه پارتیشنهای اداری شیشهای انعطاف پذیری بالایی دارند، میتوانند از لحاظ مالی بزرگترین سود محسوب شوند. زیرا تفکیک سازی اتاق با استفاده از دیوارهای سنتی، علاوه بر هزینه آن امری خسته کننده میباشد. بنابراین آسانترین و بهترین راه، استفاده از پارتیشنهای شیشهای اداری است که قابل حمل بوده و میتوان آن را از یک مکان به مکان دیگر منتقل کرد. تخریب پارتشینهای شیشهای نه تنها امری آسان میباشد، بلکه هزینههای اضافی نیز در بر نخواهد داشت. در نهایت، به جهت جابجایی آن نیز مشکلی نخواهد بود و همواره میتوان دکوراسیون را نسبت به شرایط و نیاز به صورت مرتب تغییر داد.
مهمترین مزیتی که در استفاده از پارتیشن شیشهای اداری میتوانیم در نظر بگیریم، بهبود بهره وری میباشد. در صورتی که از پارتیشن شیشهای اداره استفاده کنید، به دلیل این که واضح میباشند، کارکنان را تشویق مینمایند تا بتوانند به سطح بالاتری از بهره وری خود دست یابند. زیرا تحت نظارت دائمی قرار میگیرند و کار خود را به شیوه جدیتری به انجام میرسانند.
کمبود نور طبیعی میتواند از مشکلات مهم در محل کار باشد. زیرا موجب میشود که کارایی در محیط کار کاهش یافته و خستگی کارکنان نیز بیشتر شود. اما در صورتی که از پارتیشنهای شیشهای اداری استفاده نمایید، میتوانید نور طبیعی را افزایش بدهید. زیرا نصب این پارتیشنها میتواند بهترین راه به جهت ورود نور کافی خورشید باشد. بنابر این در طول روز نیازی به روشنایی الکتریکی نخواهید داشت و از این طریق میزان مصرف انرژی شما نیز کاهش خواهد یافت که در نهایت موجب صرفه جویی در هزینههای نهایی خواهد شد.
پارتیشن های شیشه ای در دفاتر می توانند فضا را بهینه کنند، نور طبیعی را افزایش دهند، ارتباطات و همکاری را بهبود بخشند و زیبایی شناسی را افزایش دهند. پارتیشن شیشهای اداری مناطق بزرگتر را بدون مسدود کردن نور به مناطق کوچکتر تقسیم میکند، فضای کاری روشن تری ایجاد میکند، کار گروهی را تشویق میکند و ظاهری مدرن به دفتر میبخشند.
از رایجترین نوع پارتیشنهای شیشهای اداری، پارتیشنهای کف تا سقف میباشد که به آن پارتشینهای تمام قد نیز میگویند. ماده اولیه به جهت ساخت این نوع پارتیشن، فلز میباشد که با استفاده از پارچه میپوشانند. پارتیشنهای شیشهای به صورت نیمه نیز تولید میشوند.
علاوه بر آن از لحاظ فریم نیز میتوان پارتیشنهای شیشهای اداری را به دو نوع پارتیشن فریم لس و پارتیشن بدون فریم تقسیم بندی کرد. برخی از انواع پارتشینهای شیشهای اداری قابل حمل میباشند و دارای غلطکهایی در زیر خود هستند تا بتوان به راحتی آنها را جابجا نمود. بنابر این در حالت کلی، میتوانیم انواع پارتیشن شیشهای اداری را به پارتیشن شیشهای تک جداره، دو جداره، فریم لس، فریم دار، ثابت و متحرک، هوشمند یا اسمارت و آکوستیک تقسیم کنیم.
برخی از متداولترین طرحهای پارتیشن شیشهای اداری شامل موارد زیر میشود که هرکدام مزیتهای خود را دارد و نسبت به شرایط میتوانید هر یک را انتخاب کنید:
پارتیشن های شیشه ای اداری فریم لس: این پارتیشن ها از شیشه های مقاوم ساخته شده اند و مستقیماً روی کف و سقف بدون قاب یا تکیه گاه قابل مشاهده ثابت می شوند.
پارتیشنهای شیشهای قابدار: این پارتیشنها دارای یک قاب فلزی در اطراف لبههای پانلهای شیشهای برای پشتیبانی و پایداری بیشتر هستند.
پارتیشن های اداری تک جداره: این پارتیشن ها از یک لایه شیشه ساخته شده اند و نسبت به پارتیشن های دوجداره گزینه مقرون به صرفه تری هستند.
پارتیشن های اداری شیشهای دو جداره: این پارتیشن ها دارای دو لایه شیشه ای هستند که با یک شکاف هوا از هم جدا شده اند و عایق صوتی بهتر و بهره وری انرژی را ارائه می دهند.
پارتیشن های شیشهای اداری آکوستیک: این پارتیشن ها برای کاهش سطح نویز در دفتر طراحی شده اند و از شیشه های آکوستیک ویژه ای ساخته شده اند که امواج صوتی را جذب می کند.
پارتیشنهای شیشهای اداری قابل تعویض: اینها دارای لایهای از فیلم قابل تعویض هستند که میتوان آن را به صورت الکترونیکی کنترل کرد تا تیرگی شیشه را تغییر دهد و در صورت نیاز حریم خصوصی را فراهم کند.
از پارتیشنهای شیشهای طرح دار نیز میتوانیم به جهت داشتن فضایی با یک جلوه جذاب استفاده کنیم. انواع طرحهای مختلف در پارتیشن شیشهای اداری قابل استفاده میباشند. استفاده از این طرحها، یکنواختی محیط را از بین برده و علاوه بر آن حریم خصوصی افراد را نیز افزایش میدهد. شیشه مورد استفاده در این نوع پارتیشنها سندبلاست یا مشجر میباشد.
پارتیشن شیشهای اداری را باید متناسب با محیط انتخاب نمایید و هدف استفاده از آن را نیز مشخص کنید. محل قرارگیری پارتیشن نیز در انتخاب آن میتواند تاثیر بسیاری داشته باشد. طرح و رنگ پارتیشن نیز در زمان انتخاب میتواند از اهمیت بالایی برخوردار باشد. در صورتی که مایل باشید، از پارتیشنهای متحرک استفاده کنید، باید از پارتیشنهای متحرک و بدون فریم بهره ببرید. قبل از انتخاب پارتیشن، بهتر است که از یک کارشناس فنی در ارتباط با اندازههای استاندارد مشاوره بگیرید.
نصب پارتیشن شیشهای دارای مراحلی میباشد. مرحله اول نصب کانال یو است که پنلهای شیشهای را در خود نگه میدارد. در مرحله بعدی شیشه را نصب میکنند و سپس با استفاده از یراق آلات پارتشینی آنها را درون پروفیلها محکم میکنند.
پس از اتصال شیشهها از واشر لاستیکی به جهت پیشگیری از لق زدگی در طول زمان بهره میبرند و در مرحله آخر درب پارتشینها را نصب میکنند. یکی از مهمترین نکاتی که در نصب پارتشینهای شیشهای باید رعایت شود، بازدید متخصصان از محل مورد نظر میباشد. در طی این بازدید بررسیها و اندازه گیریها به صورت دقیق انجام میشود.
تمیز کردن و نگهداری پارتیشنهای شیشهای نیز نسبتاً امری آسان میباشد. با استفاده از یک محلول پاک کننده میتوان آن را به راحتی پاک کرد. البته به جهت پاک کردن شیشههای پردازش شده، بهتر است که از پارچههای میکروفایبر بهره ببرید. در اینجا مراحل گام به گام شستن و نگهداری پارتیشن شیشهای اداری را میآوریم:
برای پاک کردن هرگونه کثیفی از سطح پنجره از یک پارچه نرم یا گیره استفاده کنید.
مقدار کمی پاک کننده ملایم مانند صابون ظرفشویی یا سرکه را با آب در یک بطری اسپری مخلوط کنید.
محلول تمیز کننده را روی پارتیشن شیشه ای اسپری کنید و مراقب باشید که روی مبلمان یا وسایل الکترونیکی اطراف اسپری نکنید.
با استفاده از یک پارچه تمیز و بدون پرز، شیشه را با حرکات دایره ای پاک کنید، از بالا شروع کنید و به پایین تا پایین بروید.
برای اطمینان از اینکه کثیفی یا کثیفی در اطراف شیشه پخش نمی شود، پارچه یا اسکاج را مرتباً بشویید.
برای لکه های سخت یا تجمع، ممکن است نیاز به استفاده از شیشه پاک کن تخصصی یا مخلوطی از جوش شیرین و آب داشته باشید.
در نهایت شیشه را با یک پارچه تمیز و بدون پرز خشک کنید تا از ایجاد رگه یا لکه های آب جلوگیری شود.
مهم است که به طور منظم پارتیشن های شیشه ای اداری را با تمیز کردن یک یا دو بار در هفته نگهداری کنید تا به بهترین شکل ظاهر شوند.