عوارض و موارد مصرف قرص کلونازپام (Clonazepam)

  دوشنبه، 06 اسفند 1397   زمان مطالعه 1 دقیقه
عوارض و موارد مصرف قرص کلونازپام (Clonazepam)
قرص کلونازپام (Clonazepam) دارویی است که توسط پزشک برای کنترل تشنج و صرع تجویز می‌شود. خواب آلودگی، سردرد و تپش قلب از عوارض قرص کلونازپام است.

قرص کلونازپام

قرص کلونازپام دارویی است که برای جلوگیری از تشنج مورد استفاده قرار می گیرد. در حقیقت قرص کلونازپام یکی از داروهای ضد تشنج و ضد صرع می باشد. این دارو به گروهی از داروها به نام بنزودیازپین ها تعلق دارد.

همچنین این دارو در برخی موارد در درمان بیماری هایی نظیر حملات پانیک و ترس نیز مورد استفاده قرار می گیرد.

یکی از داروها که دارای ویژگی های ضد تشنج یا ضد سرع می باشد قرص کلونازپام است. قبل از مصرف هر گونه دارویی بهتر است اطلاعاتی کامل و جامع در رابطه با داروی مورد نظر بدست آورید و آن را بر اساس تجویز پزشک یا راهنمای روی جعبه آن استفاده کنید.

در طول مصرف این قرص از آنجا که ممکن است افکاری مثل خودکشی به ذهن شما خطور کند بهتر است به طور مداوم تحت بررسی پزشک قرار گیرید.

 

موارد مصرف قرص کلونازپام

  • درمان تشنج
  • درمان صرع
  • حملات پانیک
  • اختلالات اضطرابی
تصویر
 

عوارض جانبی قرص کلونازپام چیست؟(clonazepam side effects)

قرص کلونازپام نیز مانند هر داروی گیاهی و صنعتی دیگر می تواند عوارضی به همراه داشته باشد. شایعترین عوارضی که ممکن است به دنبال مصرف این دارو بروز یابند عبارتند از:

  1. خواب آلودگی
  2. سرگیجه
  3. احساس خستگی
  4. افزایش ترشح بزاق

توجه داشته باشید که هر فردی که از این دارو استفاده می کند به این عوارض دچار نمی شود. همچنین معمولا این علایم خود به خود بهبود می یابد. با این وجود در صورتی که این علایم برای شما بسیار آزاردهنده هستند یا این علایم در شما تداوم یافت بایستی پزشک خود را از موضوع باخبر سازید.

توجه داشته باشید که پزشک شما قرص کلونازپام را با قضاوت بر اینکه شما از مصرف آن سود بیشتری را نسبت به عوارض آن می برید برای شما تجویز نموده است. با این وجود اگر احساس می کنید که این شما واکنش مناسبی به این دارو نمی دهید موضوع را با پزشک خود در میان بگذارید.

حساسیت دارویی شدید به قرص کلونازپام بسیار نادر است. با این وجود در ضورت هرگونه واکنش آلرژیک به این دارو بایستی بی درنگ به یک مرکز درمانی مجهز مراجعه نمایید. واکنش پوستی، خارش بدن، تورم لب ها و صورت و تنگی نفس برخی از علایم آلرژیک می باشند.


دیدگاه ها

آخرین ویدیو ها