آشنایی با درمان شوره ابرو

  دوشنبه، 14 تیر 1400   زمان مطالعه 3 دقیقه
آشنایی با درمان شوره ابرو
شوره ابرو می تواند برای هر کس ، در هر سنی ، از نوزادان تا بزرگترها رخ دهد. معمولاً بعد از بلوغ در مناطقی از پوست که تعداد زیادی از غده های تولید کننده روغن وجود دارد ، اتفاق می افتد ، به همین دلیل اغلب می توانید شوره سر را روی سر یا صورت (ابرو) مشاهده کنید.

شوره ابرو می تواند برای هر کس ، در هر سنی ، از نوزادان تا بزرگترها رخ دهد. معمولاً بعد از بلوغ در مناطقی از پوست که تعداد زیادی از غده های تولید کننده روغن وجود دارد ، اتفاق می افتد ، به همین دلیل اغلب می توانید شوره سر را روی سر یا صورت (ابرو) مشاهده کنید.

چه عواملی باعث ایجاد شوره ابرو می شود؟

یکی از دلایل اصلی شوره سر درماتیت سبورئیک است. این می تواند یک بیماری مزمن در بزرگسالان باشد. این باعث موارد زیر می شود:

  • جوش های پوستی
  • پوست چرب و تحریک شده
  • پوست خشن

مالاسزیا قارچی در ترشحات روغنی پوست است که می تواند باعث ایجاد شوره سر شود.قارچ با شوره سر ، اگزما ، درماتیت سبورئیک و سایر شرایط پوستی همراه است. همچنین می تواند باعث خارش ، التهاب و قرمزی یا تحریک شود.اگر از شستشوی صورت یا شامپو جدید استفاده می کنید ، ممکن است شوره ابرو در اثر درماتیت تماسی ایجاد شود.درماتیت تماسی می تواند باعث قرمزی پوست ، خارش دار و پوسته و پوسته شدن شود.اگر می دانید که پوست صورت شما با یک ماده جدید – شامپو ، نرم کننده ، صابون ، حتی عطر – در تماس است ،ممکن است بخواهید محصول دیگری را امتحان کنید تا از بروز هرگونه عارضه جانبی جلوگیری شود.

چه علائم دیگری ممکن است با شوره ابرو همراه باشد؟

علائم شوره ابرو شبیه به علائم کلی شوره سر است:

تکه های پوسته پوسته سفید یا زرد پوست ، خارش یا لکه های پوستی تحریک شده قرمز.بسته به علت اصلی بروز شوره ابرو نیز ممکن است بثوراتی ایجاد شود.ممکن است در اطراف نواحی ابرو و حتی مناطقی که کمی روغنی به نظر می رسند.

شوره ابرو چگونه درمان می شود؟

بسته به علت ایجاد شوره ابرو، ممکن است راه های درمان و مراقبت از آن متفاوت باشد. بعضی اوقات ممکن است کارهایی که برای یک شخص مفید و اثرگذار است برای دیگری اینگونه عمل نکند. اگر به نظر رسید که یک روش درمانی برای شما مناسب نیست و اثری که انتظار داشتید را نگذاشت، دلسرد نشوید. درمان های متعددی وجود دارد که می توانید امتحان کنید.

برای درمان درماتیت سبورئیک که گاهی اوقات در اثر سردی هوای سرد و یا خشک بودن محیط و حتی استرس تشدید می شود، کافی است که یک کرم ضد قارچ موضعی تهیه کنید. درمان های موضعی این نوع شوره ابرو شامل مرطوب کننده ها یا کرم ضد خارش نیز می شود.اگر علائم کاهش نیافته باشد، ممکن است نیاز به معاینه توسط یک متخصص داشته باشید. به طور کلی قبل از هر اقدامی برای درمان های موضعی بهتر است با پزشک خود مشورت کنید.شامپو های ضد شوره می توانند به درمان شوره ابرو کمک کنند. هنگام حمام کردن مقداری از آنها را روی ابروهای خود بزنید و 3 الی 5 دقیقه زمان دهید و سپس بشویید. شامپوهای حاوی سولفیدسلنیوم و کتوکونازول، انتخاب مناسبی در این مورد هستند.

روش های درمان شوره ابرو:

ابروهای خود را در یک اساس روزانه با شامپوی درمانی ملایم بشوئید.این شامپوها بسته به نوع شوره ای که از آن رنج می برید، توسط متخصص امراض پوستی تجویز می شود.

_ استفاده از کرم کورتیزون، لوسیون هیدرو کورتیزون ( ۱ درصد) یا کورت اید برای دو تا چهار هفته

_ کرم کورتیزون را حداقل روزی سه بار مورد استفاده قرار دهید که به کاهش التهاب کمک می کند

درصورتی که شوره ابرو خیلی حاد شود و بر کل صورت شما تاثیر بگذارد، از یک شامپوی دارویی مثل کتوکنازول ( نیزورال) استفاده کنید.

سعی کنید از محصولات غذایی پرچرب پرهیز کنید، زیرا وضعیت را بدتر می کنند. مشکل شوره سر را نمی توان خیلی زود برطرف کرد، پس باید صبور باشید. شما به یک برنامه مراقب از پوست و موی بلند مدت نیاز دارید که به شما کمک می کند تا به صورت دائمی این مشکل را برطرف کنید.


دیدگاه ها

  دیدگاه ها
پربازدیدترین ویدئوهای روز   
آخرین ویدیو ها