آیا آب به تنهایی برای تامین رطوبت مورد نیاز پوست کافیست؟

  شنبه، 27 دی 1399   زمان مطالعه 4 دقیقه
آیا آب به تنهایی برای تامین رطوبت مورد نیاز پوست کافیست؟
فراموش نکنید، آب به تنهایی نمی‌تواند رطوبت پوست را حفظ کند. احتمالا شما هم متوجه شده‌اید زمانی‌که از حمام خارج می‌شوید، آب باقیمانده روی بدن شما تبخیر می‌شود و به همراه آن چربی طبیعی پوست شما هم از بین می‌رود.

با توجه به اینکه پوست بیرونی ترین اندام بدن و با بخش های مختلفی در تماس است، توجه به سلامت آن از اولویت هاست. امروزه بیش تر خانم ها به جوانی، شادابی و زيبايي پوستشان بیش از قبل اهمیت می دهند. یکی از روش های شاداب کردن پوست، آبرسانی پوست است.منظور از آبرسانی پوست یعنی روشی برای رفع خشکی پوست و طراوت و شادابی بخشیدن به آن که معمولا همه افراد به آن نیاز دارند. آبرسانی به پوست براي هر پوستی و هر سنی بدون ضرر است و با توجه به نوع هر پوست، ميشود شیوه های مختلفی براي این کار برگزید. آبرسانی پوست به ترميم، جرم گیری، پاک سازی، لایه برداری و… کمک ميکند.آبرسانی پوست یا هیدرودرمی به معنی رطوبت رساندن به پوست است. با انجام آبرسان پوست میتوان سلول های آنرا سرزنده کرد تا تأثير بسزایی در شاداب بودن و جوانسازی پوست داشته باشند.

آبرسان پوست یا هیدرودرمی یعنی رطوبت رساندن به پوست . با آبرسانی پوست سلول های پوستی شاداب و متورم می شوند و در نتیجه با این کار پوست شاداب و سرزنده می شود .

از چه سنی آبرسانی کنیم؟

از سن ۳۰ سالگی باید افراد رسیدگی به پوست خود را اغاز کنند چون با افزایش سن، پوست دچار چین و چروک می شود به خصوص در پوست های خشک که باعث شکنندگی ، پیری و ایجاد چین و چروک می شود . البته با داشتن تغذیه ای سالم باعث جلوگیری از ایجاد چین و چروک می شود. بهتر است روزانه ۸ لیوان اب میل کنید ، هفته ای یک مرتبه از اب هویج استفاده کنیم و مصرف میوه و سبزیجات را فراموش نکنیم.

آیا آب به تنهایی برای تامین رطوبت مورد نیاز پوست کافیست؟

فراموش نکنید، آب به تنهایی نمی تواند رطوبت پوست را حفظ کند. احتمالا شما هم متوجه شده اید زمانی که از حمام خارج می شوید، آب باقیمانده روی بدن شما تبخیر می شود و به همراه آن چربی طبیعی پوست شما هم از بین می رود.در حقیقت، هرچه بیشتر پوست تان را بدون استفاده از مرطوب کننده و یا کرم آبرسان پوست بشویید، پوست شما بیشتر به خشکی می گراید.

مواد مرطوب کننده

مرطوب کننده ها موادی با پایه روغن هستند که مواد پوشاننده (occlusive) مانند وازلین و روغن های معدنی و همچنین امولینت هایی چون استرها و روغن های گیاهی در برمی گیرند. این مواد روی پوست لایه ای را تشکیل می دهند که مانع از خارج شدن آب می شود. آنها همچنین در کاهش خشکی پوست و افزایش لطافت آن نقش مهمی دارند

مواد آبرسان

آبرسان ها موادی تحت عنوان humectants (هموکتانت یا جاذب الرطوبه) همانند گلیسیرین و اسید هیالورونیک هستند که آب را از هوا یا پوست شما جذب می کنند و بر روی پوست نگاه می دارند.خواندن مواد تشکیل دهنده محصولات و تشخیص این مواد بسیار اهمیت دارد، چراکه، مکانیسم عمل متفاوتی دارند. بنابراین، نمونه ای را که شما انتخاب می کنید می تواند پوست شما را سالم تر کند یا اینکه سلامت پوست شما را به خطر بیاندازد.درست است که هدف نهایی هیدراته کردن (آبرسانی) پوست است، اما انتخاب بهترین ماده رطوبت رسان کاملا به نوع پوست شما بستگی دارد.افراد بسیاری تفاوت کرم آبرسان و مرطوب کننده را نمی دانند و در انتخاب یک محصول مناسب پوست شان مشکل دارند. محصولات بسیار متفاوتی در بازار وجود دارد؛ از بالم گرفته تا انواع روغن، کرم، ژل، پماد و آبرسان ها؛ اما حقیقت این است که همه آنها در واقع یک کار را انجام می دهند.اکثر لوسیون ها و محصولات مربوط به بهداشت پوست هم دارای ترکیبات پوشاننده (occlusive) و هم نرم کننده (emollients) و جاذب رطوبت (humectants) هستند. بنابراین به طور همزمان هم پوست را مرطوب می کنند و هم اینکه نقش آبرسان را دارند.

توجه داشته باشید نوع و فرم یک محصول (به شکل روغن، بالم، کرم، ژل و…) اثری بر عملکرد آن محصول ندارد، بلکه این مواد تشکیل دهنده آن محصول است که نقش مهمی در کارکرد آن ایفا می کند. فرم و شکل محصول فقط تجربه و حس شما را در استفاده از مواد تشکیل دهنده فرمولاسیون تحت تأثیر قرار می دهد.

برای همین، روی لیبل محصولات و تجارب افرادی که محصول را استفاده کرده اند، بخوانید. گاهی اوقات پوست شما فقط به یک مرطوب کننده یا یک آبرسان نیاز دارد، نه هر دوی آنها. با دانستن اینکه دقیقا چه روشی برای تأمین آب مورد نیاز پوست تان مطلوب است، می توانید بهترین کار را برای آبرسانی پوست خود انجام دهید.


دیدگاه ها

  دیدگاه ها
پربازدیدترین ویدئوهای روز   
آخرین ویدیو ها