کاشت مو روش های گوناگونی دارد که یکی از روش های کاشت و ترمیم مو، کاشت مو طبیعی به روش DHI است؛ جدیدترین روش کاشت مو که کاشت گرافت های مو در محل طاسی با استفاده از دستگاه ایمپلنتر صورت می گیرد. این برداشت مو بدون دخالت دست انجام می شود و کاشت پرتراکم در سایز میکرو و همچنین خط رویش کاملا طبیعی را برای متقاضی این روش در بر دارد.
از سال 2016 کاشت مو به روش DHI بسیار مورد استقبال پزشکان و مراجعه کنندگان پیوند مو قرار گرفت. امروزه این روش کاشت مو طبیعی به صورت کاملا گسترده در کلینیک های کاشت مو استفاده میشود. پیوند مو به روش DHI نوعی تکنیک است که هیچ شباهتی نسبت به سایر روش های پیوند مو ندارد. در پیوند مو به روش DHI بعد از اینکه فولیکول های مو از ناحیه اهدا کننده در پشت سر گرفته شدند، با استفاده از یک میکرو موتور و یا به صورت دستی با روش DHI به منطقه ای که مو ریزش داشته است منتقل می شوند.
عوامل بسیاری مانند افزایش سن، تغذیه نامناسب ،عدم تعادل هورمون ها، استرس و مشکلات روحی می تواند توانایی بدن برای رشد مو را کاهش داده و مانع بازسازی فولیکول های مو شود. در چنین مواردی فرد با ریزش بیش از حد مو مواجه شده و ممکن است بعد از مدتی بخش زیادی از موهای خود را از دست بدهد. یکی از روشهای نوین برای درمان طاسی، ترمیم مو می باشد. در این نوشته به معرفی روش های ترمیم مو می پردازیم.برای رسیدن به نتیجه رضایت بخش از درمان هایی نظیر کاشت مو و ترمیم مو ابتدا باید علت ریزش مو و محدودیت های فرد بیمار برای انجام هرکدام از روش ها مشخص گردد و سپسفرآیند درمان آغاز شود.ترمیم مو یکی از روش های مدرن برای درمان مؤثر ریزش مو می باشد که در آن موهای جدید جایگزین موهای از دست رفته گشته و فضاهای خالی پوست سر به وسیله موهای جدید پر می گردد. مزیت این روش نسبت به کاشت مو عدم نیاز به بانک مو در شخص تحت درمان است.در واقع بانک موی مورد نیاز برای درمان در این تکنیک از خارج بدن فرد تهیه شده و توسط مواد گیاهی مانند کراتین روی پوست سر قرار داده می شود. این روش برای افرادی که بانک موی قوی ندارند و یا دچار بیماری می باشند، بسیار مناسب است.
ترمیم مو به روش پروتز مو
در این روش به جای کاشت مو در پوست سر، در پروتزهای نانویی ظریف و مشبک که بافتی شبیه پوست سر دارد، کاشته می شود و با روش های اتصال مختلف روی پوست سر قرار می گیرند. از روش های نصب پروتز مو می توان به استفاده از انواع چسب های گیاهی، استفاده از کلیپس های مخصوص و یا گره به موی سر خود فرد اشاره کرد. بسته به نوع کچلی و جنس و حالت موها از یکی از این روش ها برای ترمیم مو به روش پروتز مو استفاده می شود. با توجه به تبلیغات گسترده ای که این روزها برای کاشت مو در مراکز مختلف می شود ممکن است این سوال برای شما ایجاد شود که پروتز مو چه تفاوتی با کاشت مو و کلاه گیس دارد.
از پروتز مو به عنوان درمان غیر جراحی برای ریزش مو استفاده می شود، این در حالی است که کاشت موی دائم با روش های جراحی انجام می شود و در بیشتر موارد با درد و خون ریزی همراه است. ترمیم مو به روش پروتز کاملا بی خطر و از نظر اقتصادی به صرفه تر است. مهم ترین ویژگی پروتز مو پرپشت کردن موها به شکل طبیعی است، به طوری که بعد از انجام پروتز موی جدید شما کاملا طبیعی خواهد بود و شما قادر خواهید بود موهای خود را به حالتی شکل دهید.
تفاوت پروتز مو با کلاه گیس در این است که در روش پروتز فرد به راحتی فعالیت های روزمره ی خود را مانند حمام کردن، ورزش کردن و حتی رفتن به استخر را انجام می دهد؛ اما کلاه گیس تنها با استفاده از نوار لاستیکی، کاغذی و یا استاپل به سر ثابت می ماند. همچنین توجه داشته باشید که پروتز مو را می توان با توجه به نیاز و طاسی در هر نقطه ای از سر و یا تنها یک بخش اعمال کرد اما چنین کاری را با کلاه گیس نمی توان انجام داد.
ترمیم مو به روش پروتز مو نه تنها برای افرادی که مشکلات پزشکی مانند ریزش مو بر اثر شیمی درمانی دارند، بلکه برای افرادی که مشکلات غیرپزشکی دارند نیز مفید و کاربردی است. در ادامه افرادی که پروتز مو بهترین راه حل برای درمان مشکل آن هاست را معرفی می کنیم:
- کسانی که قسمتی از پوسته ی سر آن ها دچار آسیب شده و در آن ناحیه مو رویش نمی کند.
- افرادی که انواع روش های کاشت مو برای آن ها نتیجه بخش نبوده است.
- افرادی که مایل به انجام عمل جراحی نیستند.
- افرادی که به دلیل تصادفات، بیماری، استفاده از دارو و موارد غیره تمام موهای خود را از دست داده اند.