به گزارش سایت خبری ساعد نیوز، لاریجانی در مصاحبه طولانی که با خبرگزاری تسنیم داشت، گفت: وضعیت اقتصادی امروز کشور یک فتنه است. فنته اقتصادی شبیه فتنه 88، که بر افت شدید کارآمدی دولت سوار شده و هر کدام از اینها علل خاص خود را دارد و ضمنا راهکار خود در مقابله را هم دارد. در فتنه 88 هدف این بود که با کشیدن مردم در خیابان و سردادن شعار "رای ما را پس بدهید" نظام از بین برود. امروز نیز همین هدف را دنبال میکنند و دوست دارند مردم را به خیابان بیاورند و به جای اینکه مردم بگویند "رای ما کجاست؟" بگویند "پول و نان ما کجاست؟".
لاریجانی افزود: فتنه اقتصادی هم همانند فتنه 88 است که اتاق فرمان آن در خارج از کشور بود، تمامی سرویسهای اطلاعاتی خارجی از جمله موساد و سیا فعال بودند و نوکران زیادی هم از بین منافقین و ضد انقلاب جمع کردند و با کمک عقبه داخلی جناح اصلاحات که پای کار این فتنه بود، شورشی به پا کردند که البته به شکست منجر شد. این بار هم اتاق فکر فتنه اقتصادی به شکل آشکار در خارج از کشور است و آقای ترامپ در این فتنه پرچمدار است و اروپایی هم با او همزبان هستند. البته نحوه همنوایی آنها به دلیل نحوه برخورد با ایران کمی تفاوت دارد.
او ادامه داد: جالب است کسانی که در فتنه 88 بودند، در فتنه اقتصادی هم میداندار هستند. شاهد بودیم که برخی از آنها که پس از التهابات اقتصادی اخیر استعفا دادند، مانند ارسطو طلبکار هم شده بودند. مطبوعات و یک جریان سیاسی که در فتنه 88 پرچمدار بود اکنون نیز به نحوی فعال است. این جریان سیاسی و مطبوعاتشان یک وقت میگویند "نکند که ما از بین برویم" و با این حرفها دل مردم را خالی میکنند. وقتی هم که میخواهند ضد امپریالیسم صحبت کنند، با ذلت حرف میزنند و میگویند "ای آمریکایی که ما را تحریم کردی، حالا مریضها دارو و بچهها خوراک ندارند." این ادبیات در واقع ضد امپریالیسم نیست بلکه لنگ انداختن جلوی امپریالیسم است. اصلاً ادبیات آنها ماهیتاً اینگونه است که ظاهر آن ضد آمریکایی است. به طور مثال خطاب به شخصیتهای مهم دنیا نامه مینویسند که "ای هوار ملت ما در حال مرگ است".