مراقبت های مهم بعد از کاشت ابرو

  جمعه، 06 تیر 1399   زمان مطالعه 6 دقیقه
مراقبت های مهم بعد از کاشت ابرو
کاشت ابرو برخلاف سایر روش های زیبایی ابروها، کاملا طبیعی است و همراه عمل جراحی می باشد. لذا توصیه هایی باید قبل از کاشت ابرو رعایت شود و مراقبت هایی بعد از آن که اگر مراقبت های بعد از عمل را به خوبی انجام دهید مشکل خاصی به وجود نخواهد آمد . بنابراین به توصیه های بعد از کاشت ابرو که در ادامه آورده می شوند، توجه بسیار ویژه ای داشته باشید.

کاشت ابرو

با این حال، همه افراد از موهبت داشتن ابروهای ضخیم و پرپشت برخودار نیستند. در صورتی که شما یکی از آن افراد هستید، کاشت موی ابرو را مد نظر قرار دهید.منظور از کاشت ابرو روشی جراحی کاشت دائمی یا تنظیم ظاهر و شکل ابروی شماست. برخلاف روش های قبلی که نواری از پشت سر بیمار برداشته می شود و مورد استفاده قرار می گیرد، در این روش از هر یکی از بخش های بدن از قبیل پا، پشت گردن و غیره موی مجزا برداشت می شود و به ابرو پیوند زده می شود. با این حال، موی پشت سر ( پشت گوش) مورد استفاده قرار می گیرد، زیرا شباهت بیشتری با موی ابرو دارد. کاشت موی ابرو بر روی افرادی انجام می شود که به دلایل مختلف موی ابروی خود را از دست داده اند.

عوارض کاشت ابرو

کاشت موی ابرو یک کاشت موی کوچک است. از این رو، عوارض جانبی کمی دارد. تزریق ماده بیهوشی تا اندازه ای درد آور است، زیرا ناحیه دور چشم بسیار حساس است. با این حال، پس از بیهوشی هیچ دردی احساس نمی کنید. با این حال، به سرعت ناپدید می شود و با آرایش پوشانده می شود. ورم دور چشم نیز نسبتا رایج است. ورم به سرعت ، اغلب در عرض یک شب، ناپدید می شود.
پس از جراحی اولیه کاشت مو، ناحیه شاید کبود شود، ورم کند یا ملتهب شود، اما این جراحی عوارض دیگری دارد. ناحیه کاشت دچار خارش می شود که تنها یک یا دو روز طول می کشد، در صورتی که ناحیه ابرو بیش از این زمان خارش داشت، شاید به دلیل عفونت است که باید سریعا درمان شود. خارش را می توان با پماد برطرف کرد. پماد باید در طول روز و شب بر روی ناحیه کاشت مالیده شود تا از خراش تصادفی جلوگیری کند.

عمل کاشت ابرو باید توسط پزشک متخصص در این حوزه انجام شود. قبل از هرگونه برنامه ریزی بیمار باید برای مشاوره به پزشک مراجعه کند. در طی مشاوره، پزشک مناطق آسیب دیده را معاینه می کند و تصمیم می گیرد که چه بیمار به چه تعداد پیوند نیاز دارد.

پس از تصمیم گیری و تهیه برنامه موردنظر، بیمار باید برای عمل آماده شود. تکنسین پس از استریل کردن منطقه عمل، شروع به جمع آوری پیوند از ناحیه اهداکننده می کند. تکنسین باید در این مورد بسیار حرفه ای باشد تا بتواند بهترین کار را برای بیمار انجام دهد. سپس کاشت مو در ناحیه پذیرنده پیوند انجام می شود. بعد از عمل، زخم های بیمار پانسمان می شوند و پس از آن PRPدرمانی را شروع می کنند. این یک مرحله بسیار مهم است که باید انجام شود تا زخم های بیمار سریع تر بهبود یابد. ضروری است که در مورد نحوه تمیز کردن محل پیوند به بیمار آموزش صحیح داده شود. پزشک دستورالعمل های دقیقی در مورد نحوه مراقبت صحیح از منطقه تحت درمان به بیمار می دهد. گاهی اوقات گرفتن پیوند از موهای پشت گردن بیمار موثر واقع نمی شود، بنابراین ممکن است موهای پیوندی از صورت یا قفسه سینه استخراج شوند.

پزشک در هنگام کاشت ابرو باید تمرکز و دقت بالایی داشته باشد. فولیکول ها از محل اهداکننده گرفته می شوند و در زاویه خاصی در ناحیه گیرنده پیوند قرار داده می شوند تا ظاهر ابرو هرچه بیشتر طبیعی به نظر برسد. روشی که بیشتر استفاده می شود به نام FUE یا استخراج واحد فولیکولی شناخته شده است. این در حالی است که واحدهای فولیکولی، گروههایی که به طور طبیعی ۱ تا ۴ مو در آن ها وجود دارد، مستقیماً از پوست سر استخراج شده و به ناحیه تحت درمان منتقل می شوند.

توصیه های بعد از کاشت ابرو

کاشت ابرو برخلاف سایر روش های زیبایی ابروها، کاملا طبیعی است و همراه عمل جراحی می باشد. لذا توصیه هایی باید قبل از کاشت ابرو رعایت شود و مراقبت هایی بعد از آن که اگر مراقبت های بعد از عمل را به خوبی انجام دهید مشکل خاصی به وجود نخواهد آمد . بنابراین به توصیه های بعد از کاشت ابرو که در ادامه آورده می شوند، توجه بسیار ویژه ای داشته باشید.

مصرف مسکن برای تسکین درد و ورم بعد از کاشت

ممکن است برخی از افراد پس از کاشت ابرو با درد و یا تورم مواجه شوند. برای اینکه بتوان درد را راحت تر تحمل نمود، می توان از قرص مسکن استفاده نمود. بهتر است قرص مسکن را پزشک تجویز نموده و نحوه مصرف آن را نیز پزشک مشخص نماید. زیرا مصرف خود سرانه هر دارویی ممکن است عوارضی را به همراه داشته باشد. بنابراین بهترین کار در صورت احساس درد پس از کاشت ابرو، مصرف قرص های تجویز شده توسط پزشک می باشد.

دوری از نور آفتاب

یکی از مواردی که پس از انجام عمل کاشت ابرو باید به آن توجه ویژه ای شود، عدم قرار گیری در برابر نور مستقیم آفتاب می باشد. زیرا نور مستقیم آفتاب دارای اشعه های مضری بوده و ممکن است سبب آسیب به فولیکول های کاشته شده شود.در صورت ضرورت می توان هنگام قرارگیری در معرض نور مستقیم آفتاب از عینک آفتابی با شیشه های نسبتا بزرگ و یا کلاه لبه دار استفاده نمود. محافظت در برابر نور مستقیم آفتاب از اهمیت بسیار زیادی برخوردار می باشد و عینک آفتابی می تواند از فولیکول های کاشته شده در برابر نور مستقیم خورشید محافظت نماید.

جلوگیری از رسیدن رطوبت به ابروها

یکی از مهمترین توصیه هایی که پزشکان پس از کاشت ابرو دارند، این است که در روز های ابتدایی از رسیدن رطوبت به ابرو ها جلوگیری شود. این کار بهتر است تا 5 روز ادامه داشته باشد. زیرا در 5 روز اول رطوبت می تواند باعث بروز مشکلات عمده ای شود که برای سلامتی ابروهای کاشته شده ضرر دارد. در نتیجه رعایت کردن این مورد می تواند کمک کند تا کاشت ابرو نتیجه بهتری را به همراه داشته باشد.

وارد نکردن فشار به ابروها

در روزهای ابتدایی باید از وارد شدن فشار به ابروها جلوگیری شود. در این مدت با دقت بسیار بیشتری ابروها را شست و شو دهید. از روز ششم می توان اقدام به شستن ابروها نمود. این کار باید با ظرافت خاصی انجام شود. در غیر این صورت ممکن است ابروهای کاشته شده سست شوند. این موضوع می تواند در کسب نتیجه ایده آل اختلال ایجاد نماید. بنابراین هنگام شستن ابرو ها، دقت بسیار بیشتری به خرج دهید.

شستشوی بعد از کاشت ابرو

با گذشت 5 روز از عمل کاشت ابرو می توان اقدام به شستن ابرو ها نمود. برای تمیز شدن ابرو ها نیاز است از مواد شوینده استفاده شود. اما باید دقت شود که شوینده های قوی ممکن است در ابتدا مضر باشند. بهتر است در ابتدا با شوینده های ملایم اقدام به شستن ابرو ها نمود.


دیدگاه ها

  دیدگاه ها
پربازدیدترین ویدئوهای روز   
آخرین ویدیو ها