سرطان بیضه زمانی شکل میگیرد که سلولهای بدخیم (سرطانی) در بافتهای یک یا هر دو بیضه رشد کنند. بیضهها دو غده جنسی گردویی شکل هستند که، اسپرم و هورمون تستوسترون تولید میکنند و درون کیسهای از پوست قرار میگیرند که، زیر آلت تناسلی به نام کیسه بیضه قرار دارند. مانند هر سرطان دیگری، سرطان بیضه نیز یک بیماری جدی است. اما خوشبختانه درمان سرطان بیضه نسبت به سایر سرطانها راحتتر است. مطالعات نشان دادهاند که حدود 90 درصد از تمام سرطانهای بیضه از سلولهای زایا که در نهایت در بیضهها به اسپرم تبدیل میشوند، منشأ میگیرند. این سلولها به هم چسبیدهاند و توده یا تومور تشکیل میدهند.
مقدار g/m2/day 2/1 به مدت پنج روز تزریق وریدی میگردد. دوره درمان معمولاً هر سه هفته تکرار میشود.
دارو را میتوان به آهستگی از راه تزریق وریدی، انفوزیون متناوب طی حداقل 30 دقیقه، یا انفوزیون مداوم تجویز کرد.
ایفوسفامید یک پیش دارو است. ایفوسفامید ایزومر سیکلوفسفامید بوده و اثرات آلکیله کننده آن احتمالا مشابه سیکلوفسفامید است. عمل سمیت سلولی ایفوسفامید عمدتا از طریق ایجاد اتصال بین دو رشته مولکولی DNA ناشی از آلکیله شدن بوسیله ایزوفسفرامید موستارد در موقعیت گوآنین N-7 است که همین اتصالها منجر به مرگ سلول میشود.
متابولیسم ایفوسفامید عمدتا در کبد انجام میگیرد. ایفوسفامید در انسان بطور وسیعی متابولیزه میگردد.
پس از مصرف 5 g/m2 ایفوسفامید 70 تا 86% از طریق ادار دفع میگردد که 61% آن به صورت دست نخورده است.
در مقادیر 1.6-2.4 g/m2 تنها 12 تا 18% مقدار مصرف شده به صورت دست نخورده طی 72 ساعت از طریق ادرار دفع میگردد.
نیمه عمر ایفوسفامید 7-15 ساعت است.
ایفوسفامید، باعث خواب آلودگی میشود. الکل یا ماری جوانا (شاهدانه) این خواب آلودگی را تشدید خواهند کرد. تا زمانی که نتوانستهاید فعالیتهایی مانند رانندگی، کار با ماشین آلات و سایر فعالیت هایی که نیاز به هوشیاری دارند را با خیال راحت انجام دهید، از انجام آنها خودداری نمایید. نوشیدنی های الکل دار را محدود کنید. در صورت استفاده از ماری جوانا (شاهدانه) با پزشکتان صحبت کنید.