میزان، تاثیرات و مکانیزم اثر داروی راموسیرومب

  جمعه، 12 اسفند 1401   زمان مطالعه 2 دقیقه
میزان، تاثیرات و مکانیزم اثر داروی راموسیرومب
داروی راموسیرومب برای درمان انواع مختلف سرطان از جمله سرطان کبد استفاده می‌شود. در این مطلب میزان، تاثیرات و مکانیزم اثر داروی راموسیرومب بررسی می‌شود. همراه ساعدنیوز باشید.

هپاتوما (HCC) توموری بدخیم در کبد است که به آن سرطان سلول های کبد می‌گویند. این سرطان از سلول‌های عملکردی کبد شروع می‌شود. 75 تا 85٪ سرطان‌های کبد مربوط به این نوع بدخیم است. در مواقع دیگر ممکن است سرطان کبد از عروق خونی، مجاری صفراوی کوچک یا سلول‌های کبدی نابالغ شروع شود. اما شایع‌ترین نوع سرطان، هپاتوما یا کارسینوم سلولی کبد است. این نوع سرطان در افرادی که دچار بیماری‌های مزمن کبدی هستند، بیشتر دیده می‌شود. بیماری‌هایی مانند سیروز کبدی، هپاتیت B و هپاتیت C احتمال ابتلا به این سرطان را بالا می‌برند. اما حدود 25% از بیماران مبتلا به سرطان سلول های کبد نیز سابقه هیچ‌گونه بیماری مزمنی ندارند. به همین دلیل همه افراد باید به علائم هپاتوما توجه داشته باشند. داروی راموسیرومب برای درمان سرطان بخش اتصالی معده و روده تجویز می‌شود.

داروی راموسیرومب

میزان مصرف داروی راموسیرومب


این دارو با تزریق آهسته (معمولاً بیش از 30 دقیقه یا 60 دقیقه) به داخل ورید توسط یک متخصص مراقبت‌های بهداشتی تجویز می‌شود. این دارو طبق دستور پزشک، معمولاً هر 2 هفته یا هر 3 هفته تجویز می‌شود. واکنش‌هایی هنگام تزریق اتفاق می‌افتد، برای جلوگیری از این عوارض جانبی، پزشک همچنین داروهایی (مانند آنتی هیستامین ها، استامینوفن) را برای شخص تجویز می‌کند که باید قبل از هر تزریق مصرف کنید. دستورات پزشک را با دقت دنبال کنید. در صورت مشاهده علائم واکنش‌هایی تزریقی مانند لرزش، کمر درد/اسپاسم، تنگی قفسه سینه، لرز، گرگرفتگی، ضربان قلب سریع، سرگیجه یا گزگز/سوزش پوست، فوراً به پزشک اطلاع دهید. دوز مصرفی دارو طبق شرایط پزشکی فرد و میزان پاسخ بدن به دارو تعیین می‌شود. بیشترین اثربخشی دارو در نتیجه مصرف منظم آن حاصل می‌شود. بنابراین برای جلوگیری از فراموش کردن مصرف دارو، روزهای مصرف را در تقویم علامت گذاری کنید.

مکانیزم اثر داروی راموسیرومب


آنتاگونیست گیرنده فاکتور رشد اندوتلیال عروقی 2 (VEGFR2) که به طور خاص به گیرنده VEGF 2 متصل می‌شود و اتصال لیگاندهای VEGFR VEGF-A) VEGF-C و VEGF-D) را مهار می‌کند. در نتیجه، ramucirumab فعال سازی وابسته به لیگاند VEGF2 را مهار می‌کند، در نتیجه تکثیر ناشی از لیگاند و مهاجرت سلول‌های اندوتلیال انسانی را مهار می‌کند.

اثر فارماکوکینتیک داروی راموسیرومب


  • متابولیسم: نامشخص از طریق CYP450

  • نیمه‌عمر حذف: 14روز

  • دفع: کلیرنس: 0/015لیتر/ساعت

  • حجم توزیع: 5.4L

  • کلیرانس: 0.015 L/hr

سخن آخر

داروهای درمانی سرطان خیلی قوی هستند و ممکن است عوارض جانبی زیادی داشته باشند. پیش از مصرف از مزایا و معایب داروها اطلاعات کسب کنید. همانطور که در این مطلب خواندیم راموسیرومب داروی درمان سرطان است. از داروی راموسیرومب برای درمان سرطان بخش اتصالی معده و روده استفاده می‌شود.


دیدگاه ها

  دیدگاه ها
نظر خود را به اشتراک بگذارید
آخرین ویدیو ها   
آخرین تصاویر